ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Re: ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот daniel_red » 04 авг 2011 12:16

mistreated написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Момчета непоставени сме, адски малко е вероятно да изтеглим отбор на нашето ниво, затова да не се заблуждаваме ще е трудно. Да се стягаме да дадем нашата подкрепа, пък каквото стане ;)

Да речем, че приемливите отбори (тези, срещу които имаме някакъв шанс) са около 30-35% от всички поставени. Не е чак толкова малко, но пък и не е много :)
Каквото дойде, тва е.

Абе какви ги говорите ? Срещу кой нямаме шанс ? Няколко наистина адски силни отбори - Тотнъм, Севиля, Ателетико Мадрид, Рома, Лацио, Шалке, евентуално ПСЖ. Искате да кажете, че нямаме шанс срещу Локо Москва, Спарта Прага, Макаби Хайфа, Апоел ТА, Бешикташ (миналата година щяхме да ги бием с нормален тренъор), Розенборг, Панатинайкос (3:4 от Одензе) и т.н и т.н. Натъжавате ме, не говорите като фенове на ЦСКА. Достатъчно пъти сме отстранявали по-скъпи и именити отбори. Имаме голям потенциал, особено в атака, млад и мното интелигентен специалист, като Радуканов, попълнения - най-добрите играчи от по-силно първенство от нашето и страхотен вратар, като М'боли. Защитата ни е само от национали, въпреки, че - да това не значи много за съжаление. Ако Тошко и Боби Галчев издържат физически в тези мачове, не сме ние тези, които трябва да се притесняват. Делев може да се измъкне от всяка защита, Зику е титуляр в Румънския национален отбор, играч със голямо въображение. Какво да кажем за Жуниор Мораеш, от това което съм видял до сега - класа. Нека напълним стадиона и да вземем акъла на госта , който и да е той, а на момчетата не им трябват крила - те могат !

P.S. И да не се получат нещата, когато имаме що-годе приличен отбор, считам че трябва да сме винаги позитивно настроени спрямо шансовете ни, просто защото сме ЦСКА .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 авг 2011 12:33

daniel_red написа:Абе какви ги говорите ? Срещу кой нямаме шанс ? Няколко наистина адски силни отбори - Тотнъм, Севиля, Ателетико Мадрид, Рома, Лацио, Шалке, евентуално ПСЖ. Искате да кажете, че нямаме шанс срещу Локо Москва, Спарта Прага, Макаби Хайфа, Апоел ТА, Бешикташ (миналата година щяхме да ги бием с нормален тренъор), Розенборг, Панатинайкос (3:4 от Одензе) и т.н и т.н. Натъжавате ме, не говорите като фенове на ЦСКА.

Ами приятел, тези 7-8 отбора, които си изброил са от тези 30-35%, които казвам, че са приемливи. Я погледни колко са "неприемливите" обаче!

Севиля, Тотнъм, Рома, ПСВ, АЗ Алкмаар, Атлетико Мд, португалските Спортинг и Брага, Шалке, Динамо Киев, ПСЖ, Фулъм, Билбао, Лацио, Рен, Бирмингам, Стоук..... И още доста, които не са от водещите първенства, но определено са по-силни от нас.

Гледай реално на нещата, а не просто фенски. На всички ни се иска да можем да побеждаваме такива отбори, но това напоследък се случва доста рядко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 авг 2011 12:42

Искам да се паднем с някой отбор от Острова (без Тотнъм) и съм сигурен, че ще се класираме !
Също така ако се паднем с някой румънски отбор също би било доста интересно при положение, че взехме 2 от звездите им :)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 авг 2011 13:07

Joni_ написа:Искам да се паднем с някой отбор от Острова (без Тотнъм) и съм сигурен, че ще се класираме!
Също така, ако се паднем с някой румънски отбор, също би било доста интересно при положение, че взехме 2 от звездите им. :)

