Captain Stottlemeyer написа:Русия: ЦСКА може да има проблеми с лиценза
"Футболист №1 на България за 2013 г., Иван Иванов, призна, че столичният гранд ЦСКА му дължи пари и може да има проблеми с вземането на лиценз.
"В ЦСКА трябва да престанат да говорят за резултати и да изискват цели. Все пак има много проблеми с финансите и лиценза."
Българският национал призна, че тима от Борисовата градина му дължи пари. "Да, дължи ми ги този, който в момента държи ЦСКА. Когато ме продадоха, "Титан" властваше. Винаги намираха начин да отложат делото.
Имах да получавам 15% от трансферната сума в Алания, но се отказах от половината пари. А това са много пари. Сигурно никой не го е правил за ЦСКА.
Те ми предложиха споразумение, но после почнаха да се правят на луди. Явно искаха да ме преметнат..."
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2770602
Както се казва: Без коментар...
Що бе, коментирай, какво толкова. Иван много добре го каза: Имахме споразумение с ръководството (старото), но се започваха едни дела, едни нови предложения за разсрочване. Много пари има да дава ЦСКА в лицето на новите временни собственици и се стараят да ги изчистят , който влезе в положение добре. Докато при нас е имало тотално източване, при вас с мощните спонсори и без смяна на собственика , нещата дали са добре, а стадиона дали ще стане, днес гледа ли Ивчо Италианото какви ги изплещи пред Крум