Уимбълдън 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уимбълдън 2011
Е майка му да еба,противната французойка как измъкна втория сет 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Най-лошото е, че играта на Лисицке нешо се срина 

Най-лошото е, че играта на Лисицке нешо се срина 

- rebelheartous
- Контакти:
boston celtics написа:3-ти сет...Оф,айде да спира да вали вече,че тези двете не мога да ги трая...
Не, по-добре да вали, отколкото фенове като теб.
...
Да, Сабине загуби концентрация, но така е като изпуснеш няколко мачбола. Въпреки че е видимо по-надъхана и повече желаеща победата. Тоя мач си мирише на трилъра Пенета - Бартоли, който Бартоли отново измъкна щастливо, въпреки че всичко сочеше обратното.
- boston celtics
- Контакти:
Бахти коментатора,заклевам се...Толкова е лежерен,че щях да заспя пред монитора...Леле...Инвалид от класа...Като почне мача на Цвети превключвам на BBC или на някоя друга английска тв...Този направо не се трае... 

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- boston celtics
- Контакти:
Това го казах,защото искам да гледам Цвети вече...азбрал си ме погрешноrebelheartous написа:boston celtics написа:3-ти сет...Оф,айде да спира да вали вече,че тези двете не мога да ги трая...
Не, по-добре да вали, отколкото фенове като теб.
...
Да, Сабине загуби концентрация, но така е като изпуснеш няколко мачбола. Въпреки че е видимо по-надъхана и повече желаеща победата. Тоя мач си мирише на трилъра Пенета - Бартоли, който Бартоли отново измъкна щастливо, въпреки че всичко сочеше обратното.

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Тя е на другия корт.Завършилият мач няма нищо общо.
Браво на Лисицки,напълно заслужена победа
Много ми е кеф за момичето,след като безброй контузии и пречиха в последните 2 години да разкрие огромния си потенциал.Днеска игра страхотно,като статистика е красноречива -52 уинъри и 24 грешки,срещу само 12 уинъра на Бартоли.Дано Лисицки да спечели турнира,изцяло съм за нея 
Браво на Лисицки,напълно заслужена победа

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- boston celtics
- Контакти:
Знам,че е на друг корт...За кво ме нервите сега...Нали,ако дъждът беше спрял по време на мача на Бартоли веднага щяха да превключат на мача на Цвети...За това го казах....haha написа:Тя е на другия корт.Завършилият мач няма нищо общо.
Браво на Лисицки,напълно заслужена победаМного ми е кеф за момичето,след като безброй контузии и пречиха в последните 2 години да разкрие огромния си потенциал.Днеска игра страхотно,като статистика е красноречива -52 уинъри и 24 грешки,срещу само 12 уинъра на Бартоли.Дано Лисицки да спечели турнира,изцяло съм за нея

boston celtics написа:Знам,че е на друг корт...За кво ме нервите сега...Нали,ако дъждът беше спрял по време на мача на Бартоли веднага щяха да превключат на мача на Цвети...За това го казах....А сега замълчи,щото ме нервиш
Велики разбирачо,сигурно е много трудно да намериш един стрийм в интернет

- boston celtics
- Контакти:
Искам да го гледам на български(...Нали все пак съм българин,а не като теб...)Ама с друг коментатор....haha написа:boston celtics написа:]Знам,че е на друг корт...За кво ме нервите сега...Нали,ако дъждът беше спрял по време на мача на Бартоли веднага щяха да превключат на мача на Цвети...За това го казах....А сега замълчи,щото ме нервиш
Велики разбирачо,сигурно е много трудно да намериш един линк в интернет