124 написа:v.r.s. написа:Аз съм от Миньор и съм гледал и хубави срещи между двата отбора,каквито отдавна няма заради падането на качеството на футбола ни като цяло.Последния такъв мога да определя победата с 3:2 в Перник преди около 10 години,мач изигран без грубости и другите неща за които пишеш.
Колкото до спортната омраза(поне за мен е само спортна),която съществува между тези отбори и феновете им,тя се е получила с годините не само от футбола,а и от баскетбола (жени) когато през 70-те и 80-те години тези отбори бяха фактор както в България,така и в Европа,като постоянно бяха в спор за шампионската титла.
Мисля,че от оспорваните и напрегнати срещи футбола само печели,като и тръпката при феновете е по-голяма.
Надявам се да се получи добър мач утре,независимо от това как ще завърши.
Абсолютно съм съгласен,тръпка имаше,и екшън!Но лежането и симулациите по терена...Замисли се-утре се качваш на рейса и идваш на Герена без проблем.Ние тогава облепяхме стъклата на влака с тиксо и знамена-затова говоря

Предната година когато завърши 2:1,беше цирк с лежане и симулации и общо 3 червени картона.За този който говоря до колкото си спомням беше добър и мъжки мач.
А това за гарата,не зная може и да е било,но при положение,че цялата полиция се мобилизира при тези срещи не ми се вярва да са го допуснали.
Получава се така,че ни изкарвате какви ли не,като че ли другите агитки сте пример за подържание,мога да дам много примери,как бяха наръгани с ножове наши фенове преди мач с ЦСКА в центъра на София,като след това влака за Перник беше потрошен с камъни и пострадаха невинни хора.Невинни страдат преди и след всеки мач между вас и ЦСКА,но тогава не се възмущавате от тези прояви.
Лошото е,че агресията се увеличава и може доведе до още трагедии,подобни на убития с бомба от фенове човек в София преди години.