kingofpop написа:KOPScousers написа:Попа рядко е прав, но точно в конкретния случай е. Юве наистина разполага с най-слабия си състав от черните времена преди 10-тина години.
Като го комбинираме и с неопитния треньор, напълно нормална развръзка на нещата. Струваше ми се, че Порто ще направи силен мач и до момента предчувствието ми се оправдава.
Абе и твоето сравнение на КЪРТИС ДЖОУНС с Иниеста си плаче за подпис

Подчертано не беше сериозно, беше си майтапче, с което иронизирах глупостите, които пишеш за младока. Този сезон е взел участие в едни 15-тина мача и може би има 1-2 слаби. Има прилична техника, задържа добре топката, само дето понякога забравя да я подаде и я държи прекалено много, което забавя атаките, но както казах с времето това ще се изчисти от играта му, все пак е само на 19 години. Пък да ти кажа, че като за 19-годишен футболист, има много високо самочувствие и лично аз никога не съм го виждал да е припрян или притеснен, което е много ценно качество за един футболист. Но нищо, нека е ШИБАНИЯ Къртис Джоунс, на който не си гледал повече от 1 мач и пишеш наизуст, понеже е ново име, младо момче и това автоматично го прави ШИБАН. Нещо, което би трябвало да важи и за вашите анимационни герои, ама не, те творят магия на терена и пишат история.

Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]