ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Малко мазохизъм- Защо Левски ще загуби от АИК?

Мнениеот azata » 18 авг 2010 22:05

А защо пък утре АИК ще загуби.Защото играе с Левски!!!Айде стига песимизъм,малко повече оптимизъм.Заредете се с положителна енергия-утре бием или в най-лошият вариант добър турнирен резултат,както се изказваме напоследък.Дай Боже победа за сините и по-спокоен реванш.

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: Линкове за мачовете на Левски с АИК

Мнениеот zap_lv » 18 авг 2010 22:10

Питах Стойчков на англииски естествено какво мисли за предстоящия мач и той ми каза:" Ту парс,съмтаймс уин,съмтаймс люн" ,а като го питах какво трябва на Левски за да се стегне той ми каза:"Но уорк ,но сакрифиси и дъ белииф уйн".Като звъннах на Пенев и го попитах защо някой телевизии не искат да купят правата за мача ,а само 2 телевизии на един оператор се борят за мача,той ми отговори :"Ами виж сега ,тия двете и оная третата със Жоро вратаря и ония от София с чиниите искат да покажат един Минеффф и Щъркелофффф,кой двама играят накрая оня от Пловдив решава ,заедно с градския му и тоя АЕК швеците са силни на зимни спортове,хокей там бият после играят бити и дали падат или пъ стават от Левски на стадиона там със зелената трева сигурно неестествена,като на черно море и нафта там рита след един Събеффф трева трета след него и Лечков е кмет без коса ,защото е топло вънка,вътре там и другите от бивш треньор в Африка Мамалади съндънс там яли много бивши треньори и Ицо бега щото як и много месо има по него и тоя един каза пии фанта,хвани бамбуча и така". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 18 авг 2010 22:15

Все ми се струва , че мачът утре , ще завърши 0-2 ;) Не виждам смисъл от тази тема ... :shock:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 авг 2010 22:15

Преди мача на Левски с Калмар в София сънувах кошмар, че отпадаме! Дано сега пак сънувам подобно нещо и да продължим! :twisted:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 авг 2010 22:22

Vailo написа:Левски ще загуби, защото феновете му не вярват в отбора и пускат малоумни теми :evil:

п.с. аз също съм болен левскар... но за теб се съмнявам :evil:

Не бе човек. Говоря така, защото винаги когато съм казвал, че ще бием- се е случвало обратното.Затова сега говоря за евентуалноа загуба- та да бием. Да строша каръка, пич. ;)
А утре, че за 90 минути сигурно ще остарея с още няколко години- това вече съм убеден.Още от сега почва да ме друса нерва...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

lucifer1948
Контакти:

Мнениеот lucifer1948 » 18 авг 2010 22:28

без да се заяждам, като фен на цска ще ви кажа, че когато почнете да биете като гости, тогава ще направите нещо в европа. вижте си колко победи имате като гости в евротурнирите по спомени са не повече от 5 даже и по-малко не е сериозно за клуб с претенций.Дори и преди няколко години като стигнахте 1/4 финала пак като гости бяхте доста зле.
не се заяждам, изказвам мнение

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 18 авг 2010 22:28

Не става само с писане във форума. Трябва и нещо на терена да се направи. Нищо повече няма да пиша че някой пак ще ми цензурира мнението. :)

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 18 авг 2010 22:46

Tова не е карък а съдба . Карма ,както казват японците .
От нея не можеш да избягаш. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 авг 2010 22:48

Защо ще загуби ли? Защото АИК не са нито отборче в криза като ЦСКА, нито сателит като Локо СФ, който винаги е готов да загуби или да пусне нужния брой мачове, за да е угодно на Левски :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 авг 2010 22:49

Хан Крум написа:Tова не е карък а съдба . Карма ,както казват японците .
От нея не можеш да избягаш. 8-)

Много ги разбираш тея неща... вас 20 години и нагоре вече ви мъчи по кофти карма май 8-) Като гледам, в слеващите 20 няма изгледи да ви остави, разбира се ако ви има до тогава 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”