enguerino написа::twisted:най-интересните 1/4 които помня
факт!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа::twisted:най-интересните 1/4 които помня
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
enguerino написа:Тц, няма да е преди 1/2 финал и ако стигнат. На 1/4 ще са Байерн и Челси и Реал и ПСЖ, другите 2 са Барса - Манчо и Атлети/Милан -Борусия![]()
JackPackage написа:enguerino написа::twisted:най-интересните 1/4 които помня
факт!
MuFc1878 написа:JackPackage написа:enguerino написа::twisted:най-интересните 1/4 които помня
факт!
Атлети - Юнайтед![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
enguerino написа:Ето го и жребия който още преди 1 месец теглихААко не е този Инфантино да оплешивее дано
enguerino написа:Тц, няма да е преди 1/2 финал и ако стигнат. На 1/4 ще са Байерн и Челси и Реал и ПСЖ, другите 2 са Барса - Манчо и Атлети/Милан -Борусия![]()
Groucho написа:Приличен мач за елините, създадоха добри положения за отбелязване на попадение, но Де Хея беше перфектен тази вечер на "Олд Трафорд". Гостите допуснаха две индивидуални грешки при първия и третия гол на Юнайтед - твърде много за тази фаза на турнира. Добро представяне и на Манчестър, но трябва да вдигнат нивото на игра, ако искат да имат по-добри шансове за класиране на полуфиналите, защото следващият им опонент ще бъде доста, доста по-силен от Олимпиакос.
JackPackage написа:enguerino написа:Ето го и жребия който още преди 1 месец теглихААко не е този Инфантино да оплешивее дано
Само последната двойка си познал - Реал - Барса; Байерн - ПСЖ, Челси - Манчо са другите три
enguerino написа:Марко Ройс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта