Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Дортмунд преподават. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- rebelheartous
- Контакти:
BVB само им хвърлям по едно око на мача, ама малко нереално (и незаслужено) ми изглежда до водят 3:1.
- KOPScousers
- Контакти:
Холанд е ЖИВОТНО! В две поредни вечери наследниците мажат наред в Испания. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:rhaegar написа:С две ръце съм за тоя катун да стегне багажа рано, дано Дормунд успеят. Ма като ги знам как играят в защита и какви ги твори оня слепец Бурки на вратата, не съм много оптимист.
Не им пази Бурки бе, австралопитек![]()
![]()
![]()
Те затова и водят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

To в тоя екип какво да играят футболистите на Пирло... Аз си намалих цветовете на телевизора. Долу на терена трябва да са със слънчеви очила, за да си подават точно един на друг.
Коректен анализ.
KOPScousers написа:Холанд е ЖИВОТНО!
Коректен анализ.
Не знам кое е по-унизително ....Меси да го громят Байерн и ПСЖ или Гела да го еб*ат Аякс, Лион и Порто три години поред

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Не знам кое е по-унизително ....Меси да го громят Байерн и ПСЖ или Гела да го еб*ат Аякс, Лион и Порто три години поред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като цяло е унизително за човешкия вид, че съществуват такива екземпляри като тебе

Иначе браво на Дортмунд, подозирах, че може да направят изненада.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- insaneboy1
- Контакти:
Гела е свършил вече единствено от дузпа или корнер може да вкара днес
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
bubka написа:kingofpop написа:Не знам кое е по-унизително ....Меси да го громят Байерн и ПСЖ или Гела да го еб*ат Аякс, Лион и Порто три години поред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като цяло е унизително за човешкия вид, че съществуват такива екземпляри като тебе.
Иначе браво на Дортмунд, подозирах, че може да направят изненада.
Ти май лижеше гъза на Гела и сега като не ти изнася нормално да изръсиш такъв коментар.

не ми отговори според теб кое от двете е по-унизително.
П.П. Каква изненада на Дортмунд бе пъпеш, виж играчите на двата отбора, Севиля какави шансове си мислил, че имат ? толко ти разбира главата
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.