Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2012 21:14

svence написа:Това за мене е най-правилното решение за треньор в този момент, а от лятото Илиян Илиев е добре дошъл на Герена. До тогава тримата + охлюва да са продадени, подарени, преотстъпени или там каквото ще да е. Може и да са добри футболисти, но предадоха Левски и аз не ги искам на Герена. Ники Костов е пич и си удържа на думата.

А тия дето няма да ходят на мачавоте, ще направят същото което направиха ЙГД+М(О)

С теб съм съгласен-но не и за Илиев. Предателството се помни, макар да минаха години! Херо или Мъри от България, инак чужденец!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 21:22

Съжелявам приатели но се оказах прав.Това. Не е ПФК Левски а ФК Батков и жалко за решението на Иво Тонев но последствиата са не само за него а и за Синя Българиа???За стария (НОВ) треньор съм казал всичко преди месеци.Просто е много тъжно и страшно!!!
От: Nasko Sirakov
Вече не харесвам · · Сподели · преди около час ·

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 мар 2012 21:23

milen.hristov написа:Съжелявам приатели но се оказах прав.Това. Не е ПФК Левски а ФК Батков и жалко за решението на Иво Тонев но последствиата са не само за него а и за Синя Българиа???За стария (НОВ) треньор съм казал всичко преди месеци.Просто е много тъжно и страшно!!!

:o :o
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 27 мар 2012 21:27

а забравихте ли головете на гонзи???
колко е допринесал този човек на ЛЕВСКИ има ли друг жив човек които да наречем <ЛЕГЕНДА> на одбора???

ако си левскар - на стадиона и да си изплуеш дробовете за любимия одбор ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
заради такивви като вас онея шунковите шечелят.
тука половината са предатели.
а колко от вас са чували за КъРвАвИя ГОЛ!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 27 мар 2012 21:28

milen.hristov написа:Съжелявам приатели но се оказах прав.Това. Не е ПФК Левски а ФК Батков и жалко за решението на Иво Тонев но последствиата са не само за него а и за Синя Българиа???За стария (НОВ) треньор съм казал всичко преди месеци.Просто е много тъжно и страшно!!!

Поредната изцепка на Насо,целяща първично олигавяне на първосигналните му фенове.Той много добре знае,че Левски,особено в момента е най-малко ФК Батков.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 27 мар 2012 21:30

Синьо сърце написа:
svence написа:Това за мене е най-правилното решение за треньор в този момент, а от лятото Илиян Илиев е добре дошъл на Герена. До тогава тримата + охлюва да са продадени, подарени, преотстъпени или там каквото ще да е. Може и да са добри футболисти, но предадоха Левски и аз не ги искам на Герена. Ники Костов е пич и си удържа на думата.

А тия дето няма да ходят на мачавоте, ще направят същото което направиха ЙГД+М(О)

С теб съм съгласен-но не и за Илиев. Предателството се помни, макар да минаха години! Херо или Мъри от България, инак чужденец!

Ако питаш мене, исках от лятото да е херо, но по обективни причини не може да е той. Животът е много по важен от всичко друго. Стоилов е разкрит отвсякъде, а и по негово време имаше истински левскари и лидери в отбора. За Илиян Илиев се доказа в Берое и му е време за следващо ниво. Обществена тайна е че именно той поема Левски от лятото.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 мар 2012 21:34

Ейй, това Фейсбук е много гяволска работа. :? Не знам Наско какво щеше да прави без него. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 21:38

Tommi написа:Ейй, това Фейсбук е много гяволска работа. :? Не знам Наско какво щеше да прави без него. :)

Google+, Twiter :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2012 21:39

svence написа:Стоилов е разкрит отвсякъде, а и по негово време имаше истински левскари и лидери в отбора.

Кой го е разкрил Стоилов ?
Оксер, Динамо Б. Марсилия, Удинезе, Шалке, Киево, Вердер, Челси и Барселона ли ?

Аз никога не съм виждал български отбор да НАДИГРАВА, не да лъже пинизчийски тимове като Марсилия, 5-ят в Италия - Киево и тим като Удинезе ... Да не говорим за един от култовите немски тимове - Шалке !!
А гледам футбол от 1985 г.

В последствие провалът му беше предизвестен от битката за кинти между Насо и Батков.
И въпреки това, въпреки 16-те точки разлика от "Червените", Левски играеше футбол, дори когато падаше !
Беше въпрос на време, Мъри да изгради нов боеспособен тим ...
По-него време бяха взети Жо, Зе, Рабех, Дарко, Жеан и т.н.
Беше почнал изграждането на великолепен тим и всичко от което имаше нужда беше малко време и повечко доверие от ръководството.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 27 мар 2012 21:41

По време на това първенство: Гонзо води отбора в 11 мача, спечели 21 точки и загуби 12 точки.
Костов води отбора в 9 мача, спечели 24 точки и загуби 3 точки - при това след бойкот.

Върни се в “Архив”