Холивудски екип ще снима в Македония филм за уреден мач на Левски. В близко време ще започнат снимките на „Трето полувреме”, чийто режисьор ще бъде Дарко Митревски, пише днес македонският вестник ”Шпиц”.
Продуцент на филма ще бъде хърватинът Бранко Лустиг, който два пъти е получавал Оскар – за филма „Гладиатор” и за „Списъкът на Шиндлер”. Във филма ще участват американски актьори и многоброен екип от Македония. „Филмът се основава на действителен случай. Става дума за футболен мач между отборите „Македония” и Левски по време на Втората световна война”.
Клуб “Македония” бил воден от евреина Иле Шпиц”, пише вестникът. Режисьорът Дарко Митревски отбелязал, че по време на мача се е намесила политиката. Клуб „Македония” напредвал към шампионската титла. Но по времето на нацизма не може да бъде позволено да спечели клуб, играчите на който са представители на непризнат народ, воден от представител на нация, която трябвало да бъде ликвидирана. Тогава са се намесили всички слоеве на тогавашния режим – били са отменяни голове, подкупвали се съдии, отсъждали се нелогични дузпи. Мачът приключил с 2:0 за „Македония”, но тъй като бил спрян, „Левски” спечелил служебно с 3:0. Жители на Скопие влезли на терена и настъпил хаос. Трибуните били пълни, а тези, които не могли да си купят билет, се катерили по дърветата.
Изведнъж 10 000 души започнали да скандират „Македония, Македония”. Децата казали, че публиката скандира името на техния екип, а един от хората тихо казал – това не е само името на нашия екип, а името на нашата страна”, разказва Митревски, цитиран от „Шпиц”.
агенция "Фокус"
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СВ.ТОДОРОВ ЗАМЕСТНИК НА ГОНЗО!!!!!
С.Тодоров става ама за Добруджа. В Европа с куци коне си за никъде. С млади, кадърни и талантливи момчета и добър треньор може да стигнеш доста далече. Със стари пушки ще изиграят един, два хубави мача и дотам. После старата песен на нов глас. Най-добрите и класни футболисти,които са играли в Левски са били юноши на Левски и сигурно по исключение някой друг Българин. Имаме школа, имаме таланти и гръбнака на отбора трябва да бъде от там. Вижте за една година колко много израстна Гаджев, Митрев, Генев, че дори и Балтанов.Така ще израстнат и Табаков и Цачев и другите. Защо са ни псевдочужденци и куци коне.
- Red_champions
Re: Македонци снимат филм за уреден мач на Левски
Armeeca31 написа:Холивудски екип ще снима в Македония филм за уреден мач на Левски. В близко време ще започнат снимките на „Трето полувреме”, чийто режисьор ще бъде Дарко Митревски, пише днес македонският вестник ”Шпиц”.
Продуцент на филма ще бъде хърватинът Бранко Лустиг, който два пъти е получавал Оскар – за филма „Гладиатор” и за „Списъкът на Шиндлер”. Във филма ще участват американски актьори и многоброен екип от Македония. „Филмът се основава на действителен случай. Става дума за футболен мач между отборите „Македония” и Левски по време на Втората световна война”.
Клуб “Македония” бил воден от евреина Иле Шпиц”, пише вестникът. Режисьорът Дарко Митревски отбелязал, че по време на мача се е намесила политиката. Клуб „Македония” напредвал към шампионската титла. Но по времето на нацизма не може да бъде позволено да спечели клуб, играчите на който са представители на непризнат народ, воден от представител на нация, която трябвало да бъде ликвидирана. Тогава са се намесили всички слоеве на тогавашния режим – били са отменяни голове, подкупвали се съдии, отсъждали се нелогични дузпи. Мачът приключил с 2:0 за „Македония”, но тъй като бил спрян, „Левски” спечелил служебно с 3:0. Жители на Скопие влезли на терена и настъпил хаос. Трибуните били пълни, а тези, които не могли да си купят билет, се катерили по дърветата.
Изведнъж 10 000 души започнали да скандират „Македония, Македония”. Децата казали, че публиката скандира името на техния екип, а един от хората тихо казал – това не е само името на нашия екип, а името на нашата страна”, разказва Митревски, цитиран от „Шпиц”.
агенция "Фокус"
Интересно инфо като за историята,но нека не се задълбочаваме.Въпреки че ми се иска да направя един коментар

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Още една тема да пуснете по въпроса? Абе вас на армията не ви ли учат да четете бе, баси хората...
Бай дъ уей, докато Левски продава мачове в холивудски филми, вие ги купувате в реалността.
Бай дъ уей, докато Левски продава мачове в холивудски филми, вие ги купувате в реалността.
- sedem_!_dva
Това гаранция го има в Спорт1, нали тиквеници...
Без да гледам ми е ясно... 

NON MOLLARE MAI
- Red_champions
tprodanov написа:Още една тема да пуснете по въпроса? Абе вас на армията не ви ли учат да четете бе, баси хората...
"Бай дъ уей",вЕрвам ти,защото по прекрасният английски акцент доказваш,че самият ти си от Холивууд,така че,щом казваш..

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
В суматохата, явно холивуд са го преместили на албиона. Дай сега да видим - поредния червен мит се ражда от филм, и той вече е истина, така ли?
-
- Контакти:
Нормално, прасетата да се оливат от кеф. Нищо, че тук са намесени българите от Македония които са болни и промити мозъци и просто си лансират последната измишльотина естествено с цел да се наблегне в нея на безумната теза, че има македонска нация. Браво прасета, добре се саморазобличавате.
Впрочем, аз винаги съм казвал, че прасетата и "македонците" са един дол дренки. И едните и другите измислят и изопачават историята си като се обвързват с неща с които нямат нищо общо. Както македонците твърдят, че не са българи, а са наследници на Александър Македонски
... така прасетата квичат, че не са комунисти, а са наследници на АС23
АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР!!!
Впрочем, аз винаги съм казвал, че прасетата и "македонците" са един дол дренки. И едните и другите измислят и изопачават историята си като се обвързват с неща с които нямат нищо общо. Както македонците твърдят, че не са българи, а са наследници на Александър Македонски

АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР!!!
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!!

Интересно инфо като за историята,но нека не се задълбочаваме.Въпреки че ми се иска да направя един коментар
[/quote]
А аз ще направя коментар,чийто смисъл ще е цитат от великият Паисий "поради что се срамиш да се наречеш болгарин?"Ако наистина ще се снима такъв филм,би било редно външно министерство да отправи остър протест и да поиска спиране на снимачния процес,поради неистова антибългарска насоченост на сценария му!Всичко българско и родно вие от ужас в мен и във всички истински българи,когато чуя речта на сърбеещи се мои сънародници/дори и на тези момчета и момичета от "Мюзик айдъл"!

А аз ще направя коментар,чийто смисъл ще е цитат от великият Паисий "поради что се срамиш да се наречеш болгарин?"Ако наистина ще се снима такъв филм,би било редно външно министерство да отправи остър протест и да поиска спиране на снимачния процес,поради неистова антибългарска насоченост на сценария му!Всичко българско и родно вие от ужас в мен и във всички истински българи,когато чуя речта на сърбеещи се мои сънародници/дори и на тези момчета и момичета от "Мюзик айдъл"!
Re: БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ !
plamak написа:От матрица до матрица има разлика. Според мен е най-страшното нещо е да бъдеш поробен от вътре. Когато врагът е външен и е ясен, един народ може да се обедини, но сега врагът е вътре и живее с нас. Всички партий, които са родени от една майка са вътрешните врагове. Вече 20 г. едни и същи мутри ни лъжат и ограбват. Създали са такава матрица, че ако се събудиш жална ти майка. Надявяхме се на сини и ни лъгаха и излъгаха жестоко. Разпердушиниха страната, че столетия да не може да я събереш. Разгеле дойде царя. Всички мислехме,че той ще царува и народа ни покрай него ще добрува. Нищо подобно, оказа се,че не е цар,а горски. Излъга, ограби и заради пладнешкия обир сам се отказа от титлата си и стана министър. За да може да утвърди и запази откраднатото от него и лакеиите му, подкрепи една корумпирана коалиция. Начело на тази коалиция стои един,който няма един ден трудов стаж и няма собствено семейство. Библейска мъдрост е, че ако не си се научил да управляваш собствен дом и децата си, то не може да управляваш други. Искате да защитава децата. Как да го направи, като той няма свои и не знае какво е да си баща. Не знае какво е да трепериш за детето си. Не знае какво е да отделиш от залъка си за да нахраниш детето си. Не знае какво значи болката в едно бащино сърце когато детето му вика помощ,а той е безсилен и не може да отговори на този зов. Не знае какво значи да отрониш сълзичка за детето си и да се молиш на колене на БОГА да го съхрани. Но той не знае също така каво значи да изпиташ щастие от децката прегръдка и целувка, от неподправената децка любов, която разтапя всяка буца в нараненото бащино сърце. Сега идват нови избори и пак същите. Досега не съм гласувал, защото няма за кого и мисля, че най-добре ще е да ги накажем, като нито един Българин не отиде да гласува освен роднините им. Ще кажете,че за тях така е по-добре, но това ще е вярно ако сами не създадеме мощно гражданско общество. Гражданско общество, което да ни защитава от поробителите ни - политиците. Наистина БОГ да пази България и робите Българските граждани.
Прав си,че когато врага е външен и го знаеш търсиш слабите му страни за да му се противопоставиш и народа се консолидира.
Но когато народа е разединен по лесно се манипулира и превзима,както става в момента,като от това се възползва една етническа партия пускаща пипала във всички свери на живота,икономически,политически и социални.Това което казваш да не се гласува не съм съгласен,тъй като това облагодетелствува точно тази партия за която малцинствата гласуват под строй.Щях да се съглася ако закона беше като в някои страни,не са ли гласували над 50% от избирателите изборите са невалиди и няма избран парламент.
Тук просто няма гражданско общество което да изисква от управляващите го и когато се налага да излиза на вън да сваля правителства с национални стачки и протести.Няма как да го има защото тези структури като,синдикатите и другите подобни се контролират от власта и работят за нея.Колко стачки са проведени последните години,които да изкарат масово хората на вън и да се блокира държавата,което е нормално гражданско право и се прави навсякъде.Излязоха учителите и вместо да бъдат подкрепени от всички бяха нападнати,че искат заплати които са високи сравнение с други свери.Същото стана и с докторите,вместо да ги подкрепим и след това да изискваме да бъдат вдигнати заплатите постепенно на всички,отново се получи противопоставяне.
Трябва по някакъв начин да се организираме и мисля,че фен-клубовете могат да консолидират членовете си,и да комуникират помежду си за да има натиск върху властите по някакъв начин,за да не сме безволева маса,а горд народ не допускащ да се гаврят с него и чувства чужденец в родината си.Това в момента не е така и доказателство беше случая с детето което бе отвлечено със съдействието на държавата и институциите които са призвани да го защитават като Български гражданин.