Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Re: Миньор Пк-война на световете...

Мнениеот WALENTINAAA » 31 май 2009 02:52

:

Виж сега,МЮ са си абонати на Челси,каквото и да говориш!Аз не симпатизирам на никой клуб в Англия,но следя нещата.Преди няколко години май имаше 5-0 ?Срещу Челси се води съдийски геноцид,който достигна апогея си на полуфинала с Барса.МЮ не може да играе с този тим,ти ако искаш,спори...

Ох ох , тук жестоко се лъжеш , неможеш да сравняваш тези два клуба , след като Челси има 3 титли в Англия , а МЮ 18 , ШЛ Челси все още няма , и скоро няма и да има , МЮ имат 3 , а за ФА Къп , Купа на Англия , и т.н , да не говорим , че и абонати им били :lol: . 3:0

П.П : Разликата между посредствените от Челси, и МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД , е голяма !
Изображение

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Левски - Миньор

Мнениеот The deacon » 31 май 2009 06:41

Parmalat написа:
brossy написа:
Parmalat написа:Иска ми се ЦСКА да играе в ШЛ тази година.Стига все Левси. :? :roll:

Трудно ще е да стигнете розенборг те имат 10 пореди участия в групите на ШЛ.Левски е доста нестабилен отбор(то кой не е от българските де)все пак искам ЦСКА в лигата. ;) :P

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш ;) цдна не притежава в момента аргументите за участие в ШЛ ;) Просто няма класа!!! Левски все още не е участник - това ще стане след 30 кръг, но на фона на показаното до момента е резонно да участва отново ;)
Последна промяна от The deacon на 31 май 2009 07:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 31 май 2009 07:38

argento__ написа:
ivooou написа:селяко не идвай в СОФИЯ с влака от 11:00 ние не ви обичаме стойте си там където сте,че да не страдате

Пич, офиса ми е до Moll of Sofia и от вкъщи до работата съм за 20-25 минути!!

Ако си "чукнем" среща на Стамболийски ти от Подхуене ще се домъкнеш ли за 1 час?!?!?

а иначе за мача : ГОЛЯМ СРАМ ВИ ОЧАКВА ДНЕС!! НОВИ КАЛЪФКИ!!! НОВ ПОЗОР, ще ядете боя от МИНЬОР!!!!!

НИЕ СВИКНАХМЕ И ЗА НАС Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СМЕ ГОСТИ ИЛИ ДОМАКИНИ!!

ЗАРАДИ СТАДИОНА ВИ ДАДОХМЕ МАЧА В ПЕРНИК И СЕГА ЩЕ СИ ГО ВЗЕМЕМ, А И ИМАМЕ ДА СИ ВРЪЩАМЕ ЗА МИНАЛИТЕ 7 ГОДИНИ!!!! :idea:

Приятел май си спал в тоалетната тази нощ :lol: И като се събуди каква беше жестоката действителност? ;) Аз пък много се радвам, когато някой ни скача - само така става каловката за големите битки, а вие когато играете с четирибуквието продължавайте да си сваляте килотите, много ви ходи да знаеш ;)

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 31 май 2009 07:53

От най слабия Левски очаквам всичко,така че за резултати от 3-4:0 не очаквам.Важно е да победим,дори 1:0 да е.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Миньор Пк-война на световете...

Мнениеот Kobra666 » 31 май 2009 08:53

WALENTINAAA написа::

Виж сега,МЮ са си абонати на Челси,каквото и да говориш!Аз не симпатизирам на никой клуб в Англия,но следя нещата.Преди няколко години май имаше 5-0 ?Срещу Челси се води съдийски геноцид,който достигна апогея си на полуфинала с Барса.МЮ не може да играе с този тим,ти ако искаш,спори...

Ох ох , тук жестоко се лъжеш , неможеш да сравняваш тези два клуба , след като Челси има 3 титли в Англия , а МЮ 18 , ШЛ Челси все още няма , и скоро няма и да има , МЮ имат 3 , а за ФА Къп , Купа на Англия , и т.н , да не говорим , че и абонати им били :lol: . 3:0

П.П : Разликата между посредствените от Челси, и МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД , е голяма !

Напълно уместно не е сложена и емблемата на Ливърпул , че титли сте взели последните 20 години , но Пулл ви гази където ви хване :) САМО там се играе заради емблемата ...затова за мен МЮ не е велик отбор / справка : как игра Роналдо на финала на ШЛ? ...За себе си! / ;)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Македонци снимат филм за уреден мач на Левски

Мнениеот Kobra666 » 31 май 2009 09:04

velinsky написа:Интересно инфо като за историята,но нека не се задълбочаваме.Въпреки че ми се иска да направя един коментар :lol:

А аз ще направя коментар,чийто смисъл ще е цитат от великият Паисий "поради что се срамиш да се наречеш болгарин?"Ако наистина ще се снима такъв филм,би било редно външно министерство да отправи остър протест и да поиска спиране на снимачния процес,поради неистова антибългарска насоченост на сценария му!Всичко българско и родно вие от ужас в мен и във всички истински българи,когато чуя речта на сърбеещи се мои сънародници/дори и на тези момчета и момичета от "Мюзик айдъл"![/quote]

+1
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Македонци снимат филм за уреден мач на Левски

Мнениеот Kobra666 » 31 май 2009 09:05

А на всички червени , които се утешават с такива теми ...жал ми е ;)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 31 май 2009 09:13

Те селяците от миньоро,си нямат друга работа и само пълнят форумите с глупости.Щели били да ни бият,отнесат и т.н.Пълни глупости,за тях в годината има само 2 мача и те са тези с ЛЕВСКИ.И когато ги отнесем в тези мачове,млъкват пак до следващия.Стойте си там на село и си кротувайте,защото тази година не изпаднахте,но другата сте пътници.САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!!!!!!!!!И чорбарчета,вземате ли си редовно хапчетата,защото ако не в аптеките са пуснали"АНТИЧОРБАРИН",дават го в момента без пари вземете си да се отървете от тази досадна болест :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 31 май 2009 09:18

И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ........ДНЕСКА СИЧКИ НА МАЧА ;)
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 31 май 2009 09:19

Днеска всички на стадиона!!!Времето е красота ...няма изгледи да се променя . Нека си направим един празник както само ние си можем .

п.с. Поздравления за обединението и подкрепата в Сектор "Б" . Удоволствие е да се ходи на такива мачове като последните . Нека така да ходят само ФЕНОВЕ, А ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ има много

айде със здраве :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Архив”