Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

UL_Blue

ЛЕВСКИ ИСКА ТРИМА-ЧЕТИРИМА КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот UL_Blue » 30 май 2009 16:04

Koи ли ще са ти я трима, четирима?
Дали наистина ще са качествени? (само да не са като миналогодишните кауни)
И на кои постове търсим футболисти?
Преспокойно можем да се разделим с Бистрон, Тиберканин, Деко, че и Миланов.
Задължително ни трябва ляв бек.
Халф с класа над Гаджев и Сърмов, иначе не ни трябва. Ако Дарко остане не ни трябва и атакуващ полузащитник.
Още един нападател също задължително трябва да вземем. А дори си мисля, че Г.Христов няма да ни свърши работа. Има качества, но няма хъс, няма манталитет(дано ме опровергае). Затова трябва да търсим нападател като първи вариант в атака.
Според мен ни трябва и др. крило. Особенно в дясно. Гаргамел направи силни мачове, но не може да вкарва( 4,5 гола за сезон са твърде малко), да не говорим, че и завършващият му пас много често изневерява.
Мисля, че ако се разделим с Живко, Бензукан(ако не е контузен) ще го замести.
На мястото на Рабех и Бистрон имаме Милиев, Генев, М. Димов.
В ляво един Периш, който гледах в Морето ще е добър вариант.
Леви халфофе колкото искаш.
Не зная Св. Тодоров дали ще е добър вариант. Не заради качествата, а поради честите контузии
Та това са постовете според мен на, които трябва да се търсят футбалери.

САМО ЛЕВСКИ !!! :lol: :lol: :lol:

СинЕкстремист
Контакти:

Re: Невероятна постъпка !

Мнениеот СинЕкстремист » 30 май 2009 16:19

tprodanov написа:Екстремисте, само ще ти кажа, че само за няколко дни може така да се промие мозъка на детето, че днес да мрази баща си, утре майка си. Тоя случай няма кой да го проследи, но това момиченце след най-много месец, ако съда вземе, че го присъди на бащата, пак ще реве така. Като ти чета писането се убеждавам, че съм прав. Децата обикновенно са на страната на този, при когото живеят, и при теб е било така, очевидно съм прав. Хайде със здраве. И не подценявай различните видове експерти.

Аз пък се убеждавам, че си много зле като ти чета тоя отговор. Повтаряш едно и също като развален грамофон. Въобще не си се опитал да вникнеш в смисъла на това което съм написал. Не си се опитал аргументирано да обориш някое от твърденията ми или дори изобщо да разсъждаваш над него, па макар и критично. Просто си си повторил заучените фрази, дори не си подбрал и много различни думи от тези в предния си пост. Много ми е смешно да чета толкова паталогично индоктриниран в убежденията си човек, да философства на тема, как дадена категория хора, съзнателни личности, нямали право да определят как да живеят, все едно дгуг ще им живее живота и ще им изпитва емоциите, понеже били лесно податливи на внушения и манипулации :shock: :mrgreen:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ИСКА ТРИМА-ЧЕТИРИМА КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот jore1914 » 30 май 2009 16:29

Ами Жо повече голове ли вкарва от "Гаргамел" много тъпи логики имаш.. и малко дете по добре ще се изкаже Бензукан по добър ли е от Миланов ?! За мен трябва да си върнат Топчо.. той и сам каза че ако Левски му предложи той отново ще се върне.. човека е истински левскар.. пък и без пари защо да не го вземем.. ( с Рабех ще са доста добра централна двойка ) ляв бег си имаме.. Минев има надежди в него.. десен Миланов .. и тук вече съм съгласен че ни трябва някой с класа над Гаджев и Сърмов.. (като Пелето например ,ако се върне де)и един централен нападател който да може да вкарва! Защото докато Гонзо го няма.. ще видиме бая зор ..

Състава според мен .. за Лига Европа ( ако станем шампиони ) трябва да изглежда така:

Миланов ---------- Рабех ----- Топузаков ---------- Минев
Зе ---------- Гаджев ----- Да Коща / Сърмов / (Пелето ако се върне) ---------- Жо
Тасевски ------ Йовов

като се има в предвид че нападател за сега не се знае кой ще вземат.. Христов има качества но както ти казваш няма хъс.. ако имаше хъса и желанието на Гонзо.. той щеше да е перфектен но..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2009 16:39

jore1914 написа:Ами Жо повече голове ли вкарва от "Гаргамел" много тъпи логики имаш.. и малко дете по добре ще се изкаже Бензукан по добър ли е от Миланов ?! За мен трябва да си върнат Топчо.. той и сам каза че ако Левски му предложи той отново ще се върне.. човека е истински левскар.. пък и без пари защо да не го вземем.. ( с Рабех ще са доста добра централна двойка ) ляв бег си имаме.. Минев има надежди в него.. десен Миланов .. и тук вече съм съгласен че ни трябва някой с класа над Гаджев и Сърмов.. (като Пелето например ,ако се върне де)и един централен нападател който да може да вкарва! Защото докато Гонзо го няма.. ще видиме бая зор ..

