Awesome написа:Няма значение на кой отбор съм фен - просто тук няма дузпа. Лек контакт и оня сладур като го усети веднага се свлече като покосен.
Лично мнение, обективността я оставам на теб.
![]()
![]()
Това ми хареса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Awesome написа:Няма значение на кой отбор съм фен - просто тук няма дузпа. Лек контакт и оня сладур като го усети веднага се свлече като покосен.
Лично мнение, обективността я оставам на теб.
![]()
![]()
tornadoto_96 написа:Sardukar написа:ПП Ще ти кажа една тайна: хората спират да ти отговарят, защото да се спори с теб е като да спориш с радио. Аз просто трябваше да убия малко време. Мерси, че ме разведри ххх
Разбрахме. Барса е най-ощетявания отбор. Всички са срещу тях, но те винаги побеждават, защото са най-великия клуб в света. Това което е написал Сардукар е 100% вярно. Не знам защо отново се навих да споря с теб. Щом си знаеш само твоето и не приемаш хорското мнение - добре. Може да напишем и 500 страници, но ти никога няма да разбереш, че "грешките" в полза на Барса са "малко повече" от допустимите. Лека нощ
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Sardukar написа:Не съм съгласен за феновете на Барса. В курса ми единствения, с който си говорим наистина за футбол е от Барса. Имам и една колежка и тя е от Барса. С тях чак ми е кеф да си лафя за футбол. Във футболът обективността е условна! Всеки си има неговата истина. Е малко е дразнещо, когато си прецакан, а искат да те изкарат, че си бил "поощрен", но кво пък.
ПП ШЛ обещава много зрелище. Макар, че ако МанЮ, Ливърпул и ЮВЕНТУС бяха в елиминациите щеше да има повече емоция. Половината отбори са го закъсали в шампионатите, а другите трябва да си опекат работата. За коя година по ред отново Англия с/у Италия...Пожелавам си финал Милан с/у ЧЕЛСИ! Сигурно е едно. И догодина ще такова майката на съдиите, уефа и всичко живо!
tornadoto_96 написа:Трябваше да има картон - да. Доволен ли си..?
fcb_bg написа:Ми и брат ми е фен на Реал( всички в родата викат за Барселона, той какъв се пръкна), тренира контактен спорт(преди това футбол), ама вика ,че това на Реал си е доста груба игра. Естествено си умира да се хили на симулациите на Барса.
Пък за реферите си е нормално, нали все пак българско било да се вика по майката на съдията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта