Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Измамен Христолов сложи начало и край на добрите дни на Боте
Аз лично съм песимист, за съжаление. Не мисля, че до момента нещо ни дава повод да си мислим, че имаме сделка. Смущаващото в случая не е увеличението на капитала. Това беше точка от предварително обявения дневен ред. Смущаващото е, че уставът е променен, за приемане на решения с мнозинство, в което и селската пръчка ще трявбва да участва. Но да допуснем, че това е съгласувано с евентуалните "нови собственици". Какви са тези "нови собственици", които 3 месеца се крият от феновете на най-стария отбор. Защо се крият!? Не е ли по-лесно за тях да кажат, да проявяваме интерес към Ботев, водим преговори, но до сделка може и да не се стигне. Все пак това е бизнес. Тогава всички ще знаем от кого зависи смяната на собствеността и кой ще бъде отговорен при провал на сделката. Нормално е. В белите държави така се прави, а ние феновете на най-стария български клуб не сме маймуни. Кажете ми друг пример за потенциален купувач на футболен отбор, който желае да остане анонимен. Нали лицата Андреев и Димитров нееднократно заявяваха, че новият собственик ще стане известен след общото събрание! Другото смущаващо е, че нямаме промяна на съвета на директорите. Т.е. дори и да имаме джиросване на акциите в полза на лицето "Х", то старият СД си остава и на практира той ще управлява и занапред. Нов СД може да бъде избран след свикване на ново общо събрание на акционерите, което както виждаме отнема 3 месеца.
Първи се родихме, няма да умрем!
since1912 написа:Аз лично съм песимист, за съжаление. Не мисля, че до момента нещо ни
дава повод да си мислим, че имаме сделка. Смущаващото в случая не е
увеличението на капитала. Това беше точка от предварително обявения
дневен ред. Смущаващото е, че уставът е променен, за приемане на
решения с мнозинство, в което и селската пръчка ще трявбва да участва.
Но да допуснем, че това е съгласувано с евентуалните "нови
собственици". Какви са тези "нови собственици", които 3 месеца се крият
от феновете на най-стария отбор. Защо се крият!? Не е ли по-лесно за
тях да кажат, да проявяваме интерес към Ботев, водим преговори, но до
сделка може и да не се стигне. Все пак това е бизнес. Тогава всички ще
знаем от кого зависи смяната на собствеността и кой ще бъде отговорен
при провал на сделката. Нормално е. В белите държави така се прави, а
ние феновете на най-стария български клуб не сме маймуни. Кажете ми
друг пример за потенциален купувач на футболен отбор, който желае да
остане анонимен. Нали лицата Андреев и Димитров нееднократно заявяваха,
че новият собственик ще стане известен след общото събрание! Другото
смущаващо е, че нямаме промяна на съвета на директорите. Т.е. дори и да
имаме джиросване на акциите в полза на лицето "Х", то старият СД си
остава и на практира той ще управлява и занапред. Нов СД може да бъде
избран след свикване на ново общо събрание на акционерите, което както
виждаме отнема 3 месеца.
oooф.айде най-много да изчакаме какво ще бъде вписано в съда след събранието-това най късно трябва да е понеделник.но и мен лично ме съмнява.ако няма нов собственик втория пролетен кръг вадим отбора от а група и това е.
MOM4ETA MAI SHE PODNOVIAVAME VOINATA
Re: Димитър Христолов остава собственик на Ботев Пд
Настоящият собственик на Ботев Димитър Христолов заяви в ефира на РИНГ ТВ, че е подписал договора за покупко-продажба на клуба. Христолов каза също така, че е уговорил с бъдещите собственици въпросите, свързани с продажбата и бъдещето на клуба.
"Имаме договорка с купувачите. Имаме подписан предварителен договор. Всичко е подписано и подпечатано от двете страни. Разбира се, разразиха се и леки скандали, тъй като част от някои акционери проявиха по-големи претенции и претендираха да имат решаващ глас за всичко, но това няма как да стане", заяви Христолов.
