Славия - Левски - 2:1 (КС)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Славия-Левски контрола
Моля ви,Ясене и Гонзо,вървете си.ВЕДНАГА!!!
-
- Контакти:
Ще ви кажа за кокала. По-скоро там НЕ извадихме късмет и Георги Христов пропускаше всичко, което може да се пропусне. По едно време създавахме толкова положения, че не е истина. Даже Кокала пускаше Гонзо, вместо да дава шансове на други и Гонзо му сра в устата след това... Може ли да махнеш треньор, който те прави шампион и да сложиш Кратко Останич?! Това е пълно безумие... Кокала може да е всякакъв и на някои да ви каза, че сте наркомани, каквито сте, обаче човекът отиде и кара стажове. В Израел, в Тотнъм, може би и други, но дори да са само тези, то пак не е малко. А Яската къде кара стаж?! Главният проблем е всеобщият ви втори любимец - Тодор Батков. Наистина в България няма много хора, които биха си давали парите за футбол, но за отбори като Левски и ЦСКА, както и други от по-големите градове все ще се намерят. Чудя се, като толкова много се губи от тоя пуст футбол, защо един не хвана да се откаже, бе?! Един беше Божков и това е.... Всички други все губят, но като много добри алтруисти стоят и с мъка признават колко много губят, но продължават да са начело на футболни клубове... Тези, горките хора, да ги съжали човек. Айде като ГОЛЯМ ЛЕВСКАР(много ме радва тоя израз), Батков да даде на ниска цена отбора и да се махне. От там може да има пари и за треньори и играчи. Направете си сметка, че щом взимаме толкова свободни агенти и играчи с не големи трансферни суми, то явно някой не дава пари. А треньорското ръководство може да е много слабо, може аз лично, както и много от вас да се нервират много на играта ни, но докараха няколко човека, които наистина си заслужават. Грийн, Мьолдер, Гарра, Пламен Илиев.
Докога??
"Центриране на Цачев от ъгловия удар, Виктор Генев стреля с глава и отбеляза красиво за 2:1"
Звучи хубаво за всички Левскари - юноши на Левски вкарват гол!! За съжаление гола е във вратата на Левски. И това се превърна в нещо нормално. Ние купуваме всякакви недоказани играчи от чужбина и селските отбори в България, а нашите юноши ни бият. Докога?? Всяка година слушаме как този и онзи юноша направил фурор на подготовката ( включително и на последната в Кипър ), а после никой не влиза в първия отбор, купуваме смешници като Слори и Матондо, подаряваме Генев и даваме пари за Иво Иванов. Ясно е едно -докато не наложат юношите, Левски ще е колеблив, ще харчим пари и ще ни бият нашите играчи, играещи за други отбори!
Звучи хубаво за всички Левскари - юноши на Левски вкарват гол!! За съжаление гола е във вратата на Левски. И това се превърна в нещо нормално. Ние купуваме всякакви недоказани играчи от чужбина и селските отбори в България, а нашите юноши ни бият. Докога?? Всяка година слушаме как този и онзи юноша направил фурор на подготовката ( включително и на последната в Кипър ), а после никой не влиза в първия отбор, купуваме смешници като Слори и Матондо, подаряваме Генев и даваме пари за Иво Иванов. Ясно е едно -докато не наложат юношите, Левски ще е колеблив, ще харчим пари и ще ни бият нашите играчи, играещи за други отбори!
ivanpg написа:Rivaldo10 написа:А бе нали го виждаме Кокала в Славия. Направи ни шампиони, ама играехме ганкиното и при него. Там по-скоро извадихме късмет, че и другите отбори бяха безобразно слаби.
Пич не е просто за спора, ама в Славия чичо Венци ако НЕ продава/залага нещата ще стоят по-много различен начин.Както и да е важното е ,че нашият за нищо не става.
И ти си прав... дано само не се превърнем в Славия2, че натам отиват нещата с мустакатко.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Оплюите ме,но след като гледах обширният репортаж в гонг,не мисля че сме играли чак трагично.Имахме си голови положения,но не успяхме да ги реализираме,докато в същото време не видях положения за Славия.Може и да не съм прав...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Оплюите ме,но след като гледах обширният репортаж в гонг,не мисля че сме играли чак трагично.Имахме си голови положения,но не успяхме да ги реализираме,докато в същото време не видях положения за Славия.Може и да не съм прав...
Статичните положения не се ли броят за положения ?
- blue magic
- Контакти:
Thsmith написа:ivanpg написа:Ромът Гонзо трябва да бъде съден за : разсипването на Левски /той пое отбор шампион/, за гоненето на Ив.Цачев, за гоненето на В.Генев, за гоненето на С. Бардон, за това че подля вода на Велев, за налагането на М.Огнянов,гоненето на Балтанов, за това че падаме от Сливен,Славия,Локо Пд,/ЦеЦа на Герена/, не се дава никакъв шанс на А.Киров, нямаме наложен вратар /а разполагаме с трима добри/, отбора няма нито един флангови офанзивен играч /А.Киров- но той не получава шанс/................
