Уимбълдън 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Уимбълдън ? (възможностите за глас са два)

Анди Мъри
4
5%
Жо Филфред Цонга
7
9%
Новак Джокович
16
20%
Рафаел Надал
21
26%
Мария Шарапова
20
24%
Петра Квитова
14
17%

Общо гласове: 82

haha

Re: Уимбълдън 2011

Мнениеот haha » 28 юни 2011 17:14

Е майка му да еба,противната французойка как измъкна втория сет :x
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 юни 2011 17:17

Най-лошото е, че играта на Лисицке нешо се срина :oops:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 юни 2011 17:17

Най-лошото е, че играта на Лисицке нешо се срина :oops:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 юни 2011 17:23

boston celtics написа:3-ти сет... :) Оф,айде да спира да вали вече,че тези двете не мога да ги трая... :)

Не, по-добре да вали, отколкото фенове като теб.

...

Да, Сабине загуби концентрация, но така е като изпуснеш няколко мачбола. Въпреки че е видимо по-надъхана и повече желаеща победата. Тоя мач си мирише на трилъра Пенета - Бартоли, който Бартоли отново измъкна щастливо, въпреки че всичко сочеше обратното.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 28 юни 2011 17:49

Бахти коментатора,заклевам се...Толкова е лежерен,че щях да заспя пред монитора...Леле...Инвалид от класа...Като почне мача на Цвети превключвам на BBC или на някоя друга английска тв...Този направо не се трае... :cry:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 28 юни 2011 17:50

rebelheartous написа:
boston celtics написа:3-ти сет... :) Оф,айде да спира да вали вече,че тези двете не мога да ги трая... :)

Не, по-добре да вали, отколкото фенове като теб.

...

Да, Сабине загуби концентрация, но така е като изпуснеш няколко мачбола. Въпреки че е видимо по-надъхана и повече желаеща победата. Тоя мач си мирише на трилъра Пенета - Бартоли, който Бартоли отново измъкна щастливо, въпреки че всичко сочеше обратното.
Това го казах,защото искам да гледам Цвети вече...азбрал си ме погрешно ;)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

haha

Мнениеот haha » 28 юни 2011 17:58

Тя е на другия корт.Завършилият мач няма нищо общо.
Браво на Лисицки,напълно заслужена победа :) Много ми е кеф за момичето,след като безброй контузии и пречиха в последните 2 години да разкрие огромния си потенциал.Днеска игра страхотно,като статистика е красноречива -52 уинъри и 24 грешки,срещу само 12 уинъра на Бартоли.Дано Лисицки да спечели турнира,изцяло съм за нея :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 28 юни 2011 18:05

haha написа:Тя е на другия корт.Завършилият мач няма нищо общо.
Браво на Лисицки,напълно заслужена победа :) Много ми е кеф за момичето,след като безброй контузии и пречиха в последните 2 години да разкрие огромния си потенциал.Днеска игра страхотно,като статистика е красноречива -52 уинъри и 24 грешки,срещу само 12 уинъра на Бартоли.Дано Лисицки да спечели турнира,изцяло съм за нея :)
Знам,че е на друг корт...За кво ме нервите сега...Нали,ако дъждът беше спрял по време на мача на Бартоли веднага щяха да превключат на мача на Цвети...За това го казах.... :roll: А сега замълчи,щото ме нервиш ;)

haha

Мнениеот haha » 28 юни 2011 18:21

boston celtics написа:Знам,че е на друг корт...За кво ме нервите сега...Нали,ако дъждът беше спрял по време на мача на Бартоли веднага щяха да превключат на мача на Цвети...За това го казах.... :roll: А сега замълчи,щото ме нервиш ;)

Велики разбирачо,сигурно е много трудно да намериш един стрийм в интернет :roll:

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 28 юни 2011 18:22

haha написа:
boston celtics написа:]Знам,че е на друг корт...За кво ме нервите сега...Нали,ако дъждът беше спрял по време на мача на Бартоли веднага щяха да превключат на мача на Цвети...За това го казах.... :roll: А сега замълчи,щото ме нервиш ;)

Велики разбирачо,сигурно е много трудно да намериш един линк в интернет :roll:
Искам да го гледам на български(...Нали все пак съм българин,а не като теб...)Ама с друг коментатор....

Върни се в “Архив”