blue avalanche написа:Udoji90 написа:Шотладния за теб е достаъчно мерило???

А,според теб,мерилото са Еквадор,К.Рика,Боливия,Парагвай...Андерсон респектиращ халф ли е?Една резерва в Манчестър е по-добър от титуляр в Тотнъм,Ливърпул,Челси,Елано,Жадсон,Елиас(който има 94 мача в Коринтианс под ръководството на нац.треньор),така ли?Нали не искаме да учим треньорът на бразилците на работата му?
Амиии, честно казано Парагвай за мен са доста по-сериозен отбор от Шотландия. Еквадор в последните години също не са никак зле. Това е, що се отнася до отборите, които си изброил ти. Иначе трябва да добавим състави като Уругвай, Аржентина, Мексико, които са много по-класни от Шотландия. Чили и Колумбия също могат да се причислят към сериозните отбори. Ако иска да е шампион, Бразилия ще трябва да бие част от тези отбори, а повечето от тях са по-силни от Шотландия, както и да го погледнеш.
Андерсон беше резерва в Ман Юн, защото имаше контузия, иначе е най-добрият им вътрешен халф за мен. Сандро пък изобщо не е титуляр в Тонтъм - чак в края на сезона игра повече. Колкото до Лукас Лейва, това за мен е един от най-слабите играчи на Ливърпул, които съм гледал. Рамиреш и Елано са добри, но първият не е чак толкова опитен и беше сравнително непостоянен в Челси - имаше някои силни мачове, но и други посредствени. Елано отдавна не съм го гледал, но щом се е върнал в Сантос, значи най-вероятно не е в същата форма, в която беше в Шахтьор и Сити. Елиас не съм го гледал - признавам.
И не искам никого да уча какъв състав да избира. Просто си казах меннието. Нали това е причината да се нарича "ДИСКУСИОНЕН форум"?

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...