Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2012 22:17

onegavon написа:Това, което очаквах се случи. С големи напъни и изхвърляния се стига най-много до тоалетната. Един отбор стигна до нея в неделя около 15:20 часа. Не могат да се правят състави и отбори от хора, които участват в предаването „Без багаж” по Би Ти Ви и са обиколили част от бившите съветски републики и Анадола.

Георги Димитров-Джеки

Ооооо, много е рано за такива съждения...Да почакаме малко, щото тепърва предстоят изненадите!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 мар 2012 22:19

TodorT написа:Ама вие сериозно ли мислите, че Наско Сираков виси във фейса и дава оценки на ЛЕВСКИ оттам :roll: Даже пише на латиница ?! :roll:

Скоро гостуваше в едно предване, не си спомням кое точно. Там показа фейсбук стената му и той каза, че много му допада, защото не редактират и цензурират мнението му. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 мар 2012 22:20

Нищо де стават такива работи ще ги преживеете поне ви обещаха нов треньор.Има лъч в тунела.При нас не беше ли същото направиха един тотомач със Славия групата на Янчев си изпълни шефската поръчка и Милен си замина.Получихме пияндето Дуци верно бихме ви , ама на магия и после надолу, ама ето дойде Стойчо. При вас ще е същото ще го изтърпите Гонзо още три месеца.Той три години ви мори какво са три месеца въпросът е да ли след това ще се разкара? Помните ли , че се кле ,ако тая година Левски не е шампион си отива в Пловдив.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 мар 2012 22:24

Синьо сърце написа:
onegavon написа:Това, което очаквах се случи. С големи напъни и изхвърляния се стига най-много до тоалетната. Един отбор стигна до нея в неделя около 15:20 часа. Не могат да се правят състави и отбори от хора, които участват в предаването „Без багаж” по Би Ти Ви и са обиколили част от бившите съветски републики и Анадола.

Георги Димитров-Джеки

Ооооо, много е рано за такива съждения...Да почакаме малко, щото тепърва предстоят изненадите!

Това е цитат -констатация за Костов.Кое му е раното той вече си тръгна.Пуснах го защото ми се стори интересно.Не е моя мисъл той и автора не е много умен знаем за любовта му към някои определени напитки, но пък беше голям играч.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 мар 2012 22:30

onegavon написа:Нищо де стават такива работи ще ги преживеете поне ви обещаха нов треньор.Има лъч в тунела.При нас не беше ли същото направиха един тотомач със Славия групата на Янчев си изпълни шефската поръчка и Милен си замина.Получихме пияндето Дуци верно бихме ви , ама на магия и после надолу, ама ето дойде Стойчо. При вас ще е същото ще го изтърпите Гонзо още три месеца.Той три години ви мори какво са три месеца въпросът е да ли след това ще се разкара? Помните ли , че се кле ,ако тая година Левски не е шампион си отива в Пловдив.

Тая клетва всеки я помни ;) Ситуацията обаче е друга, не е като при вас, в ЦСКА тия неща ставаха по график. За жалост обаче, и ние ставаме като ЦСКА, даже по-зле. Това е най-тъпото и нелогично в момента - имаме добра селекция, спонсор, повече и доста по-ентусиазирана публика, отговорен треньор-мъж...какво повече да искаме. Ама явно зализаният тип, който твъдеше че имаме страхотен колектив рано-рано реши да почне с подлите и интригантски номерца. Ето това дразни, това е трънчето дето ми човърка петата в момента :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 27 мар 2012 22:31

Гонзо е крайно време да освободи Левски от присъствието си не само като треньор, но и като директор, или каквото се води там. Беше добър футболист, но толкова - за нещо повече просто не е достатъчно кадърен. Довиждане!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 мар 2012 22:35

Sisi 1914 написа:Най-тъпото решение, което взе синьото ръководство!
По-добре Костов да си беше останал!
:evil:

Напълно съм съгласен - щом и аз, фенът на Гонзо бях ошашавен от това решение , к'во ли остава за другите левскари. :oops:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 мар 2012 22:37

NOMER14 написа:
Sisi 1914 написа:Най-тъпото решение, което взе синьото ръководство!
По-добре Костов да си беше останал!
:evil:

Напълно съм съгласен - щом и аз, фенът на Гонзо бях ошашавен от това решение , к'во ли остава за другите левскари. :oops:

Определено Иво Тонев се поддаде на емоция. А когато "пожарните варианти" абдикираха той се видя в чудо!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 27 мар 2012 22:46

"Левски" нито има кой знае какви играчи, нито трябва да сте толкова големи оптимисти. Аз не мога да разбера как може да взимаме футболисти за без пари и да си мислите, че същите са Кака или Роналдо.
В "Левски" в момента играят изключително посредствени играчи, слаб отбор сме на нивото на "Видима". Защо се залъгвате, че сме нещо, камо ли щели да ставаме шампиони? С просмукани от продажба на мачове играчи няма да стане. Трябват нови кадри, всичко да се смени.
Ние нямаме от години елементарна организация в клуба, а се натискаме за шампионска титла, за влизане в групите на Лигата. Леле-мале!
Последна промяна от hrclspr12 на 27 мар 2012 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 мар 2012 22:47

milen.hristov написа:
svence написа:
Tommi написа:Ейй, това Фейсбук е много гяволска работа. :? Не знам Наско какво щеше да прави без него. :)

Ще му излезе прякор - Насо фейсбука.

Абе друго си е да можеш да пишеш, за това се изисква поне осми клас

Ти в осми клас ли се научи да пишеш?
Изображение

Върни се в “Архив”