2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот pomiqrat » 14 юни 2022 18:43

Ако беше така нямаше да го изтъкваш ;( Знаеш, че е точно обратното ;( Човек цитиращ информиран нет може да гаври само себе си. Както разбрахме учителят ти по физическо ти е направил непоправими щети ;(
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 юни 2022 18:51

pomiqrat написа:Ако беше така нямаше да го изтъкваш ;( Знаеш, че е точно обратното ;(

Мхм... изключително много ме нараняваш. Особено, като тръгнеш да употребяваш думи, на които не знаеш значението...
Примерно етнос...

pomiqrat написа:България е била раздробена на части, които щяха с годините да станат нови етноси и да обесняваш как са били българи през 1300, ама еди ко си и що си.

Уникално прозрение... :lol:

pomiqrat написа:Етносите се създават според спецификата на живот, който води дадена група хора. Толкова е елементарно, но и същевременно толкова трудно за разбиране.

Титан на мисълта ! :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юни 2022 18:53

Ей, овчари, сто пъти съм ви казвал, да не се разправяте с личните си глупости в тая тема. Създавате работа на Пацето.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 юни 2022 18:55

rhaegar написа:Ей, овчари, сто пъти съм ви казвал, да не се разправяте с личните си глупости в тая тема. Създавате работа на Пацето.

OK, aйде, кажи ми, какво прави в тая тема Помияра ? Кога друг път е писал за баскетбол ? Аз заради това казвам, че момчето е болно, преследва ме буквално във всяка една тема и се опитва да ме дразни, безуспешно за огромно съжаление...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Rumors

Мнениеот Drunken_Master » 14 юни 2022 18:58

Despite rumors that Zach LaVine plans to talk with other teams in free agency, the most likely scenario has him re-signing with the Bulls, writes Jake Fischer of Bleacher Report.
LaVine will receive a new five-year contract valued at around $200MM, according to Fischer, who notes that the only significant point of contention is the status of the final year of the deal. It could be fully or partially guaranteed, or LaVine could be given a player option.
The Trail Blazers, Spurs, Hawks and Lakers are all expected to reach out to LaVine, but Fischer doesn’t believe any of those teams can provide him with a better situation than what he has in Chicago. LaVine wants to be the sole focal point of the offense, which hasn’t happened since the Bulls added DeMar DeRozan last summer, but he wouldn’t get that in Portland, Atlanta or L.A. It’s something San Antonio could offer, but the Spurs aren’t among the top contenders in the West.

Регър, откъде пари за Зак Лавин, ве ?
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юни 2022 19:03

Е, няма, освен ако някак не разкараме Уестбрук.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 юни 2022 19:05

rhaegar написа:Е, няма, освен ако някак не разкараме Уестбрук.

Според мен, по-редно би било тоя нов треньор, да се опита, да стикова трите звезди, отколкото да трейдвате Ръс. Най-малкото защото Лейкърс е в такава позиция, че надали един трейд на Уестбрук би бил кой знае колко успешен.
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 юни 2022 19:45

rhaegar написа:Ей, овчари, сто пъти съм ви казвал, да не се разправяте с личните си глупости в тая тема. Създавате работа на Пацето.

[offtopic]чорбета, кво да се прави![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 юни 2022 19:46

Нека да си седи там, до пръстен!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юни 2022 20:29

miro_rz написа:

Нека да си седи там, до пръстен!

Ако ще има пръстен, съгласен съм. Той има не повече от 3-4 години пред себе си макс, така че.... :D

Изображение

Върни се в “Архив”