Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христолов ексклузивно за Novsport.com: БФС и ЦСКА съсипаха Б
Не мога да разбера,като толкова сте разбирачи,защо не купите вие отбора.Но такива като вас и един лев не сте дали,но много ви бива да искате и да плюете.Сега е момента като се правите на отворени,да докажете,че сте такива,като купите отбора,той дори го подарява.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- botev_1912
- Контакти:
lakito7 написа:Не мога да разбера,като толкова сте разбирачи,защо не купите вие отбора.Но такива като вас и един лев не сте дали,но много ви бива да искате и да плюете.Сега е момента като се правите на отворени,да докажете,че сте такива,като купите отбора,той дори го подарява.
Не мога да разбера къде си врете гъ*овете там където другите си мерят ку*овете?
МОга и да ти обясня, но не смятам да си губя времето да обяснявам на таквиз като теб!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
botev_1912 написа:lakito7 написа:Не мога да разбера,като толкова сте разбирачи,защо не купите вие отбора.Но такива като вас и един лев не сте дали,но много ви бива да искате и да плюете.Сега е момента като се правите на отворени,да докажете,че сте такива,като купите отбора,той дори го подарява.
Не мога да разбера къде си врете гъ*овете там където другите си мерят ку*овете?
МОга и да ти обясня, но не смятам да си губя времето да обяснявам на таквиз като теб!
Човекът е мислел,че пише във форума на Ботев.Не е знаел,че феновете на Ботев тук си "мерят ку*овете".А,иначе,е прав.До скоро разправяхте наляво и надясно,как ще си вземете клуба,обаче,като дойде времето да се бърка в джоба-чакате "чичко-паричко".Като знаете много добре,че фенове не могат да притежават клуб(това къде го има по света),защо вдигахте толкова гюрултия?
Вдигахме гюрултия заради ахмаци като теб които не знаят разлика между буквално и преносно значение.
ТЕЗИ, КОИТО НЕ РАЗБИРАТ - НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!
ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ - НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ОБЯСНЕНИЯ!
ТЕЗИ, КОИТО НЕ РАЗБИРАТ - НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!
ТЕЗИ, КОИТО ЗНАЯТ - НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ОБЯСНЕНИЯ!
- rump_shaker
- Контакти:
lakito7 написа:Не мога да разбера,като толкова сте разбирачи,защо не купите вие отбора.Но такива като вас и един лев не сте дали,но много ви бива да искате и да плюете.Сега е момента като се правите на отворени,да докажете,че сте такива,като купите отбора,той дори го подарява.
Тотално неадкветен малоумен пост!!!! Ти порсто си толкоз далеч от реалноста!! Ама си толкоз далеч..... Пич моля те преди да пишеш подобни идиотщини прочтеи, поинтересувай се малко, прочети наляво надясо.... вникни в пороблема. Порсто с това олигофренско мнение изглеждаш смешен!!

Не ми пука, къде ще играем, ако ще и в окръжните на стадиона пак ще има повече зрители от отборите в А група.
Искам Митето да изкара поне толкова години в затвора, колкото нас ни мъчеше.
П.П. Мите почвай от сега с аналните разширители, да свикваш.
Искам Митето да изкара поне толкова години в затвора, колкото нас ни мъчеше.
П.П. Мите почвай от сега с аналните разширители, да свикваш.
rump_shaker написа:megan fox написа:Jeff Ament написа:Ето така
botev/viewtopic.php?f=7&t=41277
ОК пич и си представи фирма основана на името на близнаците му... и още преди съда да се намеси Селяка да подари малкото останали активи от АД-то на въпросната фирма! Така вече те няма да са собственост на Селяка и няма да бъдат конфискувани!!!!
Закона ни е пълен с вратички, благодарение на които Селяка дълги години мота и вас, и държавата.... и ако иска да ви направи мръсно, за да не си поучите НИКОГА клуба... той може да го направи! Има си начин!![]()
Тоя лайнар наистина може да ви съсипе, ако иска!
Сега понеже не си запознат явно, не че аз съм много запознат но ще ти обясня на бързо.
1. АД не се прехвърля току така собственоста на друг.
2. Ако има прехвърляне на акции на друго лице, то дълговете си ги поема съответното ново лице с тежеста на своите акции!
3. Държавата не се интереува от това Ганчо, Пенчо или Гошко имайки най-много акции дължат суми. Държавата си иска дълга от ДРУЖЕСТВОТО!
4. Метода на държавата да си поиска дълга е следният. Назначаване на така нареченият синдик, и конфискуване на АД-то със съответните дългове. Синдика има за цел да се изплати с каквото може на кредиторите си, като първи и с приоритет е Държавата.
5. След като е влезнал синдик в дружеството това значи че Лицата които са били акционери вече не са собственици на това АД
Това е защитният механизъм на Държавата, да си изисква своето! След всички тези порцедури се започва разследване и дела кой е докарал Дружеството до фалит и си поема необходимите наказания!
Изобщо не си наясно с материята затова моля те недей да заблуждаваш хората. С обясненията си в т.4 и в.5 си се объркал много сериозно, защото с назначаването на синдика се цели с реализация на активите да се удовлетворят кредиторите, а акциите на дружеството са ПАСИВ за самото дружество, а не актив следователно влизането на синдика и промяната на собствеността на акциите са две неща нямащи никаква връзка помежду си. С по прости думички синдика не може да продава акции на дружеството и това че в дадено дружество е влезнал синдик това изобщо не води до промяна на собствеността на акциите на дружеството. Ако искаш да се хванем да бас ти определи на какво.
- max_danieli
- Контакти:
Изобщо не си наясно с материята затова моля те недей да заблуждаваш хората. С обясненията си в т.4 и в.5 си се объркал много сериозно, защото с назначаването на синдика се цели с реализация на активите да се удовлетворят кредиторите, а акциите на дружеството са ПАСИВ за самото дружество, а не актив следователно влизането на синдика и промяната на собствеността на акциите са две неща нямащи никаква връзка помежду си. С по прости думички синдика не може да продава акции на дружеството и това че в дадено дружество е влезнал синдик това изобщо не води до промяна на собствеността на акциите на дружеството. Ако искаш да се хванем да бас ти определи на какво.
Кво искаш да кажеш, че дори и след фалит, пак няма да сме се отървали от Селския ли?
Драги съфорумници.Главно хора с неясна клубна принадлежност и идентичност. Тези които чертаят мрачно бъдеще за любимият ни клуб.Същите които преди няма и седмица ни убеждаваха в това колко невъзможно и нереално е замисляното от нас изваждане на Ботев от шампионата.Същите които сега ни убеждават,че няма да успеем да си вземем клуба и ни четат точки и алинеи.Думите мили хора може и да са красиви но делата отекват във вечноста!!!Форума е футболен да се придържаме към футболната терминилогия тогава.
До тук:
ВЯРВАЩИ-1
НЕВЯРВАЩИ-0
Относно мача,който тече в момента-Ще си вземем ли клуба или не-очаква се най-близката му развръзка да е около април.Сами си давате сметка що бълвоч и гнилоч може да изсипете до тогава!!!Та моя съвет към вас е-навеждайте глави над учебници и бумаги четете, пишете и не хабете време и усилия.Внимавайте обаче с навежаднето прекомерната му употреба може да накара главите ви да се озоват на точното им място-а именно в задниците ви!!!
До тук:
ВЯРВАЩИ-1
НЕВЯРВАЩИ-0
Относно мача,който тече в момента-Ще си вземем ли клуба или не-очаква се най-близката му развръзка да е около април.Сами си давате сметка що бълвоч и гнилоч може да изсипете до тогава!!!Та моя съвет към вас е-навеждайте глави над учебници и бумаги четете, пишете и не хабете време и усилия.Внимавайте обаче с навежаднето прекомерната му употреба може да накара главите ви да се озоват на точното им място-а именно в задниците ви!!!
Old_death написа:зрекъл си три огромни глупости.1.Че не обиждаш в този форум.2.Че всяко мое мнение е анти-ЦСКА.3.Че имам добро отношение към агент Тара.Третото показва в действителност колко си ми следил постовете...Батков е комунист и аз няма как да го уважавам.Никъде не съм казвал,че вярвам на Митьо Неградския.Нека,щом лъже,го разобличат.За пореден път ти казвам,приеми,че хипотетично е възможно твоят клуб някога във времето да бъде некоректен и да не е прав за нещо.Знам,че ти е трудно,защото ти виждаш само два цвята-червеното(добро) и синьото(зло),като с втория цвят олицетворяваш всички,които не можеш с първия.Никога не съм казвал,че имам добро отношение към ЦСКА,истина е,че нямам,но не изпитвам и омраза,защото това е много силно и крайно чувство.На тази тема можем да пишем колкото искаш.Създал си си обаче грешна представа за клубните ми пристрастия,може би защото в България е модерно феновете,които не са за Левски или ЦСКА да мразят силно Левски и да имат положително отношение към ЦСКА.Това е една крещяща тенденция.Аз обаче съм изключение и си казвам мнеието,било то положително или отрицаттелно,без значение за кой клуб става въпрос.Аз в този форум съм изразявал положително отношение само за един отбор,на който не съм фен и това е Локомотив Пловдив.Следвайки обаче мирогледа си,който признава само два цвята,не можеш да разбереш това.Аз предлагам да спрем с писанията във форума на Ботев,защото пишем по странични от този клуб теми.Колкото до ценностната ми система,може да звучи нескромно,но не смятам,че тя се нуждае от корекция.Напротив,може би включва прекалено много ценности,които не са изповядвани в днешно време и,следвайки ги,понякога губя в живота,но това са лични неща.Както и да е.Ти си доказал,че с теб диалог не може да се води.Не показваш признаци за нормален,културен,колегиален тон.Не ми е приятно да комуникирам с теб.
Изрекъл съм куп истини,които по твой стар навик четеш както ти изнася.
1.Твърдях че не съм те обиждал в написаното по тая тема.Дай ми цитат от двата ми поста и ще ти се извиня,но на тоя етап ще мога само да те нарека нагъл лъжец!
2.В предишни свои постове ти защитаваше Батков,в качеството му на агент на ДС и с пълно право съм те определил като негов защитник.А след като не си се усъмнил в думите на Сельо,само защото са погъделичкали омразата ти към ЦСКА,имам пълно право да дискутирам моралните ти ценности!
3.Опитът ми от контактите с теб ме карат с пълно право да мисля,че омразата ти към любимият ми клуб обмисля живота ти.Самия факт,че се разписа в чужд форум по тема,която не те касае само и само да оплюеш ЦСКА е достатъчно доказателство за твърдението ми.
Радвам се на разочарованието ти от мене.Наистина с такива извъртливи особи като теб не може да се контактува.Пропуснал съм остатъка от поста ти,защото ми е пределно ясно какво може да си родил.Ако имаш искрено желание да не контактуваш с мен,изхвърли ЦСКА от речника си,използвай опцията за враг и си гледай кефа!Ти не можеш да коментираш безпристрастно тоя клуб.Тогава и аз няма да се занимавам с теба,но няма да позволя такива личности със съмнителни морални ценности да цапат името на най-великия български тим!
Искам да се извиня на феновете на Ботев за спама,който наръсих по тая болна за вас тема,но смятам реакцията си за напълно нормална реакция на фен,който иска да защити отбора си.Жалко е че органите в тая държава се подиграха с най-стария отбор в България и неговите фенове.Но аз по природа съм оптимист и вярвам,че все пак правдата ще възтържествува и клубът ще продължи да живее и да носи радост на феновете си!
Кажи ми само как съм защитавал Батков?Копирай ми,стана интересно.Иначе си прав,не си ме обиждал в предните си два поста,не се бях изразил правилно.Мога да ти кажа,че най-добрите ми приятели са от ЦСКА и определено не мразя клуба или феновете му.Винаги съм обичал споровете и дискусиите,но с теб такива не могат да се водят.Не знам само как прецени,че съм личност със съмнителни морални ценности?Може би защото не съм от светата вода ненапита ЦСКА?Ти не си никой,за да ми позволяваш каквото и да е.Както и да е,наистина няма смисъл да ти падам на нивото.Предлагам да спрем с комуникацията наистина.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.