Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Левски спазари двама нови, единият играл в ЦСКА

Мнениеот olfix » 05 дек 2011 10:50

Хайде нЕма нужда от Танко...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 дек 2011 10:52

AndreyBG написа:
Gesha1986 написа:междо другото ...да не продадохте паломино вече?

Още не, но ще му вземат жълти стотинки на него в скоро време, ще го пратят да рита за спасение в Турция или Украйна, и ще му съсипят кариерата. А ако беше останал поне още година, можеше да си вдигне доста цената, вече е свикнал с Варна. Откъде знаете, че Роската и Сашо са били на Герена, само по статията ли съдите? Пак ви казвам, засега не възлагайте твърде големи надежди, тази новина ми звучи супер нелогична, ако бяхте Лудогорец добре, но като знам как е Батков с парите, просто не мога да повярвам как такова нещо е истина, освен ако не е някаква размяна на играчи...

Вие същите неща разправяхте миналата година по-това време и за Димов, че видиш ли няма начин да дойде в Левски, че видиш ли струва 500 хилки в евро.Ама на края зимата дойде в Левски за 200 хилки ама в лева!!!В България Левски не може да купи футболист само от ЦСКА,Литекс и Миньор заради омразата на феновете там, а и вече от Лудогорец сигурно!!!От другите отбори Левски купува и това е факт от Берое,Локо Пд,Черно море,Черноморец Левски е купил футболисти в последната година и половина така, че!!!
Черно Море колкото и да ти е неприятно, трябва да признаеш не е отбор който е тавана или мечтата за вашите футболисти и особено за тези от България. Всеки от тях си мечтае за чужбина, а ако не става в чужбина поне за ЦСКА или Левски!!!Вашият отбор е добър за България, но не печели трофеи, а всеки футболист иска или това или много пари!!!За толкова години в Черно Море ТИМ не показаха, че искат нито трофеи, нито пък дават много пари. Та според теб тогава с какво може да спечелите и задържате футболистите си от другите в България.Които им дават възможност да спечелят трофеи,по-висока заплата,мачове в Европа и по-лесен път за национала!!!Ето заради тези неща футболистите в България предпочитат ЦСКА,Левски и Литекс, не за друго!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 05 дек 2011 10:54, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 дек 2011 10:53

olfix написа:Хайде нЕма нужда от Танко...

:!: :!: :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 11:03

Avanti_Ragazzi написа:
AndreyBG написа:
Gesha1986 написа:междо другото ...да не продадохте паломино вече?

Още не, но ще му вземат жълти стотинки на него в скоро време, ще го пратят да рита за спасение в Турция или Украйна, и ще му съсипят кариерата. А ако беше останал поне още година, можеше да си вдигне доста цената, вече е свикнал с Варна. Откъде знаете, че Роската и Сашо са били на Герена, само по статията ли съдите? Пак ви казвам, засега не възлагайте твърде големи надежди, тази новина ми звучи супер нелогична, ако бяхте Лудогорец добре, но като знам как е Батков с парите, просто не мога да повярвам как такова нещо е истина, освен ако не е някаква размяна на играчи...

Вие същите неща разправяхте миналата година по-това време и за Димов, че видиш ли няма начин да дойде в Левски, че видиш ли струва 500 хилки в евро.Ама на края зимата дойде в Левски за 200 хилки ама в лева!!!В България Левски не може да купи футболист само от ЦСКА,Литекс и Миньор заради омразата на феновете там, а и вече от Лудогорец сигурно!!!От другите отбори Левски купува и това е факт от Берое,Локо Пд,Черно море,Черноморец Левски е купил футболисти в последната година и половина така, че!!!
Черно Море колкото и да ти е неприятно, трябва да признаеш не е отбор който е тавана или мечтата за вашите футболисти и особено за тези от България. Всеки от тях си мечтае за чужбина, а ако не става в чужбина поне за ЦСКА или Левски!!!Вашият отбор е добър за България, но не печели трофеи, а всеки футболист иска или това или много пари!!!За толкова години в Черно Море ТИМ не показаха, че искат нито трофеи, нито пък дават много пари. Та според теб тогава с какво може да спечелите и задържате футболистите си от другите в България.Които им дават възможност да спечелят трофеи,по-висока заплата,мачове в Европа и по-лесен път за национала!!!Ето заради тези неща футболистите в България предпочитат ЦСКА,Левски и Литекс, не за друго!!!

Прав си...Заради това говоря и за жълтите стотинки, защото съм бесен на това, което става в любимия ми отбор, а ако тази новина е факт, просто не знам как ще реагирам честно казано. Димов се беше наложил в отбора ни, беше капитан, любимец на феновете, ако беше изчакал трансфер в Европа щеше да е реалност съвсем скоро. При вас обаче никой не му даде шанс да се наложи, и сега търка пейката. Не мисля, че беше правилен трансфера, още по-малко за тази сума, но... Та и сега същата работа, надявам се да не е вярно, а ако е, поне да им вземат реалната цена. но...
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 дек 2011 11:06

AndreyBG написа:
Прав си...Заради това говоря и за жълтите стотинки, защото съм бесен на това, което става в любимия ми отбор, а ако тази новина е факт, просто не знам как ще реагирам честно казано. Димов се беше наложил в отбора ни, беше капитан, любимец на феновете, ако беше изчакал трансфер в Европа щеше да е реалност съвсем скоро. При вас обаче никой не му даде шанс да се наложи, и сега търка пейката. Не мисля, че беше правилен трансфера, още по-малко за тази сума, но... Та и сега същата работа, надявам се да не е вярно, а ако е, поне да им вземат реалната цена. но...

Кога за последно сте продали някой в Европа,че и Димов да ви чака?
Иначе,ако вземем Александров и Колев-не е лошо.Само дето Колев картонджийче пада...

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 11:12

blue avalanche написа:
AndreyBG написа:

Кога за последно сте продали някой в Европа,че и Димов да ви чака?
Иначе,ако вземем Александров и Колев-не е лошо.Само дето Колев картонджийче пада...

Добре бе човек, ти защо изпитваш тази нужда да се заяждаш с нас? Влизаш в нашия форум и го правиш, идваш тук и пак. Според теб кое е по-добре - да си капитан на отбор, който ти е дал път във футбола, пред фенове, които те боготворяха, или да бъдеш твърда резерва в малко по-добър отбор? Ако бяхме по други ширини, отговора би бил ясен, но явно не и тук... Ако е истина, да са ви честити и двамата, много добри са, а и имат уникален синхрон. Аз повече във вашия форум не смятам да пиша, мислех си, че можем да проведем нормална дискусия, но явно съм грешал. Ако догодина сте в Европа, ви пожелавам да представите България достойно ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 дек 2011 11:21

Ако това не е журналистическа измислица, не знам ръководството и треньорският щаб как мислят да се борим за титлата с такива трансфери.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 дек 2011 11:24

AndreyBG написа:
blue avalanche написа:
Добре бе човек, ти защо изпитваш тази нужда да се заяждаш с нас? Влизаш в нашия форум и го правиш, идваш тук и пак. Според теб кое е по-добре - да си капитан на отбор, който ти е дал път във футбола, пред фенове, които те боготворяха, или да бъдеш твърда резерва в малко по-добър отбор? Ако бяхме по други ширини, отговора би бил ясен, но явно не и тук... Ако е истина, да са ви честити и двамата, много добри са, а и имат уникален синхрон. Аз повече във вашия форум не смятам да пиша, мислех си, че можем да проведем нормална дискусия, но явно съм грешал. Ако догодина сте в Европа, ви пожелавам да представите България достойно ;)

Зададох съвсем обикновен въпрос,обаче "продаването в Европа",май,ви е мазолчето.Извинявам се,ако съм го настъпил.ТИ писа,че Димов щял да се трансферира в Европа,ако останел в Ч.море.
Що се отнася до "другите ширини"-справка-Ст.Макманамън,М.Оуен(Ливърпул-Реал М).Още?

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 05 дек 2011 11:32

Е естествено друго си е да дойде в "Левски" и да го засилят в Касъмпаша или някакъв друг паша там.Аз ако бях на вас нямаше точно с трансферна политика да се бия в гърдите...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот blue avalanche » 05 дек 2011 11:36

"Левски подарява Тони Калво, пише същото издание

Левски усилено търси нов отбор за испанското крило Тони Калво. „Сините" са твърдо решени през зимата да се разделят с юношата на Барселона заради огромната му заплата - 21 000 евро на месец, и разочароващите изяви.
Мениджъри, свързани с клуба, предлагат испанеца на всевъзможни клубове, като от „Герена" са готови да се разделят с него и за сума от порядъка на 100 000 евро. Нещо повече - „сините" дори са готови да подарят Тони Калво без трансферна сума, за да се отърват от него. В краен случай „сините" ще се опитат да разтрогнат договора си с испанеца, но това ще стане много трудно.
На „Герена" очакват крилото да поиска космическа неустойка за предсрочно прекратяване на контракта. Испанецът има още почти седем месеца по действащия си договор, който изтича в края на юни следващата година.
Интересното е, че играчът има опция за продължаване на сегашния си договор с още една година, ако бъде постигнат консенсус за личните му условия. Калво дойде на „Герена" със свободен трансфер от гръцкия Арис (Солун) през това лято, но бързо изгуби доверието на своите ръководители след серия от слаби изяви.

Левски спазари Росен Колев и Александър Александров

Ръководството на Левски вече уреди две нови попълнения, научи "7 дни спорт". Става въпрос за титулярната защитна двойка на Черно море - Росен Колев и Александър Александров. Двамата бяха на Герена преди срещата на сините с Етър (3:0) от турнира за Купата на България и са договориш личните си условия с ръководството на сините.
Сега остава бранителите да подпишат договор с клуба, но това е само формалност. Сделката се очаква да стане факт в най-скоро време. Тя зависи от продажбата на син играч. Става въпрос за Сержиньо Грийн, който е спазарен с клуб от чужбина. Холандецът има договор с Левски до лятото, но сините не са доволни от формата на играча и ще го пуснат за символична трансферна
сума."

Върни се в “Архив”