doktora25 написа:Дано поне Порто бие днес. Няма да го понеса ако има повече испански, отколкото немски отбори на 4-финалите.
Я ни припомни кога е бил последният случай, когато на 1/4 финалите да е имало повече немски отбори, спрямо испанските...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
doktora25 написа:Дано поне Порто бие днес. Няма да го понеса ако има повече испански, отколкото немски отбори на 4-финалите.
megan fox написа:MCMXIII написа:niki87 написа:Мене ми се гледа мач между Дортмунд и Ювентус. Свързвам го с хубав спомен от детството.
+ едно класико. Кво повече![]()
И все пак няма лесни отбори.
А няма? Галата и победителя от Порто/Малага (дано да са испанците) ще са мечтани съперници за всеки от грандовете. ПСЖ и те не са нищо кой знае какво. Но си мисля, че жребият ще направи два много яки сблъсъка, за да има някой друг левашки отбор напред в турнира (да се пита човек на УЕФА за чий РУК й е да има такива пълнежи на 1/2 финалите)...
Аз лично за съперник си пожелавам или Баварците или Реал! Големият враг нещо много си повярва след последните няколко Класики, в които просто нашите играчи нищо не играха, а не, че тия на РМ са нещо кой знае какво! С тази игра, която показахме срещу Милан можем да сплеснем всеки!
Според мен УЕФА ще направи така, че да няма Класико на 1/4 финалите, но защо да не гледаме Барса - Байерн и Реал - Юве?
megan fox написа:doktora25 написа:Дано поне Порто бие днес. Няма да го понеса ако има повече испански, отколкото немски отбори на 4-финалите.
Я ни припомни кога е бил последният случай, когато на 1/4 финалите да е имало повече немски отбори, спрямо испанските...Няма нищо изненадващо в това, в момента испанският футбол е далеч по-добър от немският, както на клубно ниво, така и на национално.
megan fox написа:Ами ако са такива 1/4 финалите, поне да не са в един поток, защото не искам да има левашки отбор на финала! Айде стига разни смешковци са трупали слава с финали, където да падат безславно!
Иначе определено най-много искам баварците за съперник. За 1/8 финалите исках Арсенал или Милан и получих Милан, сега искам Байерн... надявам се желанието ми да бъде изпълнено отново.
niki87 написа:megan fox написа:Ами ако са такива 1/4 финалите, поне да не са в един поток, защото не искам да има левашки отбор на финала! Айде стига разни смешковци са трупали слава с финали, където да падат безславно!
Иначе определено най-много искам баварците за съперник. За 1/8 финалите исках Арсенал или Милан и получих Милан, сега искам Байерн... надявам се желанието ми да бъде изпълнено отново.
Няма да има никакви потоци, от тая година ще има и жребий за 1/2 финала.
megan fox написа:Ами ако са такива 1/4 финалите, поне да не са в един поток, защото не искам да има левашки отбор на финала! Айде стига разни смешковци са трупали слава с финали, където да падат безславно!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
doktora25 написа:megan fox написа:Ами ако са такива 1/4 финалите, поне да не са в един поток, защото не искам да има левашки отбор на финала! Айде стига разни смешковци са трупали слава с финали, където да падат безславно!
И аз исках Арсенал и го получих. Само недей нарича Дортмунд левашки отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта