ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 21 ное 2015 18:40

Red joker написа:
Кировец написа:Казал го за Панчарево, ама не се знаело за какво го казва?!
После на мене ми държиш сметка за мнението ми около ситуацията...

Не бе,каква сметка ти държа,всеки има право на свободен изказ,просто не изразяваш правилно фактите,а дали го е казал случайно или не...ше се види в скоро време ,надявам се ;)

Кои факти?
Все си мисля, че досега да сме лидери във В група без дългове с шеф Васил Божков. Дано догодина Ганчев се реши да плати едно 15-20 млн - тук слагам дълга към НАП и свити калкулации към останали кредитори. В противен случай ще повтаряме пак В група или А окръжна, заради неговата грешка.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 ное 2015 18:43

Red joker написа:
Teo написа:Кировец е прав за стадиона. Няма как припознат Литекс-ЦСКА да дойде и да вземе Армията, пред ново дружество на ЦСКА от окръжната... държавата ще го даде на тоя от окръжната ;) Там има допирни точки, докато Литекс няма допирни точки дори и с едно камъче на Армията, даже клонка :lol:

Я кажи къде са допирните точки,че нещо не се сещам :(

ВЪВ всяка държава дето има такъв прецедент припознават новото дружество - щеш Парма, щеш Фиорентина, щеш Хартс, щеш Рейнджърс, щеш Берое.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 ное 2015 18:44

Кировец,истерията по Ганчев не е защото бил ЦСКА-р,а защото е може би най-успешният собственик (благодетел) на футболен клуб у нас.Литекс от доста време е давала и ще продължава да дава български таланти,а и него и откъм трансферна политика на входящи трансфери го бива.Например с трансфери,като Нифлор,Хидиуед,Тиаго Силва и т.н.
Истината е,че на никой не му се плащат дълговете (колкото и да са те).Само незнам за къф чеп беше цялата патаклама,като в края на краищата пак опряхме до вариант А.

П.С.
НИКАКВО СЛИВАНЕ С ЛИТЕКС ! НИЕ СМЕ СИ ЦСКА,ТЕ СА СИ ЛИТЕКС ! НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ТЯХ !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 ное 2015 18:45

Red joker написа:
Teo написа:Кировец е прав за стадиона. Няма как припознат Литекс-ЦСКА да дойде и да вземе Армията, пред ново дружество на ЦСКА от окръжната... държавата ще го даде на тоя от окръжната ;) Там има допирни точки, докато Литекс няма допирни точки дори и с едно камъче на Армията, даже клонка :lol:

Я кажи къде са допирните точки,че нещо не се сещам :(

Фалирало дружество ЦСКА - ново дружество ЦСКА ---> започващо от най-ниското стъпало в България! Това не е ли допирна точка?
Литекс Ловеч си дава лиценза на ФК ЦСКА /ново дружество което изобщо не тръгна от най-ниското стъпало/ и се сменя името Литекс Ловеч с ЦСКА.... аз тука даже не виждам абсолютно никаква логика, да не говорим за допирна точка :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 ное 2015 18:46

Red joker написа:
Кировец написа:На това му се вика "сляпа вяра". Всъщност цялата истерия около Ганчев цари поради факта, че от как е на сцената на богаташите повтаря като латерна какъв ЦСКА-р е, а реално не е направил нищо запомнящо се към този момент. Дори се оплете в мрежа от лъжи.
Защо не пое щафетата от Божков или от първия сезон на Томов?
Имам чувството, че ако днес Левски беше на нашето място той щеше да говори същото - колко голям клуб е за България и как той ще го спаси и издържа - просто ще докара Литекс в Подуене...Все пак Петрол е спонсор на ВК Левски.

Не знам дали си спомняш,но той искаше да вземе ЦСКА още на времето от Любо Пенев,но тогава нещо не се разбраха и Любо даде Клуба на Черепа :(

Ами бих казал, че не е искал достатъчно силно.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 ное 2015 19:12

Да бе, новият отбор в А окръжна щял да има приемственост с истинския ЦСКА?! И приемствеността е...Донка! :shock: :lol:
На тази база отборът в А окръжна ще получи предимство за базите пред другия отбор, който няма никаква приемственост! Е, може би ФК ЦСКА, но не, това си е нищо! :)
Последна промяна от CSKA 78 на 21 ное 2015 19:15, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 21 ное 2015 19:14

Кировец написа:Не съм съгласен. Повечето от феновете на ЦСКА със сигурност ще се отрекат от урод със стадион в покрайнините пред евентуално ЦСКА с ново дружество и стадион Българска Армия.
Айде да видим кой ще е от Божково ЦСКА със стадион Българска Армия и Ганчево ЦСКА със стадион, школа и масирана реклама, ако щете и безплатен вход в покрайнините на София!?!

