От БФС трябва да са готови,в случай че сега спечелим титлата,да ни наградят след мача,както правят в Испания,Англия и други бели държави!
ЛЕВСКИ ШАМПИОН ОЛЕ ОЛЕЕЕ
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТИТЛАТА
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!
- The deacon
- Контакти:
Re: УЛТИМАТУМ
Винаги съм смятал, че хората, които наистина обичат отбора си, никога не биха направили нещо, което може да го компрометира и изложи!!! Затова зная, че обикновенните хорица, обичащи с цялото си сърце Левски, било пред телевизорите, било на стадиона ще продължават да се вълнуват как играе отбора, да изживяват всяка една радост и разочарование, без да рушат имидж и материална база, а другите....другите, които ходят заради ексцесиите, нека просто освободят от присъствието си сектор "Б"!!! Левски няма нужда от тях!!! Нека да покрепим Левски и днес и завинаги!!!!
Re: Левски - Миньор
Чух,че щело да има чорбари на стадиона за наша подкрепа.Дано не е вярно,че тогава ще се пее повече против Цска и тогава ще са 2-та най-големи отбори който мразим.Дано не дойдат.Пожелавам си равен за победа следващия сезон!!!
-
- Контакти:
Ние трябва да бъдем най-точната публика,а най-важното и децата между нас на стадиона да се чувстват сигурни и спокойни,поне на Герена да е добре за тях.Относно мача днес очаквам една неистова подкрепа за нашия отбор и да бием с разлика.....
-
- Контакти:
Re: Колко сини фенове да очакваме довечера????
200 000 двеста хиляди най-малко
За мен поне проблема е в контрола по стадионите.Да разчитаме на доброто възпитание на пубери с бучащи хормони няма как да стане.Полицията уж проверява, но бомбите пак си гърмят.Техниката не е толкова скъпа та столична дирекция да не може да си позволи 5 камери с добри качества, лещи, зуум и т.н.Като има 50-ина забрани за посещение на мачове и те се спазват и готово.Те са толкова във всяка агитка-50 души, способни да прецакат мача на 5000.
П.С.Не съм левскар, което няма кой знае какво значение поне в тая тема...
П.С.Не съм левскар, което няма кой знае какво значение поне в тая тема...
Re: Колко сини фенове да очакваме довечера????
petko_cska написа:200 000 двеста хиляди най-малко
Ти можеш ли да броиш до толкова ?

ЛЕВСКАР до гроб!
isark77 написа:От БФС трябва да са готови,в случай че сега спечелим титлата,да ни наградят след мача,както правят в Испания,Англия и други бели държави!
ЛЕВСКИ ШАМПИОН ОЛЕ ОЛЕЕЕ
Еми точно и това ще стане, ако Цска загуби.Разбира се, че ще дадът титлата щом ръководството е съгласно в този кръг да им се случи.Не правете сметки без кръчмар.Цска може да са в мизерно и изпаднало положение, но понякога нещата се обръщат...

- delqnski47
- Контакти:
Абе пичове а какво ще стане ако чуковете се наредат пред вратата като бетонова стена 90 минути и накрая ви вкарат някок случаен голец(примерно правят контра,оня подава на другия,топката рекошира в него и тя се лъзне у вратата)Не знам автора какво го притеснява толкова това,но и не знам какво ще стане ако загубите!Сега ще си изпочупите пръстите да ми слагате зелени емотикончета под моя коментар,но да не ревете накрая!
П.П На дявола просто му скъсахте опашката от дърпане!Не знам как ви търпи още!

П.П На дявола просто му скъсахте опашката от дърпане!Не знам как ви търпи още!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Защо Цска пак по БНТ ???
Левскар съм и за това питам във форума на Левски.
Забелязах, че всички мачове с участието на Цска ги дават по БНТ, а тези на Левски по кабеларките. Някой знае ли защо е така ??? Може да е някаква договорка със спонсорите на първенството за която не знаем !!!!
Забелязах, че всички мачове с участието на Цска ги дават по БНТ, а тези на Левски по кабеларките. Някой знае ли защо е така ??? Може да е някаква договорка със спонсорите на първенството за която не знаем !!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !