Копа Америка 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Koй ще спечели Копа Америка ?

Уругвай
57
81%
Парагвай
13
19%

Общо гласове: 70

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Копа Америка 2011

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2011 16:27

Udoji90 написа:И без Фабио и Рафаел защитата не изглежда зле. Грешка е за мен липсата на Андерсон - халфовете в групата не ми изглеждат особено респектиращи. Иначе за Алвеш и аз се чудя кое е истината всъщност - вероятно по-скоро е в групата. Много странно ми изглежда, че само двама вратари са обявени. Предполагам, че ще бъде взет и трети, тъй като сега ги броих 22 играчи, а обикновено на такива турнири разширеният състав включва 23 играчи.

"Грешка е за мен липсата на Андерсон - халфовете в групата не ми изглеждат особено респектиращи. "
Свали си Бразилия-Шотландия и виж "нереспектиращите" халфове как се справят! :o

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 09 юни 2011 16:33

blue avalanche написа:"Селекционерът на националния отбор на Бразилия Мано Менезес обяви състава на Бразилия за предстоящия турнир Копа Америка 2011 в Аржентина.
Впечатление прави отсъствието на имена като Роналдиньо, Андерсон, братята Да Силва и Дани Алвеш, които няма да пътуват с тима за предстоящия турнир.
Ето и избраниците на селекционера на „кариоките”:
Вратари: Виктор (Гремио), Жулио Сезар (Интер);
Защитници: Даниел Алвеш (Барселона), Майкон (Интер), Андре Сантош (Фенербахче), Адриано (Барселона), Лусио (Интер), Тиаго Силва (Милан), Давид Луис (Челси), Луизао (Бенфика);
Полузащитници: Лукас Лейва (Ливърпул), Рамирес (Челси), Сандро (Тотнъм), Жадсон (Шахтьор Донецк), Елиас (Атлетико Мадрид), Елано (Сантос), Пауло Енрике Гансо (Сантос), Лукас Силва (Сао Пауло);
Нападатели: Робиньо (Милан), Пато (Милан), Фред (Флуминензе), Неймар (Сантос).
Защо ми се струва,че Дани Алвеш си е точно в групата(Даниел Алвеш). :o Егати тъпия журналист! :evil:

Състава е що-годе най-добрия на Бразилия в момента. Може би Фред и Елиас нямат място там, но не съм ги наблюдавал и не знам каква им е моментната форма. Не мога да кажа кой заслужава повече да е в състава. Може би единствените липсващи са споменати - близнаците. Очаквам титулярните 11 да са:
Сезар - Алвеш, Лусио, Луиз(Луизао), Майкон(Андре Сантош) - Сандро(Жадсон), Рамирес, Лукас(Гансо) - Робиньо, Пато, Неймар
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 юни 2011 16:36

а Марсело от Реал що го нема :Д и кво праи Адриано от Барса в отбора :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 юни 2011 16:44

blue avalanche написа:
Udoji90 написа:И без Фабио и Рафаел защитата не изглежда зле. Грешка е за мен липсата на Андерсон - халфовете в групата не ми изглеждат особено респектиращи. Иначе за Алвеш и аз се чудя кое е истината всъщност - вероятно по-скоро е в групата. Много странно ми изглежда, че само двама вратари са обявени. Предполагам, че ще бъде взет и трети, тъй като сега ги броих 22 играчи, а обикновено на такива турнири разширеният състав включва 23 играчи.

"Грешка е за мен липсата на Андерсон - халфовете в групата не ми изглеждат особено респектиращи. "

Шотладния за теб е достаъчно мерило??? :shock:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2011 16:53

Udoji90 написа:
blue avalanche написа:

Шотладния за теб е достаъчно мерило??? :shock:

А,според теб,мерилото са Еквадор,К.Рика,Боливия,Парагвай...Андерсон респектиращ халф ли е?Една резерва в Манчестър е по-добър от титуляр в Тотнъм,Ливърпул,Челси,Елано,Жадсон,Елиас(който има 94 мача в Коринтианс под ръководството на нац.треньор),така ли?Нали не искаме да учим треньорът на бразилците на работата му?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 юни 2011 17:59

blue avalanche написа:
Udoji90 написа:Шотладния за теб е достаъчно мерило??? :shock:

А,според теб,мерилото са Еквадор,К.Рика,Боливия,Парагвай...Андерсон респектиращ халф ли е?Една резерва в Манчестър е по-добър от титуляр в Тотнъм,Ливърпул,Челси,Елано,Жадсон,Елиас(който има 94 мача в Коринтианс под ръководството на нац.треньор),така ли?Нали не искаме да учим треньорът на бразилците на работата му?

Амиии, честно казано Парагвай за мен са доста по-сериозен отбор от Шотландия. Еквадор в последните години също не са никак зле. Това е, що се отнася до отборите, които си изброил ти. Иначе трябва да добавим състави като Уругвай, Аржентина, Мексико, които са много по-класни от Шотландия. Чили и Колумбия също могат да се причислят към сериозните отбори. Ако иска да е шампион, Бразилия ще трябва да бие част от тези отбори, а повечето от тях са по-силни от Шотландия, както и да го погледнеш.
Андерсон беше резерва в Ман Юн, защото имаше контузия, иначе е най-добрият им вътрешен халф за мен. Сандро пък изобщо не е титуляр в Тонтъм - чак в края на сезона игра повече. Колкото до Лукас Лейва, това за мен е един от най-слабите играчи на Ливърпул, които съм гледал. Рамиреш и Елано са добри, но първият не е чак толкова опитен и беше сравнително непостоянен в Челси - имаше някои силни мачове, но и други посредствени. Елано отдавна не съм го гледал, но щом се е върнал в Сантос, значи най-вероятно не е в същата форма, в която беше в Шахтьор и Сити. Елиас не съм го гледал - признавам.
И не искам никого да уча какъв състав да избира. Просто си казах меннието. Нали това е причината да се нарича "ДИСКУСИОНЕН форум"? ;)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 юни 2011 19:08

megan fox написа:
Pichichi написа:Абе Трекаричи ще играе ли на "Копата" ?

Баси въпроса... :lol: :lol: :lol:

Какво ще прави играч на ЦСКА и като цяло от родната скапана "А" група на Копа Америка?! :lol: :lol: :lol: Дори за да връща топките на терена или да носи вода на играчите ще вземат някой по-талантлив...

На предишната Копа Сичеро от Литекс бе титуляр във всеки мач на Венецуела
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

zoomx
Контакти:

Мнениеот zoomx » 09 юни 2011 19:27

Middlesbrough написа:а Марсело от Реал що го нема :Д и кво праи Адриано от Барса в отбора :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И аз това се чудя.

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2011 19:41

Udoji90 написа:Амиии, честно казано Парагвай за мен са доста по-сериозен отбор от Шотландия. Еквадор в последните години също не са никак зле. Това е, що се отнася до отборите, които си изброил ти. Иначе трябва да добавим състави като Уругвай, Аржентина, Мексико, които са много по-класни от Шотландия. Чили и Колумбия също могат да се причислят към сериозните отбори. Ако иска да е шампион, Бразилия ще трябва да бие част от тези отбори, а повечето от тях са по-силни от Шотландия, както и да го погледнеш.
Андерсон беше резерва в Ман Юн, защото имаше контузия, иначе е най-добрият им вътрешен халф за мен. Сандро пък изобщо не е титуляр в Тонтъм - чак в края на сезона игра повече. Колкото до Лукас Лейва, това за мен е един от най-слабите играчи на Ливърпул, които съм гледал. Рамиреш и Елано са добри, но първият не е чак толкова опитен и беше сравнително непостоянен в Челси - имаше някои силни мачове, но и други посредствени. Елано отдавна не съм го гледал, но щом се е върнал в Сантос, значи най-вероятно не е в същата форма, в която беше в Шахтьор и Сити. Елиас не съм го гледал - признавам.
И не искам никого да уча какъв състав да избира. Просто си казах меннието. Нали това е причината да се нарича "ДИСКУСИОНЕН форум"? ;)

" Елано отдавна не съм го гледал, но щом се е върнал в Сантос, значи най-вероятно не е в същата форма, в която беше в Шахтьор и Сити. "
В Сантос,освен всичко друго,голмайстор на отбора,заедно с Лиедсон,в Паулиста шампионата.Да му имам слабата форма!
в краткия си "обзор" си пропуснал Жадсон и Гансо.Защо ли?Дори играчи като Кака и Роналдиньо остават извън състава,ние за някакъв Андерсон ли ще плачем?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 юни 2011 00:49

blue avalanche написа:В Сантос,освен всичко друго,голмайстор на отбора,заедно с Лиедсон,в Паулиста шампионата.Да му имам слабата форма!в краткия си "обзор" си пропуснал Жадсон и Гансо.Защо ли?Дори играчи като Кака и Роналдиньо остават извън състава,ние за някакъв Андерсон ли ще плачем?

Както и да го гледам, Андерсон е ПО-добър от Сандро и Лукас Лейва, както е и на нивото на Рамиреш, така че трябваше да е в състава. Иначе ми е все тая де. Не съм фен на Бразилия.

Върни се в “Архив”