може да ме допълвате
Да питам "не" ромът автор на този пост на кое място щяхме да бъдем ако на терена бяха твойте скъпоценни юноши... примерно цветан димитров, станчев, генев, матераци, щърков, балтанов, балджийски, киров и кой кой, а да табаков и шмедин ? Дали щяхме да сме на 16 или щяхме да сме се преборили за 15 тото място драги? Гонзо ли играе или той ли е треньор, че да дава обяснение? Той ли подлял вода на шампионския отбор на кокала бре ? алоу? Какъв е тоя шампионски отбор на Кокала? Щото ако не беше именно Гонзо в този отбор не титла ами и място в европа нямаше да видим...
наглежи и жалкари... срам ме е от "Левскари" като вас...
През 4-5 години разни гниди почват да плюят Гонзо като нещата не вървят... хулят го и го изкарват най-черния, виновника за всичко... и след 4-5 месеца когато Гонзо отново възкръсне и започне да дърпа сам отбора на боксир към поредната титла се започва "аа нашия Гонзо, най-добрия , кога на Гонзо паднете ... ще му лапате" пълни двуличници сте и това е ...
-- Между другото да вметна, че от първата си година в Левски синия отбор не е ставал никога шампион без Гонзо да е бил в отбора... но това значи само, че той "пречи на правилния и рационален" футболДолно уйно написа:Thsmith, кой назначи Ясен Петров за треньор на ПФК Левски и сезонът ако е провален кой ще поеме отговорност?
Ясен ще бъде уволнен, а на Георги Иванов ще му бъдат изписани вежди.
Уважавам футболиста Георги Иванов, но ръководителя Георги Иванов в момента пречи на отбора.
Когато Реал М не печели титла Валдано бива ли уволняван? А Кениън в Юнайтед и Челси? Или Дийн в Арсенал? Кой го назначи ли? Ами Гонзо уж доведе Грозни на преговори и какво стана? Няма пари... може би трябваше да доведе Жозе за 7000 евро месечно ? Да взе некадърник за треньор на Левски, но с трици маймуни не се ловят доколкото знам
+1. Без Гонзо в момента ЛЕВСКИ ще е това което представляват ЦСКА или Локо София сега.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- синя слива
- Контакти:
W84me написа:Оплюите ме,но след като гледах обширният репортаж в гонг,не мисля че сме играли чак трагично.Имахме си голови положения,но не успяхме да ги реализираме,докато в същото време не видях положения за Славия.Може и да не съм прав...
Ами тези два гола от къде паднаха?Или в Гонг ги няма?
-
- Контакти:
konvoec написа:Ще ви кажа за кокала. По-скоро там НЕ извадихме късмет и Георги Христов пропускаше всичко, което може да се пропусне. По едно време създавахме толкова положения, че не е истина. Даже Кокала пускаше Гонзо, вместо да дава шансове на други и Гонзо му сра в устата след това... Може ли да махнеш треньор, който те прави шампион и да сложиш Кратко Останич?! Това е пълно безумие... Кокала може да е всякакъв и на някои да ви каза, че сте наркомани, каквито сте, обаче човекът отиде и кара стажове. В Израел, в Тотнъм, може би и други, но дори да са само тези, то пак не е малко. А Яската къде кара стаж?! Главният проблем е всеобщият ви втори любимец - Тодор Батков. Наистина в България няма много хора, които биха си давали парите за футбол, но за отбори като Левски и ЦСКА, както и други от по-големите градове все ще се намерят. Чудя се, като толкова много се губи от тоя пуст футбол, защо един не хвана да се откаже, бе?! Един беше Божков и това е.... Всички други все губят, но като много добри алтруисти стоят и с мъка признават колко много губят, но продължават да са начело на футболни клубове... Тези, горките хора, да ги съжали човек. Айде като ГОЛЯМ ЛЕВСКАР(много ме радва тоя израз), Батков да даде на ниска цена отбора и да се махне. От там може да има пари и за треньори и играчи. Направете си сметка, че щом взимаме толкова свободни агенти и играчи с не големи трансферни суми, то явно някой не дава пари. А треньорското ръководство може да е много слабо, може аз лично, както и много от вас да се нервират много на играта ни, но докараха няколко човека, които наистина си заслужават. Грийн, Мьолдер, Гарра, Пламен Илиев.
Съгласен съм, че направихме страхотни трансферни попадения и затова още повече ме е яд, че си пропиляваме шанса да мачкаме с лекота в България и да играем прилично в евротурнирите. А Левски е един от отборите, които са финансово стабилно. Може да нямаме кинти за трансфери, но не бавим заплати и премии...Че ТАРА е проблемът, то на всички е ясно. Че си пере парите, както всички в бг футбола, и това всички го знаят...Жалко, че си намира удобни хора и в последните години станаха толкова излагации с името Левски, че направо не искам да си ги спомням повечето. А за Гонзо, дай сега като ни е радвал толкова години, да го оставим доживот в Левски като изп.директор...Специално Гонзо има няколко гафа, които, ако беше мъж щеше да си подаде поне оставката /можеше и да не я приемат/. Винаги съм си мислел Гонзо за горд и принципен човек, но май нещата имат и друга страна за жалост...
Ако го беше гледал директно по Спортал щеше да си промениш мнението.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский