Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Re: Иво Тонев -официална тема.

Мнениеот Lakokara4a » 27 яну 2012 07:05

За момента просто само си говори. Пари не дава пък и не е негова работа, така че пълна издънка до момента. Няма футболисти, няма и пари засега. Единствено чакат до края на месеца да се сключи договора за спонсорство и да влезе някое евро.. Само дето тогава за селекция ще е много много късно :( Пак казвам че Иво Тонев може и да има някакви качества, но за момента само говори, че даже и това май спря да прави за да не се орезили съвсем.
Колкото до ГОНЗО вече съм казал преди месеци и няма да се откажа от думите си- колкото по-бързо се махне от Левски толкова по-добре за отбора и всички нас. НЕ СТАВА!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 27 яну 2012 09:40

Иво Тонев обича много да говори. Факт е, че ако иска може и е кадърен човек. Имайте предвид, че няма особено да се занимава с отбора, когато другите му ангажименти го натиснат сериозно. Като цяло е нож с две остриета.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 яну 2012 09:50

haiobaio написа:Иво Тонев обича много да говори. Факт е, че ако иска може и е кадърен човек. Имайте предвид, че няма особено да се занимава с отбора, когато другите му ангажименти го натиснат сериозно. Като цяло е нож с две остриета.

Според мен това е разковничето, той ще има ли време да се занимава с Левски или ще си началства само. Аз бих му дал време до лятото, защото нищо не се променя от днес за утре, но и да спре да говори неща които сам знае, че не са истина. Няма смисъл да хвърля прах в очите на хората и после да се замазват нещата. За сега по-скоро ми е негативно мнението за него.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 27 яну 2012 11:12

той е чалгаджия.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Мнениеот TheKing » 27 яну 2012 11:34

Преди няколко дена, четох някъде, че Тонев щял да се среща с ултрасите. Ако някой има тук информация за такава среща нека да я сподели!

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 27 яну 2012 11:36

За сега ясно се вижда,че с него и без него сме си на същия хал.Селекция никаква,а той се занимава май само с уволнения в школата,а за това може и след като се направи селекция.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 27 яну 2012 11:59

talpata написа:За сега ясно се вижда,че с него и без него сме си на същия хал.Селекция никаква,а той се занимава май само с уволнения в школата,а за това може и след като се направи селекция.

Не го харесвам като избор на ръководител и смятам, че е неуместен към Левски когато имаш Сираков, но за досегашните му действия не смятам, че са провал. Озапти Гонзо и пресече мераците му да купува некадърници, които после се чудят как да разкарат, а промените в школата са най-правилното, за жалост много закъсняло решение. За случката с бразилеца заслужават поздравления, показаха професионализъм, за разлика от случая Де Карвальо, когато станахме за смях. Имайте впредвид, че сделката за смяна на собствеността не е приключена, а не се съмнявам, че се готви такава, иначе кога Батков щеше да го остави да се разпорежда с неговите пари. Та в момента се пипа по-внимателно, с по-малко пари и е нормално да е по-трудно със селекцията.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 27 яну 2012 15:34

Тепърва ще си посипвате главите с пепел от новия ви началник.Гонзо ще ви се види "златен" спрямо тонката.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 яну 2012 23:43

loko29 написа:Тепърва ще си посипвате главите с пепел от новия ви началник.Гонзо ще ви се види "златен" спрямо тонката.

В тази държава всичко е омаскарено . Беше въпрос на време да разбият и футолните клубове .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 яну 2012 00:39

zlobul написа:
loko29 написа:Тепърва ще си посипвате главите с пепел от новия ви началник.Гонзо ще ви се види "златен" спрямо тонката.

В тази държава всичко е омаскарено . Беше въпрос на време да разбият и футолните клубове .

Тук не съм съгласен с теб. Това, че в Левски и ЦСКА организационно нещата последните години здраво куцат и са на път да се превърнат единствено в медийни грандове, то в другите клубове изобщо не е така.
Лудогорец, Ловеч, Ботев, Черноморец, Берое какво е разбитото при тях, защото през последната една календарна година тези клубове си направиха концепциите и работят по тях без много шум и фанфари.
Проблемът на Левски и ЦСКА е в страхът да направят една нулева година, а направят ли само по една такава и двата клуба ще се оправят.
Тонев като общественик е кадърен иначе нямаше да е шеф на спортният тотализатор, но като футболен ръководител нещата са много по-различни и той това много добре го знае. Локо като организация няма нищо общо с Левски и дано сериозно да е предвидил същото защото здраво ще се провали.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”