ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 21:16

Синьо сърце написа:Ако Гонзо вземе Стяуа и направи глупостите от Търнава,може и да биете...
А сега сериозно-шансовете ви са на теория.На румънците е известен вашият потенциал,няма откъде да измъкнете повече...Разузнали ви бяха перфектно,за реванша ще са още по-добре подготвени.За подценяване-никакъв шанс,трябва им и класиране,и победа тук за коефициент.Имат по-добрите футболисти,по-бързи са и тактически грамотни.Играят с бързи пасове с едно докосвване-нещо явно непостижимо за българските клубове.Няма реален шанс да им се противодейства от ЦСКА-с това блъскане напред и очакване нещо да стане при мелетата,може и да се вкара гол,но нищо повече...
А как ще се оправя защитата с техните нападатели,докато натискате напред-въпрос без отговор!
Имат ръстово предимство.И мощна преса.Все неща,дето ний ги нямаме...Те 7 години играят в групи на какви ли не стадиони-да чакате да се уплашат от 15 000 човека тук е несериозно.Какти и да изпуснат класирането при 2-0 и при този съперник!
Но футболът е интересна игра,така че вий си идете на стадиона,пък каквото сабя покаже!Но излишното пренавиване и бодър оптимизъм звучат смешно на фона на видяното снощи.Естествено имате своите шансове,но не ги надценявайте-не са големи!

ИЗОБЩО не ни е на тероя!5 положения!Изброявам ти ги(не подред):
1.Платини!В началото на мача след пряк свободен!Ако имаше късмет можеше и да е гол!
2.Делев(невероятен пропуск с главата)
3.Платини(тупалката,когато навлизаше в наказателното отдясно)
4.Адемар
5.и десерта...ЗИКУ!
Може да имаме и още положения,сега не се сещам!
Техните положения бяха с една идейка по чисти,признавам си!Ама с оглед на горните ни положения да ми казваш,че шансовете ни били ''на теория''...!И на всичкото отгоре предстои мач в София а цяла Румъния знае,че не сме хич слаба агитка!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2011 21:19

Синьо сърце написа:Ако Гонзо вземе Стяуа и направи глупостите от Търнава,може и да биете...
А сега сериозно-шансовете ви са на теория.На румънците е известен вашият потенциал,няма откъде да измъкнете повече...Разузнали ви бяха перфектно,за реванша ще са още по-добре подготвени.За подценяване-никакъв шанс,трябва им и класиране,и победа тук за коефициент.Имат по-добрите футболисти,по-бързи са и тактически грамотни.Играят с бързи пасове с едно докосвване-нещо явно непостижимо за българските клубове.Няма реален шанс да им се противодейства от ЦСКА-с това блъскане напред и очакване нещо да стане при мелетата,може и да се вкара гол,но нищо повече...
А как ще се оправя защитата с техните нападатели,докато натискате напред-въпрос без отговор!
Имат ръстово предимство.И мощна преса.Все неща,дето ний ги нямаме...Те 7 години играят в групи на какви ли не стадиони-да чакате да се уплашат от 15 000 човека тук е несериозно.Какти и да изпуснат класирането при 2-0 и при този съперник!
Но футболът е интересна игра,така че вий си идете на стадиона,пък каквото сабя покаже!Но излишното пренавиване и бодър оптимизъм звучат смешно на фона на видяното снощи.Естествено имате своите шансове,но не ги надценявайте-не са големи!

Tака си е!То и преди мача те си бяха фаворитите и победата въобще не е изненада.Пак казвам, че ако удара на Зику беше влезнал нещата щяха да са коренно различни.Въпреки това нищо не е решено.Шансовете дори и да са малки си остават, така че не бива толкова лесно да ги отписваме.
Последна промяна от RedeviL на 19 авг 2011 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 21:20

RedeviL написа:

Tака си е!То и преди мача те си бяха фаворитите и победата въобще не е изненада.Пак казвам, че ако удара на Зику беше влезнал нещата щяха да са коренно различни.Въпреки това нищо не е решено.Шансовете дори и да са малки си остават.

Ако Зику беше вкарал,изобщо нямаше да се пише ''колко сме били слаби'' и т.н.!Дрън,дрън...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2011 21:23

Техните положения бяха с една идейка по чисти,признавам си!

Ами изброй ги и тях, за да правим съпоставка 8-) И....вземи предвид, ако техните са били преди вашите, дали вашите щяха да съществуват!Имам предвид, ако някои от техните бяха влезли още през първото полувреме.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 21:27

Кашчей написа:
Техните положения бяха с една идейка по чисти,признавам си!

Ами изброй ги и тях, за да правим съпоставка 8-) И....вземи предвид, ако техните са били преди вашите, дали вашите щяха да съществуват!Имам предвид, ако някои от техните бяха влезли още през първото полувреме.

2 чисти положения,които М'боли спаси и двата гола!Друго не се сещам,може някой да допълни!
Колкото до другото,което си написал е в теорията на вероятностите!Не ми е по вкуса да ги коментирам,по принцип,защото са безсмислени!
П.П.Добавям и положението им преди първия гол!Станаха 5...колкото наще!
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 авг 2011 21:29

Не мисля че Радуканов е сбъркал с нещо. Просто това са ни защитниците и халфовете. Не случайно първия футболист който чух, че иска Радуканов след края на първенството беше Бакалов, който отиде в Лудогорец. Истината е че ни липсват Маркиньос и Сашо Тонев. Бързи и технични футболисти.
Последна промяна от Red Warrior на 19 авг 2011 21:43, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 авг 2011 21:34

Вижте,Делянски и Redevil,аз казвам каквото съм видял,защото го гледам безпристрастно.ЦСКА е с две реални положения-на Спас(но беше силно центриране и играта с глава не му е сила),и чистото на Зику!Тия другите ако се броят,на румънците трябва да им пишем 10 положения...Но не това е важното-тяхната класа е друга.Това май им беше първи официален мач.Имат няколко липси в състава.За реванша тези неща ще са изчистени.Има нещо в начина им на подаване и как се търсят без да се виждат,в смяната им на темпото,в страховитата им линейна скорост,което говори за КЛАСА...Стяуа е много добър отбор и няма да е изненада ако не само влезе,а и излезе от групите.Никой не може да каже,че ако отпаднете,ще е от слаб тим...Напротив!И не знам каква тактика тук ще се избира-защото тръгне ли се на щурм,тия ще ви нагласят на разлика.Просто са по-добрите,приемете го.Може би тук клатене и мотане с идея за някой гол от мелле или статично,но не знам...Не е ясно и те как ще тръгнат тук-ами ако почнат с преса и натиск за ранен гол?Ще видим.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 21:46

Синьо сърце написа:Вижте,Делянски и Redevil,аз казвам каквото съм видял,защото го гледам безпристрастно.ЦСКА е с две реални положения-на Спас(но беше силно центриране и играта с глава не му е сила),и чистото на Зику!Тия другите ако се броят,на румънците трябва да им пишем 10 положения...Но не това е важното-тяхната класа е друга.Това май им беше първи официален мач.Имат няколко липси в състава.За реванша тези неща ще са изчистени.Има нещо в начина им на подаване и как се търсят без да се виждат,в смяната им на темпото,в страховитата им линейна скорост,което говори за КЛАСА...Стяуа е много добър отбор и няма да е изненада ако не само влезе,а и излезе от групите.Никой не може да каже,че ако отпаднете,ще е от слаб тим...Напротив!И не знам каква тактика тук ще се избира-защото тръгне ли се на щурм,тия ще ви нагласят на разлика.Просто са по-добрите,приемете го.Може би тук клатене и мотане с идея за някой гол от мелле или статично,но не знам...Не е ясно и те как ще тръгнат тук-ами ако почнат с преса и натиск за ранен гол?Ще видим.

Ми и аз мисля безпристрастно(преди може и да съм коментирал фенски добре!Но сега говорим в тоя случай)
Ми 10 окей,изброй ги!Аз изброих 5 наши и 5 техни!Нека да говорим с факти и след това да направим от собствена си гледна точка,преценки!
Стяуа играха по добре от ЦСКА,но резултата трябваше да 2:1 за тях!Просто те се възползваха от проблемите ни в защита(Попов!Първия гол падна,заради проблеми в организацията на защитата,а втория от ЦЕНТЪРА!Едва ли щеше да има втори гол,ако Попов беше там!Е сори,ама този Халилович не знае де се намира!Не го виня,нормално е да прави грешки!Тук трябваше да се разчита на Виданов,но...преценка на треньора!
Но това дето го казваш,че ''ЩЕ си изчистят грешките'' и ''ЩЕ ни скъсат'' ще го видим другия четвъртък!Да не вземем па ние да ги изпреварим в чистенето на грешките и да ги отстраним!Като гледам не са по-силни от Бешикташ(2006 г.)!Но и да паднем,голяма работа!Поне всички да сме в кочината,за да може тия,които по рано отпаднаха да са щастливи!Па коефиценто...кучета го яли нали?
Последна промяна от delqnski47 на 19 авг 2011 21:49, променено общо 1 път.
Sofia.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 авг 2011 21:47

въпреки че това е темата за предстоящия мач, и аз ще си кажа мнението за вчера.
открит мач играха и двата отбора, мисля си че радуканов игра за гол, с цената на минимална загуба дори. е не се получи, въпреки създадените полужения. убеден съм че стяуа не са по силни от нас, и че имат по-силни футболисти. че кой от техния отбор е известен играч в европа. да, не ми хареса че всичко ставаше прекалено бавно, нямаше скорост.но въпреки това, и мога да кажа добрата игра на стяуа в дефанзивен план, създадохме полужения. е жалко, не влезе поне едно. знаем какво е 2-0 и 2-1. шокиран съм от трагедията в нашата защита. обеснявам си го с отсъствието на попов. въпреки че коце стоянов направи повечето грешки а не словенеца. но ще им трябва време да заиграят заедно това е ясно, просто нетрябваше точно сега да се случва.
доколкото до реванша, ясно е, стяуа ще играят на контра, и с тези дупки в защита мисля че ще берем ядове с атаките им. но пук най добрата защите нали била нападението, ние го имаме. ще видим....надеждата лично в мен няма да угасне до края. ще дам своя принос, както се надявам да го направат и другите, и дано накрая ликуваме ние ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2011 22:00

delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:Вижте,Делянски и Redevil,аз казвам каквото съм видял,защото го гледам безпристрастно.ЦСКА е с две реални положения-на Спас(но беше силно центриране и играта с глава не му е сила),и чистото на Зику!Тия другите ако се броят,на румънците трябва да им пишем 10 положения...Но не това е важното-тяхната класа е друга.Това май им беше първи официален мач.Имат няколко липси в състава.За реванша тези неща ще са изчистени.Има нещо в начина им на подаване и как се търсят без да се виждат,в смяната им на темпото,в страховитата им линейна скорост,което говори за КЛАСА...Стяуа е много добър отбор и няма да е изненада ако не само влезе,а и излезе от групите.Никой не може да каже,че ако отпаднете,ще е от слаб тим...Напротив!И не знам каква тактика тук ще се избира-защото тръгне ли се на щурм,тия ще ви нагласят на разлика.Просто са по-добрите,приемете го.Може би тук клатене и мотане с идея за някой гол от мелле или статично,но не знам...Не е ясно и те как ще тръгнат тук-ами ако почнат с преса и натиск за ранен гол?Ще видим.

Ми и аз мисля безпристрастно(преди може и да съм коментирал фенски добре!Но сега говорим в тоя случай)
Ми 10 окей,изброй ги!Аз изброих 5 наши и 5 техни!Нека да говорим с факти и след това да направим от собствена си гледна точка,преценки!
Стяуа играха по добре от ЦСКА,но резултата трябваше да 2:1 за тях!Просто те се възползваха от проблемите ни в защита(Попов!Първия гол падна,заради проблеми в организацията на защитата,а втория от ЦЕНТЪРА!Едва ли щеше да има втори гол,ако Попов беше там!Е сори,ама този Халилович не знае де се намира!Не го виня,нормално е да прави грешки!Тук трябваше да се разчита на Виданов,но...преценка на треньора!
Но това дето го казваш,че ''ЩЕ си изчистят грешките'' и ''ЩЕ ни скъсат'' ще го видим другия четвъртък!Да не вземем па ние да ги изпреварим в чистенето на грешките и да ги отстраним!Като гледам не са по-силни от Бешикташ(2006 г.)!Но и да паднем,голяма работа!Поне всички да сме в кочината,за да може тия,които по рано отпаднаха да са щастливи!Па коефиценто...кучета го яли нали?

Делянски, ти казваш, че реалният резултат е 2:1, само заради положението на Зику.Да, но реалният резултат е този, който е вписан в протокола на мача.Ако реалните резултати се брояха по пропуснати възможности..какви ли резултати щеше да има във футбола 8-)
Сега се съсредоточете върху реванша, но без изцепки от рода на "тия са смешници", защото, когато загубиш от смешник се оказва, че си по-голям смешник от него.Ако го осъзнаете това.. може и да спечелите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”