Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Христо Данов, Христолов трудно ще напусне доброволно!

Мнениеот Yellow major » 02 мар 2010 19:47

Спомняте ли си как името на гадния селянин се набърка в скандал за подкуп на съдии при участието на Ботев в Евротурнирите и кой беще начело на отбора. Ами не се тормозете, това беше същия този г-н Данов на който сина му играеше до преди месеци в локо.
Няма нищо случайно! Връзката им е ясна.
Но има нещо ,което е вярно. 1,5 милиона са от неплатени данъци към НАП, но забележете, силно атакуеми в съда заради базата върху която се начислява данъка върху доходите на футболистите на Ботев. Те са идентични със заплатите в ЦСКА от 6-9 хиляди лева. Това може да бъде лесно оспорено в съда .Накрая може да се окаже ,че след приспадане на 800000 лева от ЦСКА ,селския няма да бъде обявен в несъстоятелност.
А представете си ,че поиска и тройна а после и петорна експертиза за машината която е заложил,колко ли време ще отнеме според вас? Година ,може би две?
Просто дотогава няма да вземем лиценз и за Б група.
Ако не се действа бързо и натиска над него се отслаби ,бъдете сигурни че ще ни унищожи напълно.
До тук деструктивните ни действия не водат по никакъв начин до края на обсебването на клуба ни от този мръсник. И най -лошото е че той продължава да търси италианците да поемат отбора ,но без прехвърляне на акциите. Какво ви говори това? Не иска да дава отбора.
Насреща имаме психопат!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Л.МИНЧЕВ:Това е Ботев, друг няма.Оплаквачите да млъкнат!

Мнениеот silverbg » 02 мар 2010 19:48

Кога е бил празен стадиона ве?! Ти съвсем обърка случките. :)
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 мар 2010 19:49

vasko1936 написа:Декларацията за прословутите 500лв. беше обявена в фен-сайта официално - Факт!
Не била цялата публика!?!?!? Питам - защо нямаше и един фен два домакински мача подред - ФАКТ??? Заради - 500лв. Минчев-един достоен ботевист визира точно цялата публика и тук да не се правят на дръпнати!?! Те не бяха тогава на стадиона!!!! Той беше празен!!!
Питам - любовта Ви 500лв. ли струва???
А за нас- просто не си измисляйте глупости, нагло е просто!

За вас ли?! Че вашите митове и легенди какво са? Ако нямаш какво да кажеш, освен елементарни заяждания, по-добре отиди в един друг форум и се радвай на "достойната" загуба и "готините" трансперанти. Които, сигурно, си държал сам и си врякал с другите "жълта кочина" - любимият ви рефрен, независимо с кой играете.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 02 мар 2010 19:50

vasko1936 написа:
Шврнц Тпрунков написа:
Лекетата в пловдивския футбол не носят чернобяло и жълточерно, а "зелено" - с цвета на парите. И в двата отбора има достатъчно продажни копиленца, и като "фактори", и като "фенове". Спомни си разнобоя по отношение Назифоглу (или както се казваше там онзи от Галатасарай) и ще разбереш какво имам предвид.

Декларацията за прословутите 500лв. беше обявена в фен-сайта официално - Факт!
Не била цялата публика!?!?!? Питам - защо нямаше и един фен два домакински мача подред - ФАКТ??? Заради - 500лв. Минчев-един достоен ботевист визира точно цялата публика и тук да не се правят на дръпнати!?! Те не бяха тогава на стадиона!!!! Той беше празен!!!

На теб ти се иска да визира цялата публика,но не е!Да споменавам ли Тишо и компания как продаваха дрога,и как станахте шампиони?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 02 мар 2010 19:52

Шврнц Тпрунков написа:Вестникът е "ГОЛ", който първи направи нечовека за смях. Много неща има в този вестник, в архивите му, неща, за които трябва да се срамуваме, че не сме разбрали и прочели навремето. Специално Минчев, заедно с Христо Катеринчев, разкриха урода в първите седмици на управлението му, и донякъде бяха причината нечовека да каже през 2000-та "Аз си тръгвам".

Шврнц, случката с Минчев, която описваш не я знаех, но мога да ти кажа, че отлично познавам Катеринчев. До преди година-две много често сме говорили за Ботев и мога да те уверя, че към 2008г. той си беше отявлен христоловист!!! Твърдя го най-отговорно! Не знам кой е "разкривал" през 2000-ната, но до скоро твърдеше, че нямало никой, който да издържа Ботев и затова не трябвало да сме толкова против христолов! Последно време съм изгубил контакт с него и не знам как и дали му се е променило мнението, но ти казвам факти, които са от лични наблюдения и контакти с него. Държа да подчертая обаче, че въпреки това човека е канар и в смутните минали времена е съвсем нормално много от нас да сме били малко или много заблудени, подведени и не съвсем наясно със ситуацията и цирковете, които ни се разиграваха!!!
Последна промяна от ogg на 02 мар 2010 19:55, променено общо 1 път.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 мар 2010 19:54

Alternative написа:
vasko1936 написа:
Шврнц Тпрунков написа:
Лекетата в пловдивския футбол не носят чернобяло и жълточерно, а "зелено" - с цвета на парите. И в двата отбора има достатъчно продажни копиленца, и като "фактори", и като "фенове". Спомни си разнобоя по отношение Назифоглу (или както се казваше там онзи от Галатасарай) и ще разбереш какво имам предвид.

Декларацията за прословутите 500лв. беше обявена в фен-сайта официално - Факт!

На теб ти се иска да визира цялата публика,но не е!Да споменавам ли Тишо и компания как продаваха дрога,и как станахте шампиони?

За*би, няма смисъл. То с метален израстък на вагон може ли да се спори... Ей сега разгорещено ще ти казва как, например, феновете изгонили Курдов, например... Или как били 78 000 в Ихтиман, или 248 328 човека на основаването, или как в Сан Стефано имало фенове на Локо, които диктували картата каква ще е.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 02 мар 2010 19:58

ogg написа:
Шврнц Тпрунков написа:Вестникът е "ГОЛ", който първи направи нечовека за смях. Много неща има в този вестник, в архивите му, неща, за които трябва да се срамуваме, че не сме разбрали и прочели навремето. Специално Минчев, заедно с Христо Катеринчев, разкриха урода в първите седмици на управлението му, и донякъде бяха причината нечовека да каже през 2000-та "Аз си тръгвам".

Шврнц, случката с Минчев, която описваш не я знаех, но мога да ти кажа, че отлично познавам Катеринчев. До преди година-две много често сме говорили за Ботев и мога да те уверя, че към 2008г. той си беше отявлен христоловист!!! Твърдя го най-отговорно! Не знам кой е "разкривал" през 2000-ната, но до скоро твърдеше, че нямало никой, който да издържа Ботев и затова не трябвало да сме толкова против христолов! Последно време съм изгубил контакт с него и не знам как и дали му се е променило мнението, но ти казвам факти, които са от лични наблюдения и контакти с него. Държа да подчертая обаче, че въпреки това човека е канар и в смутните минали времена е съвсем нормално много от нас да сме били малко или много заблудени, подведени и не съвсем наясно със ситуацията и цирковете, които ни се разиграват!!!

Достоен пост, поне не се правиш на ощипан, така ги разбирам нещата!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 мар 2010 20:01

vasko1936 написа:Достоен пост, поне не се правиш на ощипан, така ги разбирам нещата!

Ти ще ми обясниш ли кога е нямало нито един човек на стадиона, че оставам с впечатление, че хич си нямаш представа от нещата, ама въпреки това лаеш?! (като всички фенове на други отбори)
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 мар 2010 20:06

ogg написа:

Шврнц, случката с Минчев, която описваш не я знаех, но мога да ти кажа, че отлично познавам Катеринчев. До преди година-две много често сме говорили за Ботев и мога да те уверя, че към 2008г. той си беше отявлен христоловист!!! Твърдя го най-отговорно! Не знам кой е "разкривал" през 2000-ната, но до скоро твърдеше, че нямало никой, който да издържа Ботев и затова не трябвало да сме толкова против христолов! Последно време съм изгубил контакт с него и не знам как и дали му се е променило мнението, но ти казвам факти, които са от лични наблюдения и контакти с него. Държа да подчертая обаче, че въпреки това човека е канар и в смутните минали времена е съвсем нормално много от нас да сме били малко или много заблудени, подведени и не съвсем наясно със ситуацията и цирковете, които ни се разиграват!!!

Последното мнение, което чух от него, беше, че с феновете не е толкова добре да съм съгласен, защото не е ясно с кой и за кого играят (явно визираше тарторите). Аз не бях съгласен с него, но не може да се отрече зрънце истина в мнението му. Иначе за това дали е христоловист или не - не мога да коментирам...

5-6 човека са тези, на които мнението им тежи. Ако има пробив в дори един от тях, то лесно може да бъде манипулирано мнението на немалка част от феновете...

Иначе съм абсолютно съгласен с теб, по-горе казах, че нямам впечатления от последните години и затова и не мога да коментирам сегашните позиции на господата Катеринчев и Минчев. Нито го играят техен адвокат, нито техен съдник.

Идеята ми беше, че подобна статия не трябва да се отхвърля с мнението "платен журналист", най-малкото защото Минчев е ботевист, и въпреки, че е негативист по душа, е видял доста неща последните години, бил е в кухнята на нещата и неговото мнение е добре поне да се прочете... Сериозни хора тук, във форума, подметнаха, че трябва да се мисли, да не се действа първосигнално, да не се прибързва.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 02 мар 2010 20:07

silverbg написа:
vasko1936 написа:Достоен пост, поне не се правиш на ощипан, така ги разбирам нещата!

Ти ще ми обясниш ли кога е нямало нито един човек на стадиона, че оставам с впечатление, че хич си нямаш представа от нещата, ама въпреки това лаеш?! (като всички фенове на други отбори)

Попитай някой ботевист, не ми е приятно повече да се гавря, така де....

Върни се в “Архив”