Червени_шампиони написа:Няма смисъл да се пише. Поредната изцепка и лъжа на четирите мърши майкъла, спектакъуа, гърнето и праховеца. Преди десет дни една едно говореха, сега вършат обратното.
Забравете трансфери, подготовки и други неща. Идвайте на стадиона и моя съвет е да влизате без билет, няма смисъл да се пълнят с още пари гушите на строителя и боклуците. 9 сменени треньора за 4 години добре ли е? Кой ги намери тия да ни купят незнам, но явно е искал да ни *** майката отвсякъде. Дано са скрили и някой друг лев за още ремонти.
Жалко наистина... Единствено за Майкъла не съм съгласен, защото ЗАСЕГА смятам, че се опитва да сложи ред, ама ще видим. Имали сте златна кокошчица, а не сте знаели. За Домусчиев говоря, ама те боклуците не обичат явно конкуренция и скоропостижно го изритаха. Ако не се появи скоро сериозен собственик, ми се струва, че ще последвате съдбата на други образци на съветската спортна мощ (надявам се да не ви обиждам, не ми е това целта точно в момента) и ще изпаднете в миманс. Това с ЦСКА Възраждане не е вариант, струва ми се, щото сбор от няколко фирми ще доведе неизбежно до противоречия. Но може би трябва бат Бойко да се намеси (колкото и да не го обичате) и вместо да искате от него спонсор, да искате сериозен собственик. Нещо като Черепа - само да дава парите и да не се меси в работата на спортно-техническия екип. Ама и вие сте си срали в гащите, защо ви трябваше да го гоните Черепа?!?! От трън, та на глог, че по-висок! Затова нашите малоумници като почнат да искат Ганя да се маха и всеки път ги питам кой да дойде?! И всеки път никой не знае. Това което е в момента при нас мисля, че е най-добре. Собственикът настрана, а отбора да се управлява от хора, дето разбират от футбол. За съжаление в Левски и ЦСКА, пък и всеки голям отбор, леда винаги е много тънък... Друго си е в Лудогорец, Литекс, Ботев... Там ако си на 8-мо място, публиката не скандира нищо за майка ти и за сексуалната ти ориентация.