Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
124

Re: Миньор Пк-война на световете...

Мнениеот 124 » 30 май 2009 23:50

WALENTINAAA написа:
124 написа:
WALENTINAAA написа:Че то като им видиш стадиона , разбираш какви са :oops:

За Перник съм съгласен,ама тоя чук,дето бие Челси,май не е много обмислен :)

Обмислен е , специално за Челси , Арсенал само запълват картинката :oops:

Виж сега,МЮ са си абонати на Челси,каквото и да говориш!Аз не симпатизирам на никой клуб в Англия,но следя нещата.Преди няколко години май имаше 5-0 ?Срещу Челси се води съдийски геноцид,който достигна апогея си на полуфинала с Барса.МЮ не може да играе с този тим,ти ако искаш,спори...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 30 май 2009 23:56

v.r.s. написа:Аз съм от Миньор и съм гледал и хубави срещи между двата отбора,каквито отдавна няма заради падането на качеството на футбола ни като цяло.Последния такъв мога да определя победата с 3:2 в Перник преди около 10 години,мач изигран без грубости и другите неща за които пишеш.
Колкото до спортната омраза(поне за мен е само спортна),която съществува между тези отбори и феновете им,тя се е получила с годините не само от футбола,а и от баскетбола (жени) когато през 70-те и 80-те години тези отбори бяха фактор както в България,така и в Европа,като постоянно бяха в спор за шампионската титла.
Мисля,че от оспорваните и напрегнати срещи футбола само печели,като и тръпката при феновете е по-голяма.
Надявам се да се получи добър мач утре,независимо от това как ще завърши.

Абсолютно съм съгласен,тръпка имаше,и екшън!Но лежането и симулациите по терена...Замисли се-утре се качваш на рейса и идваш на Герена без проблем.Ние тогава облепяхме стъклата на влака с тиксо и знамена-затова говоря ;)

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ИСКА ТРИМА-ЧЕТИРИМА КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот Gateca » 30 май 2009 23:58

Аз не вярвам Тодор Батков да отдели сериозна сума за селекция.Ще привлечем един , двама без пари и някой измислен чужденец и това ще е. Със Сашо Александров не знам какво става. Истината е , че не се ли отделят поне 2 или 3 млн евро за селекция , влизане в ШЛ е пълен абсурд. Да не говорим каква чистка трябва а се прави в клуб , защото има най малко 10 човека , който не са за Левски.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 31 май 2009 00:05

Не се заблуждавайте. Утре на терена ще има само един отбор и това ще е отборът на Левски. Ще бием перничани с разлика.
И бъдете 1000 % сигурни , че награждаването ще е утре. Не искам да се заяждам , но точно това ще стане .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 31 май 2009 00:13

argento__ написа:
Minyor_pk написа:
WALENTINAAA написа:Че то като им видиш стадиона , разбираш какви са :oops:

Едно време не ни беше така стадиона,но запусте прес тея седем години!!!

ЗА ТЕЗИ 7 ГОДИНИ ИЗЛИЗАМЕ УТРЕ!!!!!

За какви 7 години излизаш,бе,палячо?Миньор излиза за честта си,ама ти това не можеш да го вденеш...
Ние обиколихме Европа и слушахме химна на ШЛ на живо,а ти ще слушаш Радка-пиратка,Кондьо-Мондьо и цигански оркестри,смешник!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Левски - Миньор

Мнениеот jore1914 » 31 май 2009 00:14

Колко човека мислите че ще се събереме утре ? Дано да направиме яка хореография... ;) и дано да вдигнем купата на Герена... а ако не и в Благоевград ще ги подкрепиме.. не че ако вдигнеме купата на Герена няма да ги подкрепиме в Благоевград 8-) Аз.. мисля че едно 20 / 25 000 ще има почивен ден.. на никой не му пречи да дойде още повече че има вероятност да вдигнеме купата направо нямам търпение да дойде 11:00 и да хващам влака за София :lol:

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 31 май 2009 00:16

Перничанин съм и съм бил на доста мачове на миньор,и феновете на отбора не са по различни от останалите,напротив даже са едни от най-атрактивните агитки в България.Да ме прощават перничани,но се надявам още утре титлата да е синя,аз ще бъда на стадиона и се надявам да стане един голям празник.САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Re: Левски - Миньор

Мнениеот kubik » 31 май 2009 00:16

Гледай да не объркаш коловозите! :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Parmalat

Re: Левски - Миньор

Мнениеот Parmalat » 31 май 2009 00:19

Иска ми се ЦСКА да играе в ШЛ тази година.Стига все Левси. :? :roll:

Иначе мисля,че мача е 0:0. :geek:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 31 май 2009 00:21

124 написа:
v.r.s. написа:Аз съм от Миньор и съм гледал и хубави срещи между двата отбора,каквито отдавна няма заради падането на качеството на футбола ни като цяло.Последния такъв мога да определя победата с 3:2 в Перник преди около 10 години,мач изигран без грубости и другите неща за които пишеш.
Колкото до спортната омраза(поне за мен е само спортна),която съществува между тези отбори и феновете им,тя се е получила с годините не само от футбола,а и от баскетбола (жени) когато през 70-те и 80-те години тези отбори бяха фактор както в България,така и в Европа,като постоянно бяха в спор за шампионската титла.
Мисля,че от оспорваните и напрегнати срещи футбола само печели,като и тръпката при феновете е по-голяма.
Надявам се да се получи добър мач утре,независимо от това как ще завърши.

Абсолютно съм съгласен,тръпка имаше,и екшън!Но лежането и симулациите по терена...Замисли се-утре се качваш на рейса и идваш на Герена без проблем.Ние тогава облепяхме стъклата на влака с тиксо и знамена-затова говоря ;)

Предната година когато завърши 2:1,беше цирк с лежане и симулации и общо 3 червени картона.За този който говоря до колкото си спомням беше добър и мъжки мач.
А това за гарата,не зная може и да е било,но при положение,че цялата полиция се мобилизира при тези срещи не ми се вярва да са го допуснали.
Получава се така,че ни изкарвате какви ли не,като че ли другите агитки сте пример за подържание,мога да дам много примери,как бяха наръгани с ножове наши фенове преди мач с ЦСКА в центъра на София,като след това влака за Перник беше потрошен с камъни и пострадаха невинни хора.Невинни страдат преди и след всеки мач между вас и ЦСКА,но тогава не се възмущавате от тези прояви.
Лошото е,че агресията се увеличава и може доведе до още трагедии,подобни на убития с бомба от фенове човек в София преди години.

Върни се в “Архив”