1982 написа:W84me написа:След днешния ПОРЕДЕН резил на БУДА не вярвам да има нормален човек, който да го подкрепя... Това днес мина всякакви граници на наглостта!W84me написа:Казах НОРМАЛЕН човек! Този не е ясно, как още е на свобода! Обижда президента, обижда депутатите от собствената си партия, обижда народа, говори ЯВНИ ЛЪЖИ от трибуната на НС! Не сме имали толкова дебилна личност в управлението на страната! Бойко откачи и това беше поредния пирон в ковчега, който сам си забива! Параноята го е хванала и го тресе здраво, може и да е свързано със Сретан Йосич, може би с разследването за лъжите, които наговори по адрес на Доган онзиден, има за какво да се притеснява, тепърва ще си плаща за мизериите, които направи!
Ти се оля вече, леко със злобата, да не пръснеш някоя вена. Разбрахме, че ти плащат от БСП да висиш по форумите и да лееш помия, но така само излагаш себе си. Има нормални начини да критикуваш Борисов, аргументирани и смислени. Твоето няма нищо общо с това, твоето е едно жалко плюене, чийто единствен аргумент е безграничната ти злоба.
Каква помия ? Аргументирани са ми мненията с ИЗЦЕПКИТЕ НА ТОЯ ИДИОТ! Той сам се аргументира, като се държи, като падар, това поведение не е достойно за премиер на държавата ни! Плащали ми, не съм от вчера в този форум, както си ти, че да ми плащат!