Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинЕкстремист
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: НЕ РАЗЧИТАМЕ НА ДРУГИ, НЕ ИСКАМЕ НАГРАЖДАВАНЕ

Мнениеот СинЕкстремист » 29 май 2009 21:06

Тоя Баждеков какво е напълнил гащите сега? Преди няколко дена искаше да ни награждават на Герена, ако в края на мача се окаже, че сме шампиони, а сега не иска. Аман от шизофреници. Аз нямам нищо против да ни наградят на някое гостуване, ама стадиончето в Благоевград има само една трибуна, дето не събира сигурно и 8000 зрители. А ние, ако на онзи мач се решава титлата ще сме 10 000. Ами феновете на домакините? Ако пък титлата вече е решена, кой ще ти ходи до там, няма да има тръпка. И кога ще ни награждават тогава? И без това хората не ходят по стадионите и мачовете се играят пред празни трибуни, те на мачове не ходят, ти ги карай да си дотътрят задниците просто за да видат футболистите как вдигат купата, без да има мач. Ей такива безкадърници и шизофреници като Баждеков гонят хората от стадионите и за това са празни.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 май 2009 21:08

батка.... много не си прав..., заеби

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Нов играч

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 май 2009 21:10

lpdfen написа:Тая нашата Галка ако изпусне Павле ще я призная за пълна ШАМАНДУРА.Тя малко търговка си пада така че нищо чудно да вземе някой лев но под масата.

Тя си е ШАМАНДУРА !
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 29 май 2009 21:13

tprodanov написа:батка.... много не си прав..., заеби

В кое не съм прав? Обоснови се. Така се прави по белия свят, ако в някой мач към края на първенството даден отбор може да се окаже шампион след домакински мач и при добро за него развитие на мач на конкурента му за титлата в друг двубой, го награждават веднага след мача!
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 29 май 2009 21:17

СинЕкстремист е много прав и коментара му е много точен, аз напълно съм съгласен с него... :)
NON MOLLARE MAI

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 29 май 2009 21:18

tprodanov написа:
valio_av написа:Шампиони ще станете...има един ден,нещо като 8 март е на него ще станете шампиони :lol: :lol: :)

Тоа па, вие ли ще сте шампиони, едно басче?

Не знам,но ми залагаха 1000 лв.,че чорбата е шампион!!!!!!!! :roll:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 29 май 2009 21:19

За този самоходен луноход в Левски мисля, че няма място... едно че е на 30 години и за какво ни е, куца му и физическата подготовка, което се забеляза в няколко мача на Локо. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: СВ.ТОДОРОВ ЗАМЕСТНИК НА ГОНЗО!!!!!

Мнениеот sedem_!_dva » 29 май 2009 21:22

Nikona написа:Ми за Пирин незнам как са излезли, защото в България гледам само мачове на Левски /а от чуждите само ако е някое дерби/. Може и през извънземната школа да е минал ма като не е играл почти цял сезон и след 20 мин ще е "без въздух". А Кишишев незнам ква младост кара ма се видя на мачовете на националния, че е пълна дупка и е толкова зле с физическата подготовка, че играхме с 10 човека все едно. Това, че мъри го бута в националния никак не му прави чест.

Кво говориш бе Никона, Тинката беше един от най-добрите в Ейре, както и тук в София... заедно със Стилиян Петров. Ти не знам кои мачове си гледал... А иначе Тодоров може и да ни свърши някаква работа, ама в България само... абе от Еньо ще е гаранция по-добър. :roll:
NON MOLLARE MAI

plamak
Контакти:

Re: БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ !

Мнениеот plamak » 29 май 2009 21:29

От матрица до матрица има разлика. Според мен е най-страшното нещо е да бъдеш поробен от вътре. Когато врагът е външен и е ясен, един народ може да се обедини, но сега врагът е вътре и живее с нас. Всички партий, които са родени от една майка са вътрешните врагове. Вече 20 г. едни и същи мутри ни лъжат и ограбват. Създали са такава матрица, че ако се събудиш жална ти майка. Надявяхме се на сини и ни лъгаха и излъгаха жестоко. Разпердушиниха страната, че столетия да не може да я събереш. Разгеле дойде царя. Всички мислехме,че той ще царува и народа ни покрай него ще добрува. Нищо подобно, оказа се,че не е цар,а горски. Излъга, ограби и заради пладнешкия обир сам се отказа от титлата си и стана министър. За да може да утвърди и запази откраднатото от него и лакеиите му, подкрепи една корумпирана коалиция. Начело на тази коалиция стои един,който няма един ден трудов стаж и няма собствено семейство. Библейска мъдрост е, че ако не си се научил да управляваш собствен дом и децата си, то не може да управляваш други. Искате да защитава децата. Как да го направи, като той няма свои и не знае какво е да си баща. Не знае какво е да трепериш за детето си. Не знае какво е да отделиш от залъка си за да нахраниш детето си. Не знае какво значи болката в едно бащино сърце когато детето му вика помощ,а той е безсилен и не може да отговори на този зов. Не знае какво значи да отрониш сълзичка за детето си и да се молиш на колене на БОГА да го съхрани. Но той не знае също така каво значи да изпиташ щастие от децката прегръдка и целувка, от неподправената децка любов, която разтапя всяка буца в нараненото бащино сърце. Сега идват нови избори и пак същите. Досега не съм гласувал, защото няма за кого и мисля, че най-добре ще е да ги накажем, като нито един Българин не отиде да гласува освен роднините им. Ще кажете,че за тях така е по-добре, но това ще е вярно ако сами не създадеме мощно гражданско общество. Гражданско общество, което да ни защитава от поробителите ни - политиците. Наистина БОГ да пази България и робите Българските граждани.

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 29 май 2009 21:39

pivcoto,заради такива като тебе ЛЕВСКИ е в сегашното си състояние.Но ние,огромна част от феновете на ЛЕВСКИ,не искаме да живуркаме!Ние искаме ЛЕВСКИ да бъде велик!

Върни се в “Архив”