Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Дам...и аз не се радвам, че се караме надребно, а всъщност сме левскари ! Квото ще да става едно е ясно...ЛЕВСКИ ДОКРАЙ 

- milen.hristov
- Контакти:
Гонзо за Божинов: Бихме взели всеки добър футболист
От тези думи на Гонзо разбирам, че няма да го взимаме, защото божинов не е футболист още по-малко пък добър.
Все пак ако сгрешим и го привлечем поне момчетата от школата ще има с кой да направят севтето, а останалите ако останат на сушо също да бъдат задоволени, като божинов доведе и николетка общата
От тези думи на Гонзо разбирам, че няма да го взимаме, защото божинов не е футболист още по-малко пък добър.
Все пак ако сгрешим и го привлечем поне момчетата от школата ще има с кой да направят севтето, а останалите ако останат на сушо също да бъдат задоволени, като божинов доведе и николетка общата
Поне вече не обявяват срокове за пристигането на новите.Според мен докато не се вземат пари от продажбата на Арш нищо не чакайте.Щом нямат 300 000 евро за Присо значи положението с парите е трагично.
- santiliana
изобщо не вярвам дори да е минавало през ума на някой в Левски да преговаря с Валери. Звучи несериозно... По-скоро ще хванем мечка на пъпа на София, отколкото Божинов да дойде при нас. Хайде ще изтърпим още малко, може пък до няколко дни да бъдем приятно изненадани...
А Батков е в Русия, финализира договора с Новите...
А Батков е в Русия, финализира договора с Новите...

- Levskar_90
Батков пред Sportal.bg: Кажат ли ми, намирам пари за Валери
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви ексклузивно пред Sportal.bg, че е готов да извади пари за привличането на Валери Божинов. "Оторизирал съм Иво Тонев да дава официални изявления. Така че не искам много да говоря, но ако спортно-техническото ръководство на клуба каже, започвам да търся и ще намеря пари за Валери Божинов. Никога не съм отказвал на щаба", заяви Тодор Батков.
Както е известно, по-рано днес официалният сайт на Спортинг публикува информация, чрез която обяви, че отстранява Божинов от отбора. Причина за това бе скандал между българина и негов съотборник по време на снощния мач от турнира за купата на Португалия между Спортинг и Морейрензе. Тогава при резултат 1:1 Божинов изблъска своя колега, за да изпълни дузпа, която изпусна.
Време е г-н Батков да направи трансферния удар на А група и да привлече Валери
Както е известно, по-рано днес официалният сайт на Спортинг публикува информация, чрез която обяви, че отстранява Божинов от отбора. Причина за това бе скандал между българина и негов съотборник по време на снощния мач от турнира за купата на Португалия между Спортинг и Морейрензе. Тогава при резултат 1:1 Божинов изблъска своя колега, за да изпълни дузпа, която изпусна.
Време е г-н Батков да направи трансферния удар на А група и да привлече Валери

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Re: Батков пред Sportal.bg: Кажат ли ми, намирам пари за Валери
Дано го вземете по бързо от ЦСКА,че ония дебнат
Батков бегом при руснаците да отпуснат некои милион!!

По правилно е да се каже: "Време е Тодор Батков да направи трансферния удар на Син Сити"!!!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Levskar_90
pomiqrat написа:По правилно е да се каже: "Време е Тодор Батков да направи трансферния удар на Син Сити"!!!
Няма значение той и Сър-а пиеше но на терена мачкаше

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
На нас Николетки не ни трябват,тоя е антифутболист.Не мога и да кажа,че е аматьор,за да не обиждам такива футболисти,които играят със сърце и удоволствие,не за пари.
По-добре 1-2ма нови играчи,отколкото на килограм,както правят всяка година на едно друго място!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема