Няма никакво подценяване. Не случайно навсякъде по света децата не могат да взимат решения, немогат да гласуват и не носят отговорност. Достатъчно експерти по целия свят са го мислили, за да го обсъждаме тук. Малко е странно двете деца да говорят за майка си с думите, с които я наричат бабата и дядото, и то при положение, че не са я виждали две години. И не - детето не пищи щото така са му казали, а защото в детското му мозъче е настанено мнението, че бащата е добрия, майката лоша. Майката че е лоша се вижда от километър. Обаче и цялата подготовка - камери, чудеса, цирк е напълно достатъчна, за да е ясно, че бащата си е организирал гнусотията, защото иска да надскочи закона.
Така или иначе, лично за мен тоя проблем е несъществен на фона на няколко други, които се случиха през тази седмица и е напълно преекспониран. Както и да го гледаш, това е един битов скандал, в който част от нацията ни е въвлечена, за да се отстрани погледа й от други неща.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Македонци снимат филм за уреден мач на Левски
С цел ограмотяването на някои от "жителите" на форума ще постна едно интервю на Бранислав Нушич с Яне Сандански от 1908г. в него успях да преброя 22 пъти думички като Българи, Българско, България и нито една в която да се споменава македония и македонци нито като топоним нито като етноним!!!

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Приятелю,обърка форума..Изобщо не знам за какво спориш в момента?Във форума на алл.бг има тема македония,ходи там я разисквай.Баш ме бригат разни промити нехранимайковци дето мразят всичко българско в червата си. Историята на ФИРОМ е кратка,но не му е мястото тук да я разискваш.Не мога да схвана какво се опитваш да кажеш с твойто мнение...Че няма македонци(което надали трябва да се разисква във форум Левски) ,или че Левски е бил подпиран за да стане шампион
110 години любов!
-
- Контакти:
Re: Невероятна постъпка !
tprodanov написа:Няма никакво подценяване. Не случайно навсякъде по света децата не могат да взимат решения, немогат да гласуват и не носят отговорност. Достатъчно експерти по целия свят са го мислили, за да го обсъждаме тук.
Само за тея думи ще се хвана, щото какво да ти четем по-надолу изобщо. Това, че децата навсякъде не могат да взимат решения не е довод. До преди няколко десетилетия жените навсякъде не са имали право да гласуват и да работят дори и още куп други неща. Това довод ли е, че така трябва? Не казвам, че децата трябва да имат избирателни права

Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!!

Браво на хората,които са отишли.Трябва да има МНОГО повече такива събирания,да се покаже,че ние си искаме детето обратно в България.Не искаме да бъде малтретирано в Полша,от жена,която се е продавала за дневната си доза.
- Cherven_poboinik
- Контакти:
БРАВО ! ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ СМЕ ЕДИННИ !!! И ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА !
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
- gonzofenka
- Контакти:
СинЕкстремист написа: Само за тея думи ще се хвана, щото какво да ти четем по-надолу изобщо. Това, че децата навсякъде не могат да взимат решения не е довод. До преди няколко десетилетия жените навсякъде не са имали право да гласуват и да работят дори и още куп други неща. Това довод ли е, че така трябва? Не казвам, че децата трябва да имат избирателни правано мнението им е важно, те са съзнателни същества, щом са над 6 години могат да разсъждават. Мани ги експертите, те през средновековието са твърдели, че земята е плоска и вселената се върти около нея. Децата не са животни или предмет, че друг да взима решения за живота им вместо тях, те имат право на своето мнение и на своя избор. Впрочем аз съм бил в подобна ситуация, без да е била такава гротеска чак, пък и съм бил малко по-голям, но пак дете. Наще разведени, аз живея при майка ми от 2 годишен, но баща ми изведнъж решава да ме вземе при него щото съм се представял лошо в училище и имах няколко поправителни 7-ми клас, първите не ги взех. Та ме прибра на сила при него, а ако зависеше от мен, щях да отида ама някой друг път. Да, взех си вторите поправителни всичките ама 2 години какво съм изживявал само аз си знам, по-добре да бях повтарял, а и в крайна сметка не можа да ме "очовечи" и точно при него повтарях 9-ти клас. И точно тогава вече стана непоносимо и избягах и се крих така както момченцето сега се крие, та на баща ми му дойде акъла в главата и ме остави да израстна при майка ми. Ама какво да ти обяснявам на тебе големия философ и разбирач? Изобщо не знаеш какво е в главата на детето в такива моменти и как му влияе на психиката. Децата са разумни и мислещи същества, повтарям, не са неодушевени предмети или домашни любимци, за това мнението им трябва да има значение. И е хубаво децата да имат такова и да го отстояват, па макар и грешно, защото така се изграждат като личности, когато отстояват своето мнение от малки. Иначе ще израснат такива "философи" и "разбирачи" като тебе, дето все се позовават на "експертите", вярват на медиите и т.н. и не им се занимава да изграждат свое мнение, ако не е съобразено с това на стадото или на "авторитетите"
ТАКА Е!!!!Децата не са предмети!Аз примерно в 6 клас отказвах категорично да ходя на училище,защото едно момче ме риташе и тормозеше и ме обиждаше!Ами наште не ме мъкнаха на сила до училище всеки случай.И никой не ми е казал,да не ходя,''каза''ми го инстинкта ми за самосъхранение.После го преодолях,без дори да кажа на родителите си.Завърших си и даскало,живот и здраве и университет ще завърша и така.ДЕЦАТА СА УМНИ!!!Иначе не одобрявам злословенето за майката пред децата!Пагубно е!

Хубаво е, че има протести-така се създава гражданско общество, ама тоя случай е много неясен.Бащата 3 години водил ли е дела, мотивите за решенията на съда какви са,защо не са разведени двамата, полякинята алкохоличка ли е наистина....От друга страна има напълно ясна трагедия с 60 годишен шофъор, каращ 40 годишна соц-катафалка.Сред жертвите има и 16 годишно момче.Някой е сложил подпис, че катафалката е изправна.Всеки ден по улиците се движат стотици такива Чавдари и Икаруси - камикадзета и е само въпрос на време следващото да избухне.Тука вече и конкретните виновници и безхаберието на държавата са много по-ясно очертани.
Не става да протестираме, че се изпълняват решения на съда....А вече те, ако са взети под давление на подкупи е друг въпрос.
Не става да протестираме, че се изпълняват решения на съда....А вече те, ако са взети под давление на подкупи е друг въпрос.
velinsky написа:Интересно инфо като за историята,но нека не се задълбочаваме.Въпреки че ми се иска да направя един коментар
А аз ще направя коментар,чийто смисъл ще е цитат от великият Паисий "поради что се срамиш да се наречеш болгарин?"Ако наистина ще се снима такъв филм,би било редно външно министерство да отправи остър протест и да поиска спиране на снимачния процес,поради неистова антибългарска насоченост на сценария му!Всичко българско и родно вие от ужас в мен и във всички истински българи,когато чуя речта на сърбеещи се мои сънародници/дори и на тези момчета и момичета от "Мюзик айдъл"![/quote]
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ!!!

- Бижутера
- Контакти:
Браво на Валентина,иначе и постъпката е чудесна.Очаквам подкрепа към случая и утре на трибуните на Герена!!!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!