Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот deepblue1963 » 07 юни 2011 09:07

vaskonti написа:
deepblue1963 написа:Той не беше ли в Дин Б,когато ги бихме с 1-0 за ЛЕ?Не ми се стори да е много класен,ама щом казваш,няма да лъжеш,я...

Аха, щом не е вкарал на Левски значи за нищо не става :lol:
Левски е световното мерило и показател за всичко и всички на тоя свят! :lol:

Все ми се струва,че такъв колосален талант,такъв грандиозен "топ-стрелец",взетия от Интер и Парма "непосредствен" футболист би трябвало барем едно голче да вкара на "нещастния" и "смотан" отбор на Левски.Или,поне,да ни развинти "нескопосаната защита".Да,ама не!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2011 09:14

deepblue1963 написа:
vaskonti написа:
deepblue1963 написа:Той не беше ли в Дин Б,когато ги бихме с 1-0 за ЛЕ?Не ми се стори да е много класен,ама щом казваш,няма да лъжеш,я...

Аха, щом не е вкарал на Левски значи за нищо не става :lol:
Левски е световното мерило и показател за всичко и всички на тоя свят! :lol:

Все ми се струва,че такъв колосален талант,такъв грандиозен "топ-стрелец",взетия от Интер и Парма "непосредствен" футболист би трябвало барем едно голче да вкара на "нещастния" и "смотан" отбор на Левски.Или,поне,да ни развинти "нескопосаната защита".Да,ама не!

Е.ати комплексарското мислене! Ами вземи си го пусни мача отново и виж колко пъти беше развинтена синята защита, преди да вкарате тоя късметлийски гол в последните секунди на мача. Щот аз доколкото си спомням поне 3 пъти излизаха нападатели на Динамо сами срещу Петков. Определено ви беше "развинтвана" защитата на няколко пъти, само Петков и късмета ви спасиха тогава.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 юни 2011 09:24

mistreated написа:
Е.ати комплексарското мислене! Ами вземи си го пусни мача отново и виж колко пъти беше развинтена синята защита, преди да вкарате тоя късметлийски гол в последните секунди на мача. Щот аз доколкото си спомням поне 3 пъти излизаха нападатели на Динамо сами срещу Петков. Определено ви беше "развинтвана" защитата на няколко пъти, само Петков и късмета ви спасиха тогава.

Говорим за Зику в момента,а не по принцип за "нападатели" на Динамо,нали?Той колко пъти излезе срещу Петков?И като е такъв суперстрелец,зщо не е вкарал?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2011 09:33

deepblue1963 написа:
mistreated написа:

Говорим за Зику в момента,а не по принцип за "нападатели" на Динамо,нали?Той колко пъти излезе срещу Петков?И като е такъв суперстрелец,зщо не е вкарал?

Суперстрелецът Дембеле всяко положение ли вкарва??? Ти прост ли си или да?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 07 юни 2011 09:37

deepblue1963 написа:
mistreated написа:

хахах..бати униката си ......ако ван бастен не вкара гол на удинезе, значи е слаб футболист?!? моля колегите ми да не се занимават повече с хора под тяхното ниво! :twisted:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

birthmark
Контакти:

Какво става със селекцията на ЦСКА?

Мнениеот birthmark » 07 юни 2011 09:55

Тонев,Акуаро,Трифонов,Шеридън сигурно си заминават.От желаните играчи само Адемар и Якимов засега са при нас,а изгубихме битката за желаните,поне според пресата,Цветков,Бакалов,Христов.
Може би ръководството е решило,че са нужни малко,но наистина качествени играчи(Янис Зику) и наистина очаквам интересни новини скоро.В крайна сметка ние имаме готов отбор и е нужно малко,но качествено надграждане.Освен,ако не се продадат основни играчи.
Задължително-централен защитник,ляв бек(ако Трифонов напусне)крило,халф и нападател,макар да си имаме наистина добри младоци-Костов,Радулович,Т.Костадинов и Дечев,с 2-3 опитни играчи отбора би бил супер.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Какво става със селекцията на ЦСКА?

Мнениеот danko_sot » 07 юни 2011 10:01

Недейте бързайте. Бързата кучка, слепи ги ражда. Сигурно чакат да продадат някой и тогава да купят. Иван Иванов ако се върне в ЦСКА ще бъде супер, но може би първо се изчаква с трансфера на Акуаро. Това за Зику ми се струва по-скоро като партенка. Едва ли Милен и ръководството ще рискуват с този румънец, който е с доста противоречива спортна биография. Освен това ще струва и немалко пари, а най-големият проблем ще бъде заплатата му. Така че този трансфер ми се струва почти невъзможен. Аз мисля, че Милен може да се опита да вземе за крилото все пак Галин Иванов, който се завърна от Германия след неуспешен престой там. Така че Иван Иванов, Галин Иванов и другите ще видим
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юни 2011 10:04

Пак казвам!Стига сте философсвали , кой е добър и кой не!Румънското първенство не е толкова слабо като нашето!Щом е голмайстор явно има защо!Човека не е дошъл още в ЦСКА вие вече го направихте ебати слабия футболист!Ако дойде и вкара 2-3 гола от началото ще му лижете гъза всички!И незнам за къде сте се разбързали!Ние не тряба да купуваме много!И не трявба да си продаваме играчите!Да играчи като Трифонов и Тонев може да си позволим да ги продадем, но другите не!Трансферният прозорец е до 31 август има повече от 2 месеца, бърза работа нямаме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 юни 2011 10:09

danko_sot румънеца Зику стана голмайстор на Румъния,което първенство е по-силно от нашето.На 27 години е и има какво да даде,но тук е въпроса каква заплата ще му даде ЦСКА ако си прекрати договора иначе ще трябва да се плаща и трансферна сума.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 юни 2011 10:12

mistreated написа:
deepblue1963 написа:
mistreated написа:

Суперстрелецът Дембеле всяко положение ли вкарва??? Ти прост ли си или да?

Дембеле има 37 гола за изминалия сезон.Ако Зику с 18 гола е "топ-стрелец",какъв е Дембеле тогава?Ти кажи...
Очевидно Дембеле вкарва доста повече положения от Зику.Как смяташ?
ПП.Междувпрочем,когато взимахте Панку,заглавията бяха "Голаджията...",дрън-дрън...Тогава пак се опитахте да спорите,че всъщност,Панку бил страхотен голмайстор.Еми... :? Когато някой е на път да повтори грешката си,кой е прост?Той или да?
Зику знае ли,че ще ходи в ЦСКА?

Върни се в “Архив”