Los Che написа:Сега мисля че няма да изненадам никого ако кажа , че Бланко е юноша на "Валенсия". Той е роден в Алмерия. Започва в детския отбор La Mojonera а продължава в кадетските групи на Патерна. Играл е във всички юношески отбори на "Валенсия". Игра е във всички юношески отбори на Испания.Според Pablo Amo /Испания до 18 год. / Бланко е по-добър дори от Феран Торес, защото е по-мощен и пробивен , дори за възрастта си. Това лято реши да продължи кариерата си в Германия, но там не му потръгна, не можа да се вреди в основния състав и е първа резерва. Както и Феран в Сити.
Спортният директор на Барселона Матеу Алемани - бивш от Валенсия - е привлякъл младежа , първо във Валенсия а сега и в Барса.
Ще го пробвам на Football Manager 2020. :) На FM20 един друг юноша на Валенсия изпъква много силно и постоянно гледам да го крада от "прилепите"- Алекс Сентелес:
https://int.soccerway.com/players/aleja ... za/500132/Сега е в Алмерия. Абсолютен изрод е на бека. За последно мисля, че завърщи сезона при мен с 6 или 7 гола и десетина асиста.