България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 22:51

Yanev написа:Изцяло късметлийски гол на холандците,браво на наште.А дано играят и по-добре в другите мачове,личи си,че имаме шанс и че продукцията не е толкова слаба,колкото я изкарвате .. :!:

Мисля, че този отбор в почти същия вариант се класира с този треньор на онова първенство за юноши преди време. Значи има потенциал за нещо повече. За да има обаче краен резултат, трябва много работа и професионално отношение. Нашите юноши се държат като същи аматьори извън терена. А това също е от значение за поведението им после. Но явно те не го осъзнават.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2011 22:52

Иначе ......
Ако играем така и в другите ни мачове, не би трябвало да имаме проблеми, поне за второто място в групата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 сеп 2011 22:53

Аз лично съм приятно изненадан от това което показаха младежите с/у Холандия . Ако можеха и батковците им така да стоят с/у първия отбор на Холандия щеше да е супер . Резултата го оставям на страна защото паднахме много странно с много кофти автогол , но трябва да се отбележи че нащо ренде Дечев не отигра нито една топка правилно за всичките минути в които беше на терена !

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 22:54

THE G.A.M.E написа:Иначе ......
Ако играем така и в другите ни мачове, не би трябвало да имаме проблеми, поне за второто място в групата ...

Има обаче една такава подробност, че като гост сме пълна скръб. Всички казват, че Левски били отчайващо слаби на чужд терен, но играта на нашите отбори в такива мачове е една и съща. Въпросът е до самочувствието.
Шотландия са много неудобен отбор за нас. Имат неприятен стил. Нямаме особени шансове.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 22:55

Pichichi написа:Аз лично съм приятно изненадан от това което показаха младежите с/у Холандия . Ако можеха и батковците им така да стоят с/у първия отбор на Холандия щеше да е супер . Резултата го оставям на страна защото паднахме много странно с много кофти автогол , но трябва да се отбележи че нащо ренде Дечев не отигра нито една топка правилно за всичките минути в които беше на терена !

Холандците и те имат един първи отбор. Пълни аматьори! Те нас тук мисля, че не са ни побеждавали скоро и няма да го направят при големите. Но при малките е друго.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2011 22:57

На този отбор липсва добър реализатор !
Реализатор, който да материализира положенията на отбора.
Но, като си говорим за младежи - 19-21 години, аз поне не се сещам за някой ...

Последните ни добри нападатели в тази възраст бяха двамата Валери - Божинов и Домовчийски ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 сеп 2011 22:58

hrclspr12 написа:
Pichichi написа:Аз лично съм приятно изненадан от това което показаха младежите с/у Холандия . Ако можеха и батковците им така да стоят с/у първия отбор на Холандия щеше да е супер . Резултата го оставям на страна защото паднахме много странно с много кофти автогол , но трябва да се отбележи че нащо ренде Дечев не отигра нито една топка правилно за всичките минути в които беше на терена !

Холандците и те имат един първи отбор. Пълни аматьори! Те нас тук мисля, че не са ни побеждавали скоро и няма да го направят при големите. Но при малките е друго.

Да де, само на финал на световно първенство бяха тия оранжеви некадърници :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 01 сеп 2011 23:01

siniq_fen написа:
THE G.A.M.E написа:Само гледайте ...
Утре мача ще е подобен на този !
Дано да бъркам !!! :!:

10000000000% ще е подобен, няма шанс да сбъркаш, като домакини ако ще и Бразилия да дойде не могат да ни надиграят, но ще ни бият.

+1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 23:02

Viktor4o_Rs написа:
hrclspr12 написа:

Да де, само на финал на световно първенство бяха тия оранжеви некадърници :lol: :lol: :lol:

На финала ги добутаха - Бразилия им легна, срещу Уругвай им удариха яко рамо. Холандците са слабаци.
Е, за нас реално всички са силни, защото нямаме отбор наистина. Но действително европейския, световния футбол е много слаб на ниво национални отбори. Вероятно, защото никой не иска да играе в тези гарнитури, а повече желае да печели на клубно ниво.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 01 сеп 2011 23:03

Не знам дали изнесохме силен мач или холандците бяха слаби, но резултата е поредна загуба. Все пак не бяхме трагични, дори на моменти ги превъзхождахме. При тая слаба защита на холандците просто трябваше да ги убием. Ама а де...Ако Тонев можеше да улучи празна врата от 2 метра съм убеден, че излизахме победители от мача. Нищо, шотландците да му мислят :twisted:

Върни се в “Архив”