fen-fen написа:publicimage написа:fen-fen написа:Винаги преди даден мач с Лудогорец, чета какви ли не мнения! Като започнеш с неща от рода: колко ще ни отупат, колко сме посредствени, селяните, отбора еднодневка, ......а другите колко са велики, и т.н да не изпадам в подробности. В крайна сметка какво става? Отговорете си сами като проследите двубоите! Не е ли по добре да си пожелаем успех и двата отбора и нека по добрия да победи!
Е, гледай си във форума на Лудогорец ако не искаш да четеш различни от твоето мнения.
Аз лично се надявам да ви разбием в този мачНе е ли нормално?
Ами гледам си, след двубоя пак ще гледам.....как сте се покрили като мишки! Ако двубоите се печелиха само от количеството фенове нямаше да има равни на вас. За съжаление, обаче се иска и игра на терена. Казваш, че се надяваш да ни биете......нормално е да се надяваш, няма лошо! Но щом се надяваш, значи имаш кол****ия! Аз не се надявам, аз 100% знам, че победата ще е наша! Защо ли? Защото Лудогорец играе футбол...и то много добър!
Гледай след двубоя наистина пак да дойдеш.Много странен тип си ми ти - според теб е ненормално ние да се надяваме на победа, а е съвсем в кръга на нещата ти да си 100% сигурен че победата е ваша