rhaegar написа:Еееее какво стана сега?Дайте малко светлина по въпроса, пък и на ЛС ако трябва.
Става дума за ва, че някои от колегите ти са тотални дебили(БЕЗ ИЗВИНИЕНИЕ!)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Еееее какво стана сега?Дайте малко светлина по въпроса, пък и на ЛС ако трябва.
AnalBreaker написа:Както се казва "краля е мъртъв, да живее краля" Деян ще липсва на форума, но без съмнение ще се завърне някокй ден.
Предлагам да не прекратяваме играта с прогнозитеМоже един да отговаря, но може и да се редуваме кой да брои точките.
kokic1986 написа:Аз може да съм след Кристиан
AnalBreaker написа:kokic1986 написа:Аз може да съм след Кристиан
ЯН. Кристиян
niki87 написа:AnalBreaker написа:Както се казва "краля е мъртъв, да живее краля" Деян ще липсва на форума, но без съмнение ще се завърне някокй ден.
Предлагам да не прекратяваме играта с прогнозитеМоже един да отговаря, но може и да се редуваме кой да брои точките.
Най добре е да се редуваме.Всяка седмица различен участник от играта ще смята точките и ще оформя класирането.Например,тази седмица аз смятам,другата Сеск,третата ти,четвъртата друг и така докато се завъртим.Който не иска да помага няма да му бъдат зачитани резултатите за кръга на който е бил отговорник.Смятам,че така е най-справедливо.Пишете дали сте съгласни
storm написа:Ама няма да е същото както при Деян . Ще има разминаване и т.н пък и той го пише подробно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта