Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Джонатан Асус
първо трябва да се види каква е класата на футболиста мисля ще се съгласите че не ни трябва човек който да го чакаме два три сезона да се доказва,а ни трябва играч който да ни помогне за ект
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Re: ЛЕВСКИ ИСКА ТРИМА-ЧЕТИРИМА КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ
UL_Blue написа: Първо: не определяй, чия логика е тъпа и коя не.
Второ: Жо 3месеца не огра и пак има повече голове от Зе.
Трето: каква е тази защита. В цял свят не слагат и един защитник под 1.85, а с тази защита нямаш футболист над 1.80.
кои ще скача за високи топки. Един в/у друг трябва да се нареждат.
Да Топчо е левскар, но времето му мина.
Да Коща. Ти гледа ли му мачовете. НЕ СТАВА ЗА РАЗИГРАВАЩ ХАЛФ. Той трябва да играе зад нападателите, а наш Кокал го е пускал 2х20мин. Да не говорим, че последните мачове дори не е в групата. А защо го привлече като не го ползва?
![]()
А щеше да свърши доста работа.
Значи.. първо Жо на кои отбори е вкарал гол ? На Беласица ... Вихрен или на Берое ? Докато Зе вкара 2 от най важните голове през целия полусезон но както и да е няма да го спориме това за мен и двамата трябва да останат в Левски..
Второ: Не само защитниците скачат , а и халфовете се връщат да скачат.. и + това Топчо е на години , без пари можем да го вземем и не ни трябва , а Кривия е на години.. обаче ни го дават с пари.. и да го вземеме ? Ако това е по добре.. значи бая ум имат хората от спортно технически щаб в Левски

И трето: Как да играе Да Коща след като го пуска за по 10/20 минути ? Това да не е .. мандра за 20 минути той за да покаже че трябва да играе титуляр за 20 минути трябва да вкара 2 гола и да направи 6 асистенции за гол че да покаже на тоя Кокал ли е Ребро ли е.. какъв е там.. че трябва да е титуляр.. и бтв.. предпочитам защитници по 1.70 ако трябва ма .. не и такива като тоя пергиш Бистрон който прави по 2 дуспи на мач ( добре че не ги свирят ) бавен , тромав , дървен ... да продължавам ли.. въпреки че е висок и може да играе с глава горе долу.. Рабех пак е с две класи над него..
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Тоя дори и една минута не съм му гледал...помня,че Овчата Глава го искаше лятото,ама нищо не стана...не мога да знам дали го искам в Левски,след като не съм го гледал! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
http://www.youtube.com/watch?v=frBDITOXh-M ето ви линк с негови изяви от преди доста време като играч във Франция.
Mom4eta as mislq 4e trqbva purvo da zapazime otbora i ako moje da vzemem pone 1 napadatel koito za zamesti gonzo. utre vsi4ki na gerena .SAMO LEVSKI
всеки харесан от вуцов е със спорни качества! Справка Бистрон, Тирберканин, Яшар, Христов...
На Левски ; 13бр класни футболисти и треньор и чякаме БАТЕ,Тампере,Жилина !? 

Колеги,ние ще играем в Шампионската лига,Лига Европа е Уефа-поправете се..........е ако изпаднем от 3-тия или 4-тия кръг то отиваме и във втория по сила турнир.САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!
Не съм сигурен, но до колкото се сещам около този Асус, мине не мине и все се шуми, че иска да напуска, че не му харесва там където е и не знам още какво. Ако той беше добър футболист ми се струва, че отдавна щеше да е поне в Румъния, Турция, Гърция, някъде където отборите играят редовно в шампионската лига и тъй нататък. Така че много ми е съмнителен този Асус. Аз викам да вземат да направят и невъзможното да върнат Бардон поне за един сезон под наем, колкото да ни вкара пак в Шампионската лига, защото за мен истината е, че преди да дойде той в Левски отбора на Мъри беше посредствен, след като формата на Бардон спадна, Левски отново стана посредствен. Струва ми се, че сега би се върнал с нова мотивация и пак би ни вкарал в лигата, а в по дългосрочен план може да се търси някой млад футболист с качества, който да има един сезон да се адаптира и да поеме диригентската палка в средата на терена
Последна промяна от nikoko на 30 май 2009 18:23, променено общо 1 път.
- Ticha
- Контакти:
[offtopic]Джонатан Асус ми звучи като Джон Атанасов.
[/offtopic]