Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
isark77
Контакти:

Re: ТИТЛАТА

Мнениеот isark77 » 31 май 2009 15:21

От БФС трябва да са готови,в случай че сега спечелим титлата,да ни наградят след мача,както правят в Испания,Англия и други бели държави!
ЛЕВСКИ ШАМПИОН ОЛЕ ОЛЕЕЕ
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: УЛТИМАТУМ

Мнениеот The deacon » 31 май 2009 15:38

Винаги съм смятал, че хората, които наистина обичат отбора си, никога не биха направили нещо, което може да го компрометира и изложи!!! Затова зная, че обикновенните хорица, обичащи с цялото си сърце Левски, било пред телевизорите, било на стадиона ще продължават да се вълнуват как играе отбора, да изживяват всяка една радост и разочарование, без да рушат имидж и материална база, а другите....другите, които ходят заради ексцесиите, нека просто освободят от присъствието си сектор "Б"!!! Левски няма нужда от тях!!! Нека да покрепим Левски и днес и завинаги!!!!

Minyor_pk
Контакти:

Re: Левски - Миньор

Мнениеот Minyor_pk » 31 май 2009 15:39

Чух,че щело да има чорбари на стадиона за наша подкрепа.Дано не е вярно,че тогава ще се пее повече против Цска и тогава ще са 2-та най-големи отбори който мразим.Дано не дойдат.Пожелавам си равен за победа следващия сезон!!!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 31 май 2009 15:41

Ние трябва да бъдем най-точната публика,а най-важното и децата между нас на стадиона да се чувстват сигурни и спокойни,поне на Герена да е добре за тях.Относно мача днес очаквам една неистова подкрепа за нашия отбор и да бием с разлика.....

petko_cska
Контакти:

Re: Колко сини фенове да очакваме довечера????

Мнениеот petko_cska » 31 май 2009 15:47

200 000 двеста хиляди най-малко

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 31 май 2009 15:53

За мен поне проблема е в контрола по стадионите.Да разчитаме на доброто възпитание на пубери с бучащи хормони няма как да стане.Полицията уж проверява, но бомбите пак си гърмят.Техниката не е толкова скъпа та столична дирекция да не може да си позволи 5 камери с добри качества, лещи, зуум и т.н.Като има 50-ина забрани за посещение на мачове и те се спазват и готово.Те са толкова във всяка агитка-50 души, способни да прецакат мача на 5000.
П.С.Не съм левскар, което няма кой знае какво значение поне в тая тема...

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Колко сини фенове да очакваме довечера????

Мнениеот Kobra666 » 31 май 2009 15:54

petko_cska написа:200 000 двеста хиляди най-малко

Ти можеш ли да броиш до толкова ? :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 31 май 2009 16:02

isark77 написа:От БФС трябва да са готови,в случай че сега спечелим титлата,да ни наградят след мача,както правят в Испания,Англия и други бели държави!
ЛЕВСКИ ШАМПИОН ОЛЕ ОЛЕЕЕ

Еми точно и това ще стане, ако Цска загуби.Разбира се, че ще дадът титлата щом ръководството е съгласно в този кръг да им се случи.Не правете сметки без кръчмар.Цска може да са в мизерно и изпаднало положение, но понякога нещата се обръщат... ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2009 16:52

Абе пичове а какво ще стане ако чуковете се наредат пред вратата като бетонова стена 90 минути и накрая ви вкарат някок случаен голец(примерно правят контра,оня подава на другия,топката рекошира в него и тя се лъзне у вратата)Не знам автора какво го притеснява толкова това,но и не знам какво ще стане ако загубите!Сега ще си изпочупите пръстите да ми слагате зелени емотикончета под моя коментар,но да не ревете накрая! ;)
П.П На дявола просто му скъсахте опашката от дърпане!Не знам как ви търпи още! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Защо Цска пак по БНТ ???

Мнениеот Yoda » 31 май 2009 17:52

Левскар съм и за това питам във форума на Левски.
Забелязах, че всички мачове с участието на Цска ги дават по БНТ, а тези на Левски по кабеларките. Някой знае ли защо е така ??? Може да е някаква договорка със спонсорите на първенството за която не знаем !!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Архив”