Англия бие Германия на европейско. 4 английски и само 1 немски продължават след групите в ШЛ. Не е добре. Дори френските и португалските са повече. Стабилен централноевропейски отбор да не може да бие английски тинейджъри в мач от огромно значение. Накъде отива футболът?
Дори победата на моите хора не ме зарадва чак толкова. Зенит поне направиха здрав и интригуващ мач и показаха добро лице. Дано да е предпоставка за бъдещи успехи.
Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Последна промяна от doktora25 на 09 дек 2021 00:38, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Дюнерлигата е слабо първенство.
А чистокръвните германци са леко църни.
А чистокръвните германци са леко църни.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
E, че ти какво очакваш от първенство в което има само един кон, който коли и беси...
В модерния футбол, ако не е Байерн германските отбори почти нямат с какво да се похвалят в ЕКТ.
Няколко проблясъка от Дортумнд и Леверкузен навремето и... толкова за 25+ години.
Неслучайно имат и най-малко различни финалисти от Топ първенствата.
??
Няколко проблясъка от Дортумнд и Леверкузен навремето и... толкова за 25+ години.
Неслучайно имат и най-малко различни финалисти от Топ първенствата.
Стабилен централноевропейски отбор да не може да бие английски тинейджъри в мач от огромно значение
??
smoothc написа:Подозирам, че поне 2 от английските отбори ще се замесят в кървави дербита в следващата фаза.
Да видим обаче кои ще са, ха-ха. :))
Челси-Байерн и Ливърпул-ПСЖ ми се върти в прогнозата.
Ман Сити-Атлетико или Ман Юнайтед-Атлетико също не е изключено.
Искаш да гледаш как Меси плаче ли пак?
smoothc написа:Челси ще изяде голям бой от Аякс
Аякс като нищо ще изтегли Атлетико Мадрид и ще видят дявол по пладне :))
Та,... нищо лично, но по законите на Мърфи дори и срещу Залцбург(на хартия най-желаният втори), мисля че Аякс ще са дотук.
Тези 18 точки хем тежат, хем много много и не предвещават добро във фазата на елиминации.
А такива като Атлетико които хващат последния влак... нерядко достигат последните гари.
Не ми се рови по сайтовете но май точно Пуул когато взеха ШЛ последния път едвам излезнаха от групата
в борба с Наполи ако не бъркам като последния мач беше точно м/у двата отбора. Дали и Наполи
не ги изтърваха накрая на мача не помня вече че те се засичаха доста пъти в турнира. Някой фен на
Пулл да припомни! Иначе 5/6 победи в групите нищо не ти гарантират в елиминациите, това е ясно.
Форма, контузии всичко може да стане. Ние цялата група всички мачове ги изиграхме с огромни кадрови
проблеми в защита. Добре че накрая Облак имаше ден през първото полувреме във вторник и точно в мача
в който имахме най-много проблеми в защита ( Симе и Кондогбия играха централни а не бяха налични Трипиър,
Савич, Хименес и Фелипе) излезнахме.
Желания от мен жребий.
1.Челси-Аякс
2.Залцбург-Ман. Сити
3.Интер-Ман Юнайтед
4.Бенфика-Лил
5.Спортинг-Ювентус
6.ПСЖ-Реал Мадрид
7.Аталанта/Виляреал-Ливърпул
8.Атлетико Мадрид-Байерн
После
А.Интер-Ман Юнайтед/Спортинг-Ювентус
Б.Бенфика-Лил/Залцбург-Ман. Сити
В.Челси-Аякс/Атлетико Мадрид-Байерн
Г.ПСЖ-Реал Мадрид/Аталанта/Виляреал-Ливърпул
После
А-В
Б-Г
И финал
Байерн-Ливърпул, който феновете на немците знаят как завършва срещу английски отбор. Мисля че е крайно време да паднат и от Ливърпул на финал, някак не ми е пълна колекцията им.
1.Челси-Аякс
2.Залцбург-Ман. Сити
3.Интер-Ман Юнайтед
4.Бенфика-Лил
5.Спортинг-Ювентус
6.ПСЖ-Реал Мадрид
7.Аталанта/Виляреал-Ливърпул
8.Атлетико Мадрид-Байерн
После
А.Интер-Ман Юнайтед/Спортинг-Ювентус
Б.Бенфика-Лил/Залцбург-Ман. Сити
В.Челси-Аякс/Атлетико Мадрид-Байерн
Г.ПСЖ-Реал Мадрид/Аталанта/Виляреал-Ливърпул
После
А-В
Б-Г
И финал
Байерн-Ливърпул, който феновете на немците знаят как завършва срещу английски отбор. Мисля че е крайно време да паднат и от Ливърпул на финал, някак не ми е пълна колекцията им.
Нещо ми се губи един отбор за жребия .. о , почакай объркал съм раздела .
- Los Che
- Контакти:
И днес каталунската преса е подпукала Варса.
Барса вече не е в елита, нито европейски, нито испански, и може да бъде конкурентоспособна само срещу средни отбори .
Е.Фолч бивш директор на в.Спорт
Чадърът, който Левандовски направи на Пике при първия гооооол, е една от грешките на предишното ръководство. Същият Бартоломеу , когото Пике така умело критикува на пресконференцията, сбърка като не натири дъртите коне от яслата. И първи в списъка беше именно Жерар Пике аз Бернабеу.
Нова глава от упадъка на Барса.
Луис Маскаро.
Намерен е и най-лошия, къртицата , предателя: Клемент Ленгле се усмихвал и се прегърнал с чудовището Левандовски.
Докато истинското куле Гави ревало след мача.
Френки де Йонг играе така, сякаш има 50 килограма картофи на гърба си - ХАВИЕР ГАСКОН циЦира в МД коментаторите на нидерланската ТВ RTL 7.
Лъч светлина в mundodeportivо : Ма тяхното Сане КОЛКО ПРОПУСНА!
Барса вече не е в елита, нито европейски, нито испански, и може да бъде конкурентоспособна само срещу средни отбори .
Е.Фолч бивш директор на в.Спорт
Чадърът, който Левандовски направи на Пике при първия гооооол, е една от грешките на предишното ръководство. Същият Бартоломеу , когото Пике така умело критикува на пресконференцията, сбърка като не натири дъртите коне от яслата. И първи в списъка беше именно Жерар Пике аз Бернабеу.
Нова глава от упадъка на Барса.
Луис Маскаро.
Намерен е и най-лошия, къртицата , предателя: Клемент Ленгле се усмихвал и се прегърнал с чудовището Левандовски.
Докато истинското куле Гави ревало след мача.
Френки де Йонг играе така, сякаш има 50 килограма картофи на гърба си - ХАВИЕР ГАСКОН циЦира в МД коментаторите на нидерланската ТВ RTL 7.
Лъч светлина в mundodeportivо : Ма тяхното Сане КОЛКО ПРОПУСНА!
ivan56 написа:pomiqrat написа:Излъчват мач по тв почти безплатно и си принуден да го гледаш в интернет, защото коментаторът е всичко друго, но не и коментатор на футболен мач. Дайте да изпратим по един мейл до бтв повече да не коментира.
Ти си луд, бе.
В тоя мач единствената интрига беше, колко бисери ще изговори Попвасилев.
"Край на мача! Времето за този двубой изтече, а вие се замислете дали животът ви изтича, ей така, просто си тече, преди да сте успели да се докоснете до него... Край!"
Да води някое предаване. Не е сложен да ми досажда.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.