Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот TristaNNN » 20 яну 2012 23:42

Cayman написа:
santiliana написа:доколкото си спомням, преди около две седмици Тонев заяви, че не иска заплата в Левски (нещо в такъв смисъл)...

Каза,че уговарянето на заплатата му не била на дневен ред,имал високи доходи и не бързал,но и подчерта,че все пак ще извършва някакъв труд за който е редно да взима заплата.Но това е много далеч от темата.Миналият сезон си взехме бояджия за треньор,тази зима уредихме плочкаджия ...как все ни се падат такива ''майстори'' ей това се чудя?

Сега ни остава и един кофражист...фенове има за общи работници, и за отрицателно време стадионът може да приеме финал на Лига Европа :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 яну 2012 23:57

Новината за Божинов едва не ми разклати пломбите на зъбите-от доста време не съм се смял така :lol: Направо си го представих как се прибира в София, как спазва режима, как се раздава със синия екип, как Николета е седнала до Батков във ВИП ложата, как мощно шутира към вратата на Аргилашки ... :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 яну 2012 00:07

TristaNNN написа:Новината за Божинов едва не ми разклати пломбите на зъбите-от доста време не съм се смял така :lol: Направо си го представих как се прибира в София, как спазва режима, как се раздава със синия екип, как Николета е седнала до Батков във ВИП ложата, как мощно шутира към вратата на Аргилашки ... :lol:

Не съм фен на Божинов,но защо си мислиш,че не спазва "режима"?Доста отбори смени в кариерата си,но НИКОГА причината не е била "неспазване на режима". :?
Що се отнася до Николета-ако иска да седи във ВИП ложата!Не ми пука!Впрочем,когато Шевченко играеше в Милан и "късаше мрежи",жена му беше в Лондон.Е,и?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2012 00:11

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Новината за Божинов едва не ми разклати пломбите на зъбите-от доста време не съм се смял така :lol: Направо си го представих как се прибира в София, как спазва режима, как се раздава със синия екип, как Николета е седнала до Батков във ВИП ложата, как мощно шутира към вратата на Аргилашки ... :lol:

Не съм фен на Божинов,но защо си мислиш,че не спазва "режима"?Доста отбори смени в кариерата си,но НИКОГА причината не е била "неспазване на режима". :?
Що се отнася до Николета-ако иска да седи във ВИП ложата!Не ми пука!Впрочем,когато Шевченко играеше в Милан и "късаше мрежи",жена му беше в Лондон.Е,и?

Aко този го вземем за нападател спокйно и аз се самопредлагам на Левски , бих свършил повече работа

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 21 яну 2012 00:38

Между другото,това не е първата Виртуална селекция в Левски, историята се повтаря.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 яну 2012 00:46

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:

Aко този го вземем за нападател спокйно и аз се самопредлагам на Левски , бих свършил повече работа

Не казвам,че ТРЯБВА да го вземем,но ТИ,специално,няма да свършиш повече работа!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 яну 2012 01:16

blue avalanche написа:

Позволих си да се помайтапя малко :) Идеята ми беше, че няма как Божинов да се прибере в София и да играе за Левски на 100%. Просто тук средата е друга, дори ако искаш остави парите които е свикнал да получава настрана. Просто няма как футболист, кото е минал през Лече, Ювентус, Ман Сити, Спортинг да се прибере в България, да се съгласи да получава шесторно по-ниско възнаграждение, и да излезе пределно мобилизиран срещу Черно море примерно. Не виждам и капка реализъм в тази новина :roll:
[offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 яну 2012 01:27

Берое направиха най-добра организация,селекцията се направи през декември и всички нови бяха на първата тренировка. :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 21 яну 2012 08:55

blue avalanche написа:
B__A__N__DA__TA написа:Между другото,това не е първата Виртуална селекция в Левски, историята се повтаря.

В този ред на мисли,футбалерите на Удинезе,дето щяли да идват у Цесикату "хипотетични" ли са или "ипотетични"?

Не е точно в "този ред на мисли", но ти едва ли правиш разлика

Украинци дават 350 000 евро на Черноморец за Анеси
21 януари 2012 | 06:07 1
Twitter

Два клуба от Украйна са изпратили конкретни оферти за нападателя на Черноморец Анеси Абел. “Едната оферта е от Заря (Луганск)”, призна изпълнителният директор Пламен Киряков. Според запознати другата е от Александрия. Посредник е мениджърът Мирчо Димитров. Офертите са за по 350 000 евро, колкото е освобождаващата клауза по договора на Анеси.

Същевременно се разбра, че играчът е пуснал заявление за едностранно прекратен от негова страна договор с Черноморец. Потвърди го и Пламен Киряков. Мениджърката му мадам Ба смята, че не е получил над 2 заплати. Той имал оферти и от два френски тима, ЦСКА и“Левски. “Напълно сме изрядни. Който преговаря с него, ще има санкции и за него”, допълни Киряков.

Вчера с Черноморец договор за 2,5 години парафира мароканецът Атиф Шаешуе. 25-годишният бивш футболист на френския Нанси играе на позицията на избягалия Анеси като втори нападател. Клаузата за продажба е 300 000 евро. Преди това контракти сключиха Самвел Мелконян, Димитър Телкийски, Преслав Йорданов и Пламен Димов.

"24 часа"
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 21 яну 2012 09:06

Едно не разбирам защо натискаме толкова за продажба на Арс след като не купуваме негов заместник?? Какво без нападатели ли ще играем пролетта...поне ако не купуваме да го оставим пак ще вкара някой гол

Върни се в “Архив”