Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

PR_CSKA
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот PR_CSKA » 16 авг 2012 17:15

Morgause написа:
Batkoto написа:те причините са ясни, идват избори, на онези от подуяне им намери спонсор и сега ще не ще, трябва и на нас .. щото иначе губи гласове и то много гласове, не е прост ;)

Колко много гласове... 20-30 хиляди макс. Защото не повече от 20-30 хиляди се интересуват истински от ЦСКА. Това се отнася и за Левски също.

бе не знам по принцип и аз споделям мнението ти. Но е факт че го прави. Днеска пак ми казаха приятели, че 2 ма кандидат купувача на ЦСКА от Титан не са били одобрени от Титан заради ББ. Просто хората били фирми близки на БСП.

Честно да ти кажа има и друг момент който аз не вярвах. Че Българското първенство има зрителски интерес. Мачовете на Левски ЦСКА Локо Пд са по гледани от мачовете на Челси, Ливърпул и Ман Юн.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 16 авг 2012 17:16

шивача написа:
Morgause написа:
Batkoto написа:те причините са ясни, идват избори, на онези от подуяне им намери спонсор и сега ще не ще, трябва и на нас .. щото иначе губи гласове и то много гласове, не е прост ;)

Колко много гласове... 20-30 хиляди макс. Защото не повече от 20-30 хиляди се интересуват истински от ЦСКА. Това се отнася и за Левски също.

не е малко, при положение, че гласуват около 2 милиона, това прави към 1.5% общо(на 30хил), което се равнява на един министерски пост, ако партията е с мнозинство. Както и ще се получи :roll:

Колкото 50-60 цигански катуна

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 авг 2012 19:58

Общо за цяла България като включим Пловдив,Ст. Загора и други градове,на които им отпусна средства за терен,осветление и т.н.,може и да ги докара до към +120-150 хил. :roll:

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 16 авг 2012 20:32

Бойко Тиквата е явен популулист. Помогна на 5те най-големи публики Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пд и Берое. Да не забравяме за Етър и Нефтохимик. Нещо, което според мен със сигурност не е работана Премиера, но той го прави. Няма да е зле все пак това да помогне на спорта все пак. Пък дали ще му свърши работа на изборите, това е друга тема.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2012 20:43

Shaka написа:Бойко Тиквата е явен популулист. Помогна на 5те най-големи публики Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пд и Берое. Да не забравяме за Етър и Нефтохимик. Нещо, което според мен със сигурност не е работана Премиера, но той го прави. Няма да е зле все пак това да помогне на спорта все пак. Пък дали ще му свърши работа на изборите, това е друга тема.

Бойко дори и да направи Дунав победител в ШЛ аз никога няма да гласувам за него.Трябва да си олигофрен, за да гласуваш за някой, защото е помогнал на отбора, на който си фен.По тая логика, феновете на Ман Сити и ПСЖ трябва да ходят в джамия по 5 пъти на ден :? 8-)

ТИТАН...дали са навити наистина да продават?Ако не са, как ще ги задължат?
Пичове, много ги подценявате титаните, честно!Говори се и се пише, и няма да е невероятно, че издържат ЦСКА чрез заеми от ТИТАН -АС към Титан Спорт.Абрамович също така имаше кредити към Челси, но ги опрости.. Ако принудят ТИТАН-АС да се откаже от акциите.. дали те няма да атакуват в съда..което им е любима маневра :roll: .А там вече се работи с документи, които съм убеден, че в ТИТАН-АС имат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 авг 2012 20:49

Кашчей написа:
Shaka написа:Бойко Тиквата е явен популулист. Помогна на 5те най-големи публики Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пд и Берое. Да не забравяме за Етър и Нефтохимик. Нещо, което според мен със сигурност не е работана Премиера, но той го прави. Няма да е зле все пак това да помогне на спорта все пак. Пък дали ще му свърши работа на изборите, това е друга тема.

Бойко дори и да направи Дунав победител в ШЛ аз никога няма да гласувам за него.Трябва да си олигофрен, за да гласуваш за някой, защото е помогнал на отбора, на който си фен.По тая логика, феновете на Ман Сити и ПСЖ трябва да ходят в джамия по 5 пъти на ден :? 8-)

Пичове, много ги подценявате титаните, честно!Говори се и се пише, и няма да е невероятно, че издържат ЦСКА чрез заеми от ТИТАН -АС към Титан Спорт.Абрамович също така имаше кредити към Челси, но ги опрости.. Ако принудят ТИТАН-АС да се откаже от акциите.. дали те няма да атакуват в съда..което им е любима маневра :roll: .А там вече се работи с документи, които съм убеден, че в ТИТАН-АС имат.

А може ли да не си видят 20-те милиона, които общините в цяла България им дължат? Дали ще тръгнат да съдят цялата държава?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Георги Атанасов

Мнениеот BRF » 16 авг 2012 21:05

kanara22 написа:Дано най-сетне държавата е узряла за разбирането, че не може да бъде майчица само за Подуяне. Ако ли не, ще трябва да й го припомним в тъмната стаичка. Така както „червената" общност наказа Сергей Станишев за заговора „Лицензгейт" в полза на „Герена".

Това означава ли че феновете на ЦСКА гласуват за БСП и едва ли не, заради лиценза не управлява БСП ?

Поради и без това липсата на каквато и да е ясна политика е все тая кой ще ни управлява.Аз лично бих гласувал за БСП заради ЦСКА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2012 21:08

vaskonti написа:
Кашчей написа:

А може ли да не си видят 20-те милиона, които общините в цяла България им дължат? Дали ще тръгнат да съдят цялата държава?

На Титан -АС, според вас, феновете на ЦСКА, България всяка година им дължи по 20 милиона.Нали вече прехвърлиха дълга с цесия!
Реално погледнато могат..в Страсбург или в Люксембург.. зависи от делото.
Като казах Люксембург та се сетих..Нали ЦСКА от 3 години е завел дело срещу Лупи в Люксембург..Какво стана с него?

Община и държава са различни юридически субекти.Но ние не сме ставали само веднъж за смях пред Европа.. нищо не пречи още веднъж!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 авг 2012 21:12

Ами де юре Люксембург е вариант, но де факто Титан няма шанс да тръгнат да ритат срещу ръжена, пък било то и със законови средства. Веднага ще им хванат цаката, както хванаха Вълка навремето - уж засекли с джи пи ес, че камионите си надписвали по 10 курса повече на ден и още какви ли не хватки за да се цоца държавата. А Вълка беше много по-голяма риба по онова време, от колкото са Титан сега. Така, че не са казали, не са ги направили на нищо за отрицателно време.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 авг 2012 21:19

Да го кажем простичко
Има ЦСКА , има проблем
Няма ЦСКА , няма проблем
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Архив”