Така е.
Аз лично ще подкрепя ЦСКА София, играещ на "Армията", с червено-белите екипи и емблемата. Как по-точно ще играе този отбор - дали с ново дружество в "А" окръжна, или с лиценза на някой отбор от "В", "Б", или "А" група не ме интересува, стига това което съм изредил да е така.
Попитайте и феновете на Ботев, дали им пука, че започнаха от "В" група с лиценза на Металик Сопот.

Обаче не ви разбирам защо спорите и тук за това, при положение че няма нищо "официално". Много, много тъпа ситуация отново.

Не трябва обаче да се допуска ЦСКА да играе в "А" окръжна!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 ное 2015 20:14

Drunken_Master написа:Кировец,истерията по Ганчев не е защото бил ЦСКА-р,а защото е може би най-успешният собственик (благодетел) на футболен клуб у нас.Литекс от доста време е давала и ще продължава да дава български таланти,а и него и откъм трансферна политика на входящи трансфери го бива.Например с трансфери,като Нифлор,Хидиуед,Тиаго Силва и т.н.
Истината е,че на никой не му се плащат дълговете (колкото и да са те).Само незнам за къф чеп беше цялата патаклама,като в края на краищата пак опряхме до вариант А.

П.С.
НИКАКВО СЛИВАНЕ С ЛИТЕКС ! НИЕ СМЕ СИ ЦСКА,ТЕ СА СИ ЛИТЕКС ! НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ТЯХ !

И ти ли с тоя успешен собственик ? Аре моля ви се , тоя Ганчев е сбъркал ЛОКАЦИЯТА , вие ми говорите за успешност ! Той объркал най- важното , вие му ръкопляскате ....егати смешното ! :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 ное 2015 20:17

Venko123 написа:
Кировец написа:Не съм съгласен. Повечето от феновете на ЦСКА със сигурност ще се отрекат от урод със стадион в покрайнините пред евентуално ЦСКА с ново дружество и стадион Българска Армия.
Айде да видим кой ще е от Божково ЦСКА със стадион Българска Армия и Ганчево ЦСКА със стадион, школа и масирана реклама, ако щете и безплатен вход в покрайнините на София!?!

Така е.
Аз лично ще подкрепя ЦСКА София, играещ на "Армията", с червено-белите екипи и емблемата. Как по-точно ще играе този отбор - дали с ново дружество в "А" окръжна, или с лиценза на някой отбор от "В", "Б", или "А" група не ме интересува, стига това което съм изредил да е така.
Попитайте и феновете на Ботев, дали им пука, че започнаха от "В" група с лиценза на Металик Сопот.

Обаче не ви разбирам защо спорите и тук за това, при положение че няма нищо "официално". Много, много тъпа ситуация отново.

Не трябва обаче да се допуска ЦСКА да играе в "А" окръжна!

А нали се сещаш, че Литекс спира да съществува? Ти на мач в Ловеч ходил ли си? Това е най-якото гостуване в България... да този клуб няма да го има, само и само ние да сме в А група със смененото име и пребоядисаните фланелки на Ловеч... :idea:
... Унищожаваш нещо, взимаш му името и го сменяш на ЦСКА, пребоядисваш екипа и слагаш твоята емблема... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: по-жалко нещо от това здраве му кажи... да това е ЦСКА! ХАХА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 ное 2015 20:21

CSKA 78 написа:Да бе, новият отбор в А окръжна щял да има приемственост с истинския ЦСКА?! И приемствеността е...Донка! :shock: :lol:
На тази база отборът в А окръжна ще получи предимство за базите пред другия отбор, който няма никаква приемственост! Е, може би ФК ЦСКА, но не, това си е нищо! :)

стига бре ,за 5 месеца по- смешно управление в ЦСКА никога не е имало !!!

Върни се в “Архив”