Santiago Munezz написа:Ебати смешната дузпа
не е смешна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Santiago Munezz написа:Ебати смешната дузпа
Valdes написа:чудя се на всички, които са от София защо в момента не са на мача, а гледат пред телевизора... и се мислите за фенове на Левски ли ??? Аз ако живеех в София нямаше да пропусна и един мач
magga написа:Valdes написа:чудя се на всички, които са от София защо в момента не са на мача, а гледат пред телевизора... и се мислите за фенове на Левски ли ??? Аз ако живеех в София нямаше да пропусна и един мач
Заради тоя на аватара тиОтказа идна камара народ да ходи на стадиона,а и в момента нашите не играят нищо ама нищо освен да разчитат на индивидуални качества на 1-2 до там ни е играта без идея,без положения до сега в един ясен мач
magga написа:Valdes написа:чудя се на всички, които са от София защо в момента не са на мача, а гледат пред телевизора... и се мислите за фенове на Левски ли ??? Аз ако живеех в София нямаше да пропусна и един мач
Заради тоя на аватара тиОтказа идна камара народ да ходи на стадиона,а и в момента нашите не играят нищо ама нищо освен да разчитат на индивидуални качества на 1-2 до там ни е играта без идея,без положения до сега в един ясен мач
UltraBlue написа:obi4am_pirin написа:Да няма акция на Български червен кръст по реанимация и спасяване на Левски!Безвъзмездни помощи под формата на дузпи!
Изчезвай бе нещастник... ако и на това кажеш че не е дузпа спокойно можеш да спреш да гледаш футбол
THE G.A.M.E написа:Valdes написа:чудя се на всички, които са от София защо в момента не са на мача, а гледат пред телевизора... и се мислите за фенове на Левски ли ??? Аз ако живеех в София нямаше да пропусна и един мач
Ами хубава забележка ...
blue avalanche написа:За левскимразците:
1.100% дузпа!
2.Безпощаден Арш!
3.Пълно превъзходство на Левски!
Не знам на какво сте се надявали,но,както казах,бай ви(бате,чичо,дядо) Гроздан ще трябва да си търси другаде точките!
Valdes написа:
Отбора се подкрепя винаги и независимо на кое място са! А не само когато побеждава да пълните стадиона и да се мислите за ЛЕВСКАРИ!
В момента си личи от София колко са истинските левскари...
Valdes написа:magga написа:Valdes написа:чудя се на всички, които са от София защо в момента не са на мача, а гледат пред телевизора... и се мислите за фенове на Левски ли ??? Аз ако живеех в София нямаше да пропусна и един мач
Отбора се подкрепя винаги и независимо на кое място са! А не само когато побеждава да пълните стадиона и да се мислите за ЛЕВСКАРИ!
В момента си личи от София колко са истинските левскари...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта