Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот megan fox » 09 фев 2012 22:10

Awesome написа:
AnalBreaker написа:На 5:41 няма никаква дузпа. Това е поредната симулация на Алвеш
+1

Ама разбира се, то оставаше и да сте на друго мнение, предвид, че сте представители на абонатите ни! Единия фен на Арсенал дето ги отсраняваме всяка година, другият фен на МЮ дето ги бием на финалите на ШЛ през година... От вас друго нещо не съм очаквал! Вие обективно мнение дори и да можете никога няма да дадете!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 фев 2012 22:10

megan fox написа:
AnalBreaker написа:На 5:41 няма никаква дузпа. Това е поредната симулация на Алвеш

Искаш ли аз да ти вляза по същият начин отзад в ахилеса и да видим дали няма да врещиш за дузпа + червен картон? Това ако не е дузпа значи да закриваме футбола... Тоя престъпник Снайдер трябваше да получи червен картон за тази ситуация!

П.П. Я да те питам нещо: Ако по същият начин влезе Кайт на Рууни ти ще си първият, който ще ревне за дузпа, не е ли така? Всъщност може и да си третият! Първият ще е самият Руни, втория ще е САФ, ти ще си третият! И тогава никой и нищо няма да може да те убеди, че това не е дузпа, ама иначе сега си много вещ по въпроса...

Миналата година, когато Пул ни биха, Карагър влезе с бутоните в бедрото на Нани без никаква идея за игра с топката и съдията му вдигна жълт картон. Тука Алвеш го докоснаха леко отзад и той веднага гледа да извлече максимума от ситруацията, защото, ако изгонят Снайдер, мача свършва, но не му се получи. Според мен няма дузпа, а да не говорим за червен картон.

Аз отдавна съм свалил всякакви червени, бозави и каквито искаш очила, когато коментирам съдийството. Няма смисъл да си кривя душата и да казвам, че еди-кой си не е подпрял Юнайтед при положение, че го е сторил. В крайна сметка да признаеш истината не е срамно.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 фев 2012 22:10

kingofpop написа:
megan fox написа:
kingofpop написа:Снайдер направо покосява Алвеш, да не говорим, че няма никакви намерения да играе с топката...

Той и да е имал... просто по никакъв начин не може да стигне до нея, единствено, което може е да покоси Алвеш и да разчита, че ще го спаси славата на беазилеца, че е симулант и то така и стана....

По-интересно ми е обаче къде се покри tornadoto96..., защо нещо изчезна без да коментира ситуацията на 3:30?!!!! :evil: :evil: Да не си мисли, че ще забравя, аз не забравям! :twisted: :twisted: Няма да го оставя на мира, докато не даде публичен коментар на тази ситуация!!!! Не го ли направи... никога повече да не е казал нещо за ситуацията с Алвеш и Пепе! Няма моралното право да го прави!!!!

той не е от долните хейтъри :?

Определено не е, пекан е, ама не обича да отговаря на неудобни въпроси, които правят на пух и прах неговата теза...

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 09 фев 2012 22:12

Няма значение на кой отбор съм фен - просто тук няма дузпа. Лек контакт и оня сладур като го усети веднага се свлече като покосен.
Лично мнение, обективността я оставам на теб.
:lol: :lol: :lol:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 фев 2012 22:13

AnalBreaker написа:Миналата година, когато Пул ни биха, Карагър влезе с бутоните в бедрото на Нани без никаква идея за игра с топката и съдията му вдигна жълт картон. Тука Алвеш го докоснаха леко отзад и той веднага гледа да извлече максимума от ситруацията, защото, ако изгонят Снайдер, мача свършва, но не му се получи. Според мен няма дузпа, а да не говорим за червен картон.

Аз отдавна съм свалил всякакви червени, бозави и каквито искаш очила, когато коментирам съдийството. Няма смисъл да си кривя душата и да казвам, че еди-кой си не е подпрял Юнайтед при положение, че го е сторил. В крайна сметка да признаеш истината не е срамно.

Първо няма значение дали е силно или леко са да те ударили, важното е, че контакт има! Има ли контакт има и нарушение! Второ когато си засилен и бягаш много слаб е контакт е нужен, за да бъде изкаран от равновесие! И трето съдийстването в Англия нито е нормално, нито е на ниво, че да ми даваш примери как били свирели реферите на острова... Знаем ги как свирят, по 2 дузпи всеки мач за правилният отбор..., след като дядо им (на реферите) обаче им се скара се очаква в скоро време да последват по 4 дузпи на мач, защото "добрият" старец така каза, че трябва да бъде!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 фев 2012 22:14

megan fox написа:
Awesome написа:
+1

Ама разбира се, то оставаше и да сте на друго мнение, предвид, че сте представители на абонатите ни! Единия фен на Арсенал дето ги отсраняваме всяка година, другият фен на МЮ дето ги бием на финалите на ШЛ през година... От вас друго нещо не съм очаквал! Вие обективно мнение дори и да можете никога няма да дадете!

Точно ти не можеш да дадеш обективно мнение, защото винаги говориш от позицията фен на Барселона. За да говори човек обективно по дадена тема, той трябва да се освободи от личните си пристрастия

Иначе онази ситуация на 3:30 е за директен червен картон
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 фев 2012 22:14

Awesome написа:Няма значение на кой отбор съм фен - просто тук няма дузпа. Лек контакт и оня сладур като го усети веднага се свлече като покосен.
Лично мнение, обективността я оставам на теб.
:lol: :lol: :lol:

Добре, искам да отговориш на слдният въпрос: Защо Снайдер прави "лек контакт"? От какъв зор?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 фев 2012 22:15

AnalBreaker написа:
megan fox написа:

Искаш ли аз да ти вляза по същият начин отзад в ахилеса и да видим дали няма да врещиш за дузпа + червен картон? Това ако не е дузпа значи да закриваме футбола... Тоя престъпник Снайдер трябваше да получи червен картон за тази ситуация!

П.П. Я да те питам нещо: Ако по същият начин влезе Кайт на Рууни ти ще си първият, който ще ревне за дузпа, не е ли така? Всъщност може и да си третият! Първият ще е самият Руни, втория ще е САФ, ти ще си третият! И тогава никой и нищо няма да може да те убеди, че това не е дузпа, ама иначе сега си много вещ по въпроса...

Миналата година, когато Пул ни биха, Карагър влезе с бутоните в бедрото на Нани без никаква идея за игра с топката и съдията му вдигна жълт картон. Тука Алвеш го докоснаха леко отзад и той веднага гледа да извлече максимума от ситруацията, защото, ако изгонят Снайдер, мача свършва, но не му се получи. Според мен няма дузпа, а да не говорим за червен картон.

какво общо има опита за убийството на Каракър, което е много подобно на влизането на Пепе, само че там имаше контатк.....но според мен и двете ситуации са за червен картон....но какво общо има с това, Снайдер не просто докосва Алвеш а с двата крака го рита в ахилеса виж къде е топката....чиста дузпа
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 фев 2012 22:16

AnalBreaker написа:Иначе онази ситуация на 3:30 е за директен червен картон

Уау, наистина ли? Ама картона беше жълт! Но иначе после всички опяват за симулацията на Алвеш срещу Пепе, но тази ситуация все я подминават и я "забравят"... Защо ли?!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 09 фев 2012 22:16

Sardukar написа:ПП Ще ти кажа една тайна: хората спират да ти отговарят, защото да се спори с теб е като да спориш с радио. Аз просто трябваше да убия малко време. Мерси, че ме разведри ххх

Разбрахме. Барса е най-ощетявания отбор. Всички са срещу тях, но те винаги побеждават, защото са най-великия клуб в света. Това което е написал Сардукар е 100% вярно. Не знам защо отново се навих да споря с теб. Щом си знаеш само твоето и не приемаш хорското мнение - добре. Може да напишем и 500 страници, но ти никога няма да разбереш, че "грешките" в полза на Барса са "малко повече" от допустимите. Лека нощ ;)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”