venomcho написа:HATEseeker,
виж сега - ясно е, че нямаш спирка, дай да решим няква бройка канари или пък други фенове, които да заявят "отговорно", че не сме най-стария клуб, та да мирясаш най-накрая бе да му се не види! Кажи горе долу каква представителна извадка ще те задоволи, ако трябва нещо и декларацийка да подпишем?
Нали се сещаш, че просто твоето мнение, каквото и да е то, си остава забатачено в тая тема и в тоя форум и хората(медиите) ще продължат навсякъде да ни споменават така.
А пък тва, че се е пръкнала таз идея само преди 7-8 години направо беше краят!
Аз интересно на коя 90-годишнина съм бил в библиотека "Иван Вазов", с коя ли златна обувка съм се снимал, на кой ли отбор съм бил фен тогава, че явно сега според съм на чужд...а и между другото това честване беше организирано точно от човека, за който говориш. Както и преди на всяка 2-ра година сме празнували и така вече 99...
/Предполагам, че пак мнението ми ще бъде сметнато за недостойно за темата от нейния иначе безпристрастен автор, съвместяващ и модератор/
И кои са тези хора и медии, които ви споменават така
Ама май вие нещо или не разбирате или се правите, че не разбирате- първо колегата моряк негодува от 2 неща- че се пишете първи клуб у нас- долна лъжа, преди вас има голяма борйка други футболни отбори.
Второ, че казвате, че сте от 1912 година, празнувате юбилеи, но няма как да г докажете с факти- смисъл не сте показали протокол като Славия, не знаете вие на колко години ви е учредителя
И не на последно място, ако искате и 100000 годишен юбилей можете да чествате никой не ви спира, въпроса е до колко е обосновано?