Въпреки това Христолов каза, че той все още е мажоритерен собственик. "Засега аз все още съм собственик, след като се разделя с акциите си, тогава новите собственици ще присъстват на подобни мероприятия", обясни той.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1702976097
"Имаме договорка с купувачите. Имаме подписан предварителен договор. Всичко е подписано и подпечатано от двете страни. Разбира се, разразиха се и леки скандали, тъй като част от някои акционери проявиха по-големи претенции и претендираха да имат решаващ глас за всичко, но това няма как да стане", заяви Христолов.
Въпреки това Христолов каза, че той все още е мажоритерен собственик. "Засега аз все още съм собственик, след като се разделя с акциите си, тогава новите собственици ще присъстват на подобни мероприятия", обясни той.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1702976097
- емо73канар
- Контакти:
използваи те опцията враг за всички буфери и така ще се оттарвем от глупостите който пишат в нашите форуми
PLOVDIV PEE 1912 написа:Според осведомени източници сделката за акциите на ПФК Ботев Пловдив вече е изповядана и дори новите собственици са вписани и на книга при съответните институции.Усилено се споменава цифрата от 1 700 000 евро,които реално ако са платени покриват единствено великото име на един велик футболен клуб и неговата спортна слава и харизма.За президент на ПФК Ботев Пловдив се прокрадва и името на банкера Николай Евтимов!!!
Въпреки че все още не са платени заплатите и премииите на футболистите на Ботев 1912,новите началници в отбора ни са дали зелена светлина за преговори с няколко играчи от Черноморец,с нападателят Георги Чиликов и недоразумението Мирослав Иванов!!!
за жалост вече се наслушах на кви ли не глупости брато и вече нямам вяра на никого . за жалост с всяка минута си отива мечтата ми да видя любимия си клуб свободен , кофти ама работата почна така яко да смърди че просто не знам .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

"oooф.айде най-много да изчакаме какво ще бъде вписано в съда след събранието-това най късно трябва да е понеделник.но и мен лично ме съмнява.ако няма нов собственик втория пролетен кръг вадим отбора от а група и това е."
Вписването вече се извършва от Агенцията по вписванията и е абсолютно ясно какво ще бъде вписано. А то е увеличаване на капитала срещу апортна вноска - Селският увеличава акционерното си участие, Промяна на устава - решенията се взимат с 91% мнозинство и запазване на стария съвет на директорите. Прехвърлянето на акциите не се вписва. Така или иначе в момента нищо не можем да направим, а и няма смисъл. Чакаме до първия кръг напролет и вадим отбора от групата.
Вписването вече се извършва от Агенцията по вписванията и е абсолютно ясно какво ще бъде вписано. А то е увеличаване на капитала срещу апортна вноска - Селският увеличава акционерното си участие, Промяна на устава - решенията се взимат с 91% мнозинство и запазване на стария съвет на директорите. Прехвърлянето на акциите не се вписва. Така или иначе в момента нищо не можем да направим, а и няма смисъл. Чакаме до първия кръг напролет и вадим отбора от групата.
Първи се родихме, няма да умрем!
- krasistent
- Контакти:
Айде вече да го думнем тоя ве писна ми да ни разиграва.Ние единни ли сме или какво. Трябва да се иде в крумово и тормоз яко всеки ден.ПИСНА МИ ЧЕСНО ВИ КАЗВАМ
- botev_1912
- Контакти:
krasistent написа:Айде вече да го думнем тоя ве писна ми да ни разиграва.Ние единни ли сме или какво. Трябва да се иде в крумово и тормоз яко всеки ден.ПИСНА МИ ЧЕСНО ВИ КАЗВАМ
виж сега колега нови собстеници има, всъщност има подписан само предварителен договор с тях и това е 100% сигурно, но ако сделката пропадне то ще е само и единствено заради дивия селянин и тогава просто правим всичко за да може отбора да бъде изваден от групата и да бъде пратен при аматьорите за да може да се оттървем от селската гнида!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
виж сега колега нови собстеници има, всъщност има подписан само предварителен договор с тях и това е 100% сигурно
абе не е 100% сигурно . някой да го е виждал ? ти да си го видял ? само селския разправя за този договор . то и извънземните всеки говори че съществуват ама никой не ги е виждал

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме