megan fox написа:AnalBreaker написа:На 5:41 няма никаква дузпа. Това е поредната симулация на Алвеш
Искаш ли аз да ти вляза по същият начин отзад в ахилеса и да видим дали няма да врещиш за дузпа + червен картон? Това ако не е дузпа значи да закриваме футбола... Тоя престъпник Снайдер трябваше да получи червен картон за тази ситуация!
П.П. Я да те питам нещо: Ако по същият начин влезе Кайт на Рууни ти ще си първият, който ще ревне за дузпа, не е ли така? Всъщност може и да си третият! Първият ще е самият Руни, втория ще е САФ, ти ще си третият! И тогава никой и нищо няма да може да те убеди, че това не е дузпа, ама иначе сега си много вещ по въпроса...
Миналата година, когато Пул ни биха, Карагър влезе с бутоните в бедрото на Нани без никаква идея за игра с топката и съдията му вдигна жълт картон. Тука Алвеш го докоснаха леко отзад и той веднага гледа да извлече максимума от ситруацията, защото, ако изгонят Снайдер, мача свършва, но не му се получи. Според мен няма дузпа, а да не говорим за червен картон.
Аз отдавна съм свалил всякакви червени, бозави и каквито искаш очила, когато коментирам съдийството. Няма смисъл да си кривя душата и да казвам, че еди-кой си не е подпрял Юнайтед при положение, че го е сторил. В крайна сметка да признаеш истината не е срамно.