За британски отбор и аз съм съгласен, стига да не е Тотнъм. Конкретно искам Бирмингам - по една или друга причина в последните сезони ми стават все по-противни - или Рейнджърс - те отдавна са ми противни.
Що се отнася до Румъния, всеки отбор би бил интересен съперник, защото просто ще стане регионално дерби. Аз нямам против едни армейски сблъсък със Стяуа, а и имаме да им връщаме за 2 отпадания срещу тях. Все пак повече ми се иска да бием бившия полицейски отбор на Динамо, стига те да не отпаднат още в този кръг от Вартекс след 2-2 у дома в първия мач.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 04 авг 2011 13:49

mistreated написа:
daniel_red написа:Абе какви ги говорите ? Срещу кой нямаме шанс ? Няколко наистина адски силни отбори - Тотнъм, Севиля, Ателетико Мадрид, Рома, Лацио, Шалке, евентуално ПСЖ. Искате да кажете, че нямаме шанс срещу Локо Москва, Спарта Прага, Макаби Хайфа, Апоел ТА, Бешикташ (миналата година щяхме да ги бием с нормален тренъор), Розенборг, Панатинайкос (3:4 от Одензе) и т.н и т.н. Натъжавате ме, не говорите като фенове на ЦСКА.

Ами приятел, тези 7-8 отбора, които си изброил са от тези 30-35%, които казвам, че са приемливи. Я погледни колко са "неприемливите" обаче!

Севиля, Тотнъм, Рома, ПСВ, АЗ Алкмаар, Атлетико Мд, португалските Спортинг и Брага, Шалке, Динамо Киев, ПСЖ, Фулъм, Билбао, Лацио, Рен, Бирмингам, Стоук..... И още доста, които не са от водещите първенства, но определено са по-силни от нас.

Гледай реално на нещата, а не просто фенски. На всички ни се иска да можем да побеждаваме такива отбори, но това напоследък се случва доста рядко.

И по каква причина отборът на Бирмингам, който е в Чемпиънсшип е неприемлив? ПСВ продадоха Афелай и Джуджак, пълни са с играчи на нивото на Манолев, което говори само по себе си. Гледам реално - с оглед на традициите ни в турнирите и отбора, с който разполагаме сме способни да изнедадаме всеки от поставените с изключение на 6-7 отбора.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 авг 2011 16:42

daniel_red написа:И по каква причина отборът на Бирмингам, който е в Чемпиънсшип е неприемлив? ПСВ продадоха Афелай и Джуджак, пълни са с играчи на нивото на Манолев, което говори само по себе си. Гледам реално - с оглед на традициите ни в турнирите и отбора, с който разполагаме сме способни да изнедадаме всеки от поставените с изключение на 6-7 отбора.

Искрено се надявам да си прав, но за мен така стоят нещата. А и честно да ти кажа, все ми е тая дали ще влезем в групите на ЛЕ тази година. За мен най-важното е да станем шампиони и най-после да се опитаме да влезем в ШЛ по новата схема.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 04 авг 2011 16:47

Има поне 10 отбора, които ЦСКА може да отстрани, ако играчите се раздадат на макс и публиката подкрепи отбора не само у дома. Леката ръка на Димитър Пенев със сигурност ще ни донесе един от тях, а условията, които трябва ние феновете да изпълним са простички - всички на стадиона и мощно САМО ЦСКА!!! Пък, каквото Делев каже :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 авг 2011 17:31

mistreated написа:
daniel_red написа:И по каква причина отборът на Бирмингам, който е в Чемпиънсшип е неприемлив? ПСВ продадоха Афелай и Джуджак, пълни са с играчи на нивото на Манолев, което говори само по себе си. Гледам реално - с оглед на традициите ни в турнирите и отбора, с който разполагаме сме способни да изнедадаме всеки от поставените с изключение на 6-7 отбора.

Искрено се надявам да си прав, но за мен така стоят нещата. А и честно да ти кажа, все ми е тая дали ще влезем в групите на ЛЕ тази година. За мен най-важното е да станем шампиони и най-после да се опитаме да влезем в ШЛ по новата схема.

вярно е,че това е най-важното,но не бива да отписваме с лека ръка останалите турнири,трябва да се играе на макс навсякъде,още повече че ако успеем да влезем в групите на ЛЕ,то това ще бъда генерална репетиция и равносметка за това дали ще имаме шанс в ШЛ ;)
смятам че ако успее да се изтиска максимума от този отбор,можем дори да си мислим за прескачане на групите в Лига Европа,важното е обаче все пак първо да влезем в тях :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 авг 2011 17:36

На английските отбори трудно ще им издържим на темпото и пресата, испанските ще ни смачкат с тактическа грамотност, дисциплина и бързина. Всички останали са приемливи, повече или по-малко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 авг 2011 17:40

срещу британски отбори традиционно играем добре,макар и напоследък да не сме отстранили никого,при повечето случаи доста ги затруднявахме ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”