Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djeri
Контакти:

Re: Л.МИНЧЕВ:Това е Ботев, друг няма.Оплаквачите да млъкнат!

Мнениеот djeri » 02 мар 2010 17:47

Ето това вече е истината
Първи се родихме,последни ще умрем!

БОТЕВЬ
Контакти:

Re: Христо Данов, Христолов трудно ще напусне доброволно!

Мнениеот БОТЕВЬ » 02 мар 2010 17:49

Тази статия никак не е случайна.Доколкото знам навремето,когато сельо вдига за трети път цената на Георги Илиев в рамките на 3 дни,именно Данов е спасил митьо от багажника, чрез обаждане до Г.Илиев.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 02 мар 2010 17:52

kanariii написа:[Това е един от унищожителите на БОТЕВ ,и да ми се обяснява.Че има смелост и интевюта да дава.Егати и държавата!!!!!!! :twisted:
color=#FFFF00][/color]

Сега и Данов бил унищожител, не почваше ли всичко лошо от Бат Митко :?:

В този ред на мисли щом и Данов е виновен, Васко Нинов и той май не беше стока/Бат Митко май дойде след него като спасител/ Денучи не помня харесвхте ли го или не, май главния унищожител е Михаил Горбачов
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 мар 2010 17:55

На срещата на феновете със Салерно,един от феновете викаше на италианеца че нямал ,,мъни".Това в смисъл,че няма пари да дава на феновете е било явно.Не знаех че са били толкова продажна пасмина и ги подкрепях от сърце.Жалко за истинските фенове-идеалисти,които явно отново са подведени да защитават и обслужват чужди интереси.Но в Родината явно е така.Винаги ще има някой мизерник,който ще осере цялата хубава работа.Ама какво да се прави.Наследници на поп Кръстю.Сега остава да се отпени ,,супата" и ще се разбере кой и зад какво стои.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 02 мар 2010 17:57

Тоя Данов със сигурност е единия от поддръжниците на Сельо. За оня другия мошеник Александров не знам кво става със него, ама ако е на свобода и той е също поддръжник. Така че, нищо чудно тоя Данов да е "мозъка" на 11 годишния Селски тормоз в сянка над Ботев. Със сигурност оня селянин дет вече не може да си оправи езика, не би могъл толкова време да ни лъже без грам страх за здравето си.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 02 мар 2010 18:07

Veso1913 написа:На срещата на феновете със Салерно,един от феновете викаше на италианеца че нямал ,,мъни".Това в смисъл,че няма пари да дава на феновете е било явно.Не знаех че са били толкова продажна пасмина и ги подкрепях от сърце.Жалко за истинските фенове-идеалисти,които явно отново са подведени да защитават и обслужват чужди интереси.Но в Родината явно е така.Винаги ще има някой мизерник,който ще осере цялата хубава работа.Ама какво да се прави.Наследници на поп Кръстю.Сега остава да се отпени ,,супата" и ще се разбере кой и зад какво стои.

Италианеца няма пари за отбора.Не показа договор за продажбата на клуба.Сигурно е имало платени фенове отпреди няколко години,но е минало и трябва да се вземем в ръце за да спасим Ботев.Навсякъде има "корупшън". :roll:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 мар 2010 18:09

Абе и ти от Варна къде обади без да ти е ясно работата. :) При Салерно нямаше нито един от тези за които говори Минчев, нищо че тактично избягва да казва имена и е хакнал цялата публика ей така за по-удобно.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 02 мар 2010 18:22

Botev_forever написа:Тва го разбрахме вече за платените фенове, ама кво да направим цялата ни държава е такава да не кажа целия свят. Важното е какво можв да се направи за останалите бих казал основна част фенове които искат поне да гледат футбол на колежа марка Ботев. Много разобличават тея журналисти в България ве, тя и Маргарта Михнева много разобличаваше и после се разбра, че са и подарили апартамент от власта. Можем или не можем да въстановим Ботев ей тва е важно и мисля , че фенове и легенди около тва се обединиха и на там вървят, както и всякакви такива статии на Минчев и Данов са вредни и целят пак раздор, от което може да се разбере що за хора са. Данов толкова години не му видяхме очите ся изведнъж взе да дава наляво и надясно мнения и интервюта, което показва , че тоя човек е пряко заинтересован от Ботев и съм сигурен , че все още има връзка с този Ботев както и че власта им се изплъзва. Ние като обикновени фенове можем да подкрепим отбора кой както може и не смятам за нужно да се правим на разбирачи, както и да не се връзваме на разни типове. И на края, мен не ме интересува чак пък вече кой ще намаже от Ботев и че аз няма да съм тва, мойта облага ще бъде ако може да видя от трибуна Изток как играем с Левски и ако ги бием още по хубаво

Браво мойто момче. От персона нон грата взе да се превръщаш в любимеца на агитката. Хахах. Поне за мен де. Спокойно, казвам го без ирония. +1

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 мар 2010 18:32

С риск да разритам мравуняка, в статията има поне няколко неща, за които трябва да се замислим.

1. Аз съм свидетел как едни фенове бяха затворили Любо Минчев и още един журналист в канцелариите на Колежа, горейки вестникът, в който той работеше тогава, защото пишел злостни клевети против "Господин Христолов".

2. Полуобществена тайна е, че някои хора са вземали пари от урода, за да не се правят бели по мачовете. Кой, колко, дали е било правилно и/или морално - не съм аз човекът, който ще дава оценки.

3. Общият намек на статията е "В мътна вода - риба ловят". Това е нещо, което не е чак толкова научна фантастика. От нас, феновете, зависи да не позволим подобно нещо.

Не е лошо в т.нар "пауза" да се замислим. Преди 11 години Христолов бе посрещнат като "месия" - титла, за която и сега има претенденти. Ако не искаме нови драми, трябва сега да направим каквото трябва, за да не се случва същото.

За мен, лично, "рецептата" е консорциум от фирми и частни лица, без водещ "титуляр", с емитирани на борсата акции и с всички възможни пречки пред нов мажоритарен "бащица"...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 мар 2010 18:43

botev forever написа:
silverbg написа:Абе и ти от Варна къде обади без да ти е ясно работата. :) При Салерно нямаше нито един от тези за които говори Минчев, нищо че тактично избягва да казва имена и е хакнал цялата публика ей така за по-удобно.

I Velizar li ne e ot spomenatite v statiata?

Не знам да има повод да се споменава Велизар там.

Аз това за горения вестник не го знам, ако е било някъде преди април 2000 не бих се учудил на такава случка и бих го поздравил, че е предвидил накъде ще вървят нещата. Ако е било след това със сигурност горящите вестника не са изразявали всеобщото мнение.

И в двата случая господина след това се е скрил някъде в миша дупка и доволно "замеря" от страниците на вестника. Като беше толкова голям ботевист лесно можеше да намери начин да помогне през всичките години. Естествено това не става със самоистъкване във вестника, макар че по едно време ни трябваше силна медийна подкрепа срещу Селския, но аз нямам спомен да сме я получели от него, а и от който и да е журналист.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Върни се в “Архив”