Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2013 14:07

Мислех,че ще го оставят Стойчо до края на сезона и че това е най-правилното.Вчера вечерта си говорихме с приятели и някои изказаха мнение,че е по-добре сега да се смени треньора,за да може новият да си обигра е отбора,да е наясно с качествата му и да знае какво ще му трябва още,за да минем поне първият кръг от ЕКТ(до там го докарахме).Има логика в това.Сега очаквам да започнат въпроси какви ЕКТ като ще се борим да не изпаднем.Крайно време е да се вземе истински треньор,а не любимци на публиката,послушници,мотиватори,еФтинджоси и т.н..И помнете,че всеки бивш играч,колкото е дал на ЦСКА,ЦСКА му е дал поне два пъти повече.Никой от тях нямаше да е това,което е без ЦСКА,дори и Стоичков.

stg333
Контакти:

Re: Златен скункс за Стойчо Младенов

Мнениеот stg333 » 04 яну 2013 14:07

за какво точно му дават скункс пък сега, да го дадат на Майкъла, Стойчо заслужаваше скункса, когато се разбра че е измислил директивата и когато ви загуби спечелена титла миналата година, както и за Мура, разбира се но не и сега

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 14:07

PR_CSKA написа:
Кировец написа:
Teo написа:
ralka_levskarka написа:Милен Радуканов треньор ли е на някой отбор? Нали уж преговаряли с него..

какво ще направи Радуканов, нали боклуците го уволниха че не бил надграждал.... Миленката е слаба ракия за момента.

Не се знае дали го уволниха боклуците или някои играчи и фенове! :idea: Да падне ЦСКА от Славия в домакински мач, хайде майната и на Стяуа, ама Славия?!

Толкова слаба Стяуа никога няма да срещнем

То след всяко отпадане от тях се оказва, че е била най-слабата. :lol:

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 04 яну 2013 14:09

Имаше един треньор на Клуж, където влязъл в ШЛ Тромбота мисля че се казваше :roll: :roll: :roll: Него също го спрягаха по едно време за ЦСКА

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 яну 2013 14:09

Няма смисъл да се пише. Поредната изцепка и лъжа на четирите мърши майкъла, спектакъуа, гърнето и праховеца. Преди десет дни една едно говореха, сега вършат обратното.
Забравете трансфери, подготовки и други неща. Идвайте на стадиона и моя съвет е да влизате без билет, няма смисъл да се пълнят с още пари гушите на строителя и боклуците. 9 сменени треньора за 4 години добре ли е? Кой ги намери тия да ни купят незнам, но явно е искал да ни *** майката отвсякъде. Дано са скрили и някой друг лев за още ремонти, че ще се наложи в скоро време и това.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Re: Златен скункс за Стойчо Младенов

Мнениеот tzvetan_22 » 04 яну 2013 14:11

the bunker написа:
tzvetan_22 написа:По-тъпи от цесекарите няма... за пореден път се доказа :) Като толкова обичате Стойчо и сте толкова много и силни, отидете и протестирайте. Изразете позиция :) Силно се съмнявам, че Венци Живков и Митко Борисов четата ФОРУМА НА ГОНГ ахахахахахах

Само се слюнчат по форумите. Аз не съм чул за протест, който да е довел до някаква драстична промяна.

Аз пък въобще не съм чул да е имало протест :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2013 14:11

PR_CSKA написа:Херо не го харесвам като човек, но си е треньор от всякъде. Той с нашите играчи ни прави шампиони. 8-) За съжаление няма как да стане. А иначе Методи Деянов е бъдещето на ЦСКА.

Мето наистина е бъдеще,но не настояще.Любо,Милен сега и Мето - ние не сме треньорска школа!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2013 14:12

Съдейки по действията на титаните, новият треньор вероятно ще се казва Христо Стоичков! ;) Предлагам да не се хващате на бас, защото и двамата колеги по-горе ще трябва да носят аватари и песнички в подписите! Имам такова усещане... :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 04 яну 2013 14:13

Кировец написа:
RIR написа:Аз пък не разбирам защо смятате, че Левскарите много сме искали да изгонят Стойчо? Някои по първосигнални може и да се радват, но на мен тоз факт не ми определя деня.

Да, дразнител е. Но това, че някой от ЦСКА ме дразни като говори за футбол си е нормално. Ако ги приемах вътрешно не трябваше да общувам с 4-5 приятели поне. Освен това, аз съм от хората, които вярват, че прекомерните му бръщолевения за Директиви, Живо месо и т.н., бяха театро. Малко досадно и на моменти прекалено, но театро.

Като качество на играта не постигна кой знае какво. Победи ни, но какво - не е първата ни загуба от ЦСКА, не е и последната.

Личното ми мнение е, че Стойчо много се отваряше на ТИТАН и искат да го сменят с някоя машичка. Което не е добре за отбора ви. Не е добре и за футбола, като цяло.

Ми като не ти е първосигнално - ходи да пишеш във фен темата на Прохазка примерно.

Ето нагледен пример - и ти си ЦСКАр и ме дразниш сега прочел-недопрочел, ама не искам да те уволняват. Ако работиш, разбира се.

Ще те послушам иначе. Оставям ви при Стойчо и отивам да надникна при Прохазка как са нещата. :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 яну 2013 14:14

dreben23 написа:Съдейки по действията на титаните, новият треньор вероятно ще се казва Христо Стоичков! ;) Предлагам да не се хващате на бас, защото и двамата колеги по-горе ще трябва да носят аватари и песнички в подписите! Имам такова усещане... :lol:

Ицата никога няма да поеме ЦСКА докато титан ни управляват, преди няколко дни каза че си има договор с Ловеч и иска да си го изпълни.

Върни се в “Архив”