Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот botevforever » 04 яну 2012 20:11

Пловдивчанин написа:Древен и Вечен
К'во стана майна? Всички без феновете на Славия, Левски и Локомотив Пловдив ви признават... :oops: Май, който не се е включил само той ви е подкрепил... :lol:

И кои по-точно сте Вие,че да се притесняваме дали признавате един исторически факт или не?Така или иначе,12.03.2012 г. наближава и "Ботев"-Пловдив ще отбележи за пореден път своята годишнина,както го е правил досега от далечната 1927 г. до днес.Този път това ще е 100 годишен юбилей.И не намесвай феновете на "Славия" и "Левски",или поне не ги отъждествявай с 2-3 -ма,чиито мнения съвпадат с твоето.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 04 яну 2012 20:18

botevforever написа:И кои по-точно сте Вие,че да се притесняваме дали признавате един исторически факт или не?Така или иначе,12.03.2012 г. наближава и "Ботев"-Пловдив ще отбележи за пореден път своята годишнина,както го е правил досега от далечната 1927 г. до днес.Този път това ще е 100 годишен юбилей.И не намесвай феновете на "Славия" и "Левски",или поне не ги отъждествявай с 2-3 -ма,чиито мнения съвпадат с твоето.

Ако е факт щяхте да го покажете 20 000 000 пъти досега, нали знаеш. Нека отбелязва каквото си иска, нямам против. Но нека не хвърля откровени лъжи, както днес срещу нас. Все пак лесно можеш да провериш, кой започна целия "спор". Освен това не АЗ ги намесих, а ВИЕ. Пак казвам, който не се е включил, той ви е подкрепил. Другото е, че мнение се гради на някаква база! Вие нямате такава и дотогава "1912" си остава в сферата на научната фантастика и клубните ви издания.
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2012 20:30

botevforever написа:
К'во стана майна? Всички без феновете на Славия, Левски и Локомотив Пловдив ви признават... :oops: Май, който не се е включил само той ви е подкрепил... :lol:

И кои по-точно сте Вие,че да се притесняваме дали признавате един исторически факт или не?Така или иначе,12.03.2012 г. наближава и "Ботев"-Пловдив ще отбележи за пореден път своята годишнина,както го е правил досега от далечната 1927 г. до днес.Този път това ще е 100 годишен юбилей.И не намесвай феновете на "Славия" и "Левски",или поне не ги отъждествявай с 2-3 -ма,чиито мнения съвпадат с твоето.

"Ботев" Пд-да, но Сдружение"Ботев"ПД-не :mrgreen:

Пич, вие кой "Ботев" подкрепяхте до 2009-а?Тук се начетох на бисери от рода на това, че Сдружението е майката и тя може да си ражда колкото си иска деца(АД), които да са наследници на историята, докато съществуват..няма такъв смях в правният цирк.Ти лично, знаеш ли кой Ботев си подкрепял през 2006-а?Не разбираш ли (знам, че не разбираш), че не може от някого да се пръкне наследник, а след като наследникът умре, да му се търси алтернатива?!

Определено съм сигурен, че прототипът на Костовият Големанов е пловдивчанин!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 04 яну 2012 20:34

Боже,боже ,колко мъка има по тоя свят!
Събра ли се пъпчиви ,,супершампиони'' и ,,дърти ювентинци'' да нищят историята на славния Ботев Пловдив!
Нямате ли си повод да пишете някоя декларация сега ,ами сте седнали да се занимавате с ,,отбор създаден преди 2 години'' , от чието име само ви настръхват косите!
п.с а в тяхна подкрепа се появили и мякащи фенове на отбор ,който по едно време съществуваше в 4 броя , ама тука се изявават кой кога къде се влял и други фенове познати като , техните,по-големите сестри/ на супершампионите -ювентинци имам предвид/' -общото е , че феновете и на трите отбора имат алергия към жълто-черния гигант , който ги е мачкал толкова много!
Последна промяна от radezki на 04 яну 2012 20:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 04 яну 2012 20:34

Пиша като привърженик на българският футболен клуб от град Пловдив "Локомотив Пловдив 1926 АД"

Всички ние - българските граждани от Пловдив уважаваме правовият ред в България и си плащаме данъците.
За съжаление се появиха в града ни хора неуважаващи правовият ред в страната, отказаха да си платят задълженията и защитят регистрацията си, заради което изгубиха членство в Българския Футболен Съюз.
Явно няма да се свършат хората мразещи България, българите и гражданите на Пловдив.

Та, по темата:"Локомотив Пловдив 1926 АД" е търговско дружество, регистрирано по Търговски закон, действащ в Република България.

За да се регистрира и присъства в регистрите търговско дружество, то трябва да е уникално, неповторимо, единствено по: име, адрес/седалище, предмет на дейност и устав.
Нашето име е: Локомотив Пловдив;
Адресът/Седалището е: гр. Пловдив, Парк Лаута, стадион Локомотив;
Предмет на дейност: Футболен клуб;
Устав: Наследник на всичко що се е водило "Локомотив Пловдив", плюс точно описано изброеното.

Който ми покаже нещо, съществувало преди 2001 и съществуващо след 2001, различно от горе-споменатото, под името Локомотив Пловдив, да се обади, пише, покаже!

Дори не говорим за символи, цветове, емблема, традиции и всичко останало, носещо повече духовна, отколкото друга стойност.

Комуто му се занимава с целият чл.262 от Търговски закон, разглеждащ вливания, сливания, отделяния, разделяния - ние сме правоприемник на съществуващо дружество, с единствено имущество - имуществото на съществуващото дружество - това на Локомотив Пловдив. Друго не сме взели, не сме и дали.
Ако някой има желание да гледа на хората, като на имущество, веднага бих го препратил за мнение към Методи Стойнев. Сигурен съм, той ще намери точните думи и обясни по-добре.

П.П. Целта на автора на темата е, чрез манипулативно оскърбяване на един клуб, да се прикрие несъстоятелността в на друг.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 04 яну 2012 20:40

Туше написа:
П.П. Целта на автора на темата е, чрез манипулативно оскърбяване на един клуб, да се прикрие несъстоятелността в на друг.

С това трябваше да започнеш :lol:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 яну 2012 21:06

botevforever написа:

От 10 страници се убеждавам, че живеете в голям балон, в измислена реалност! Аз, който тепърва почват да ми се избистрят някои работи свързани с футбола от 1920-та, вече не мога да ви търпя глупостите! Да не говориме, че една част от София като цяло съм забелязал, че ви счита за безмозъчна публика! Докато за другите сте просто един от многото аматьорски отбори в България. Да не говориме за сливания и обединения, че там сте си просто сателит, изваден/закрит/разформирован, за да може свинята майка да си играе в А група!

ПС И понеже най-накрая се реших да се регна, да Ви попитам имате ли изобщо 1 документ, учредителен протокол от 1912 или поне някаква опаковъчна хартия от 1912?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 04 яну 2012 21:10

Потвърждение на по-горните ми думи е wannabe!
Да се регистрираш днес под ново име , само и само да можеш да плюеш на воля по Големия Ботев!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 04 яну 2012 21:11

Пловдивчанин написа:50 000 [/b]фенове на "Ботев" с черно-бели знамена и песни за Локомотив са подкрепяли отбора в баража с Берое на 9 септември през '81. През '83 на баража срещу Осъм над 20 000 според пресата привърженици на "Ботев" отното са пропатували разстоянието този път до София, за да ни подкрепят! В края на 90-те срещу Олимпик, когато Лаута се пръскаше по шевовете с над 25 000 със сигурност отново вие сте дошли да ни подкрепяте! Абе, пълен та*ак сме! Има, няма 200 човека..

Дай да се уточним сега. В Пловдив, мач с 50 000 + зрители е имало ЕДИН-ЕДИНСТВЕН път! 1981г. Тракия-Барселона :idea: Нека да не се изхвърляме. На мача ви с Берое има около 40 000 пловдивчани! Питай Ангел ако не ми вярваш. Освен това, някакви 25000 ми подхвърляш и то при положение, че отлично знаеш как на мачовете ни с Байерн, Атлетико и доста други, имаме бройка около 35-40 000! Такива цифри около 25 сме събирали най-редовно и във вътрешното първенство дори.

Пловдивчанин написа:Освен това вие с фланелките на Арис ли ще говорите кой на кой е фен?

Абе майна, аре следващия път да ходим заедно на наш мач и да броим колко са тия с фланелките на Арис. Ако преброиш повече от 1, ще си сложа черно-бял аватар за известно време. Виждаш каква жертва съм готов да направя :lol:
Пък и едно е някой и друг заблуден да иде с чужда фланелка, съвсем друго е ЦЯЛ СЕКТОР наполетанци, "германци", таксиджии, ваксаджии и т.н. да подхване в общ рев: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=A8g0u8whuoM :lol:

П.С. Тоя свиленградския кво общо има с темата? Свършиха ли ви легендите, че почнахте да се гордеете с чужди юноши? Не че сме примряли за него точно де... :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 яну 2012 21:28

radezki написа:Потвърждение на по-горните ми думи е wannabe!
Да се регистрираш днес под ново име , само и само да можеш да плюеш на воля по Големия Ботев!

''Голям отбор'' - ''Голяма партия''! Май си се объркал с някой! интересното е, че аз лично съм надраснал леко отенселите в последни години граници на родния ми град и се сравнявам не с некви маргинали, а с отборите от София. Разни хора разни идеали!
Ако искаш ми прати на лично съобщение документ или нещо подобно!
Да не говориме че, така написано от изречението ти излиза, че ''плюя'' по една велика личност, а не по странно формирование. И ти май си от асовете, които се крият зад гърба на революционерите. Май трябваше да се регна boteistwannabe, а? :mrgreen:
А има ли сливания и при варненските, доказано стари, отбори след 1945? Ще ми е интересно да разбера мнение на хора от морската столица.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Архив”