Състава според мен .. за Лига Европа ( ако станем шампиони ) трябва да изглежда така:

Зе ---------- Гаджев ----- Да Коща / Сърмов / (Пелето ако се върне) ---------- Жо
Тасевски ------ Йовов

като се има в предвид че нападател за сега не се знае кой ще вземат.. Христов има качества но както ти казваш няма хъс.. ако имаше хъса и желанието на Гонзо.. той щеше да е перфектен но..

Пелето няма да се върне при вас със сигурност......
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 30 май 2009 16:41

НАСКО СИРАКОВ трябва първи да се върне,със този треньор който и да донесат не виждам никаква надежда да се оправиме.
ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ БЕРЕМ ПО-ГОЛЯМ СРАМ ВЪВ ЕВРОПА ОТ МИНАЛАТА,ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 30 май 2009 16:43

Аз лично .. винаги ще приема обратно в отбора без значение на каква възраст Гонзо , Йовов , Топчо , Бардон , Ричи и т.н това са хора които са доказали че знаят за какво носят синята фланелка ... а за Йовов дори и да е правил големи пропуски.. е правил и голове които са били толкова важни колкото 10 други гола.. така че.. никога няма съм против него (защото видяхте какво стана с Гонзо , плюваха го някои хора плюваха а после Гонзо , Гонзо... ) дано за Лига Европа или УЕФА влезне в форма..

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 30 май 2009 16:44

jore1914 написа:Ами Жо повече голове ли вкарва от "Гаргамел" много тъпи логики имаш.. и малко дете по добре ще се изкаже Бензукан по добър ли е от Миланов ?! За мен трябва да си върнат Топчо.. той и сам каза че ако Левски му предложи той отново ще се върне.. човека е истински левскар.. пък и без пари защо да не го вземем.. ( с Рабех ще са доста добра централна двойка ) ляв бег си имаме.. Минев има надежди в него.. десен Миланов .. и тук вече съм съгласен че ни трябва някой с класа над Гаджев и Сърмов.. (като Пелето например ,ако се върне де)и един централен нападател който да може да вкарва! Защото докато Гонзо го няма.. ще видиме бая зор ..

Тасевски ------ Йовов

Ем твое мнение аз лично не знам какво прави в Левски ?? Според мен той за нищо не става вече .. това е моето мнение и на мен Йовов никога не ми е харесвал като футболист

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 30 май 2009 16:45

най-належащи са футболисти на постовете централен нападател ляв краен защитник и както сме свикнали да чуваме всеки трансферен прозорец разиграващ халф [play maker]
в лявата част на защитата Веско Минев е добър ,но няма втори такъв футболист,а виждаме че Лусио издъхва напоследък. Съгласен съм че добра работа ще ни свърши Периш, пък той май беше портогалец което вече от значение за състава
Централен нападател трябва да се огледат за наистина класен футболист иначе предпочитам да си играят Христов,Цачев и другите момчета от школата
халфа по възможност трябва да е добър чужденец ,защото в нашия шампионат не виждам кой ще е годен за ЛЕВСКИ освен Кривия,но той си е на бая годинки не ни трябва ако искаме да играеме всеки сезон в ект
САМО ЛЕВСКИ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 30 май 2009 16:46

Ами Жо повече голове ли вкарва от "Гаргамел" много тъпи логики имаш.. и малко дете по добре ще се изкаже Бензукан по добър ли е от Миланов ?! За мен трябва да си върнат Топчо.. той и сам каза че ако Левски му предложи той отново ще се върне.. човека е истински левскар.. пък и без пари защо да не го вземем.. ( с Рабех ще са доста добра централна двойка ) ляв бег си имаме.. Минев има надежди в него.. десен Миланов .. и тук вече съм съгласен че ни трябва някой с класа над Гаджев и Сърмов.. (като Пелето например ,ако се върне де)и един централен нападател който да може да вкарва! Защото докато Гонзо го няма.. ще видиме бая зор ..

Тасевски ------ Йовов

jore1914
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Първо: не определяй, чия логика е тъпа и коя не.
Второ: Жо 3месеца не огра и пак има повече голове от Зе.
Трето: каква е тази защита. В цял свят не слагат и един защитник под 1.85, а с тази защита нямаш футболист над 1.80.
кои ще скача за високи топки. Един в/у друг трябва да се нареждат.
Да Топчо е левскар, но времето му мина.
Да Коща. Ти гледа ли му мачовете. НЕ СТАВА ЗА РАЗИГРАВАЩ ХАЛФ. Той трябва да играе зад нападателите, а наш Кокал го е пускал 2х20мин. Да не говорим, че последните мачове дори не е в групата. А защо го привлече като не го ползва?
:roll:
А щеше да свърши доста работа.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Джонатан Асус

Мнениеот jore1914 » 30 май 2009 16:49

Какво мислите за него ? Има ли някакъв шанс да дойде в Левски ?! Според мен има , защото до колкото знам му изтича договора в Израел и се води свободен агент ако Левски му плащат толкова колкото той иска... може би ще се осъществи този трансфер :?:

Върни се в “Архив”