Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zahari66
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот zahari66 » 28 сеп 2010 11:20

Според мен от ръководството трябва да се опитат ако не през зимата то поне през летния трансферен прозорец да вземат още един вратар който да стане титуляр,а Георги Петков да бъде продаден.Сещам се за два варианта:
-Първия е Райс Мболи като тук подчертавам да го вземем от Славия за постоянно като се обещае голям процент от следващ трасфер на Венци Стефанов.
–Вторият вариант сподем мен се казва Илко Пиргов.Смятам че този вратар по нищо не отстъпва на Мболи-има добър рефлекс,сигурен е при центрирания и най-вече няма проблеми с далечни удари.Тук от ръководството могат да използват някой юноша за да намалят цената която ще искат за него.

Другият пост за който се пише тук е централния защитник-сещам се за един добър централен защитник в България и той е Танко Дяков от Морето-доста висок и снажен футболист играещ добре с глава,а на нас това ни беше проблема на мача с Гент-центриранията и ъгловите удари.Само че не съм запознат каква е неговата цена в момента и дали от ръководството ще могат да си я позволят.

Смятам че ако не през зимата то след края на шампионата ще ни трябва ляв бек-от България няма такъв.Тук се надявам ръководството да ни зарадва с някои свободен агент,независимо от коя държава е.

Надявам се също да няма големи продажби в отбора поне до другата зима,защото ако влезем в Шампионската лига за втори път просто ще е наистина велико,а и от ръководството ще са доволни.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 12:48

plamen_ol написа:Пиргов в Левски?!? :lol:

Сакън!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 сеп 2010 12:55

Левски разполага с един от най-добрите вратари в България за момента и това е Кирил Акалси. Въпрос на време е да бъде наложен като титуляр. Най-вероятно зимата Г. Петков ще бъде пуснат в чужбина и точно Акалси ще бъде новия титуляр. А за Пиргов и Танко Дяков :) :) :)

Потребителски аватар
seanconnery
Контакти:

Мнениеот seanconnery » 28 сеп 2010 16:28

Абе виЯ луди ли сте бе? Какви са тия черноморски дървари, дето ги предлагате за селекция.
По-добре да си върнем Рабех отколкото тия двамата. :)

Потребителски аватар
TAFINSSON
Контакти:

Мнениеот TAFINSSON » 28 сеп 2010 16:41

Танко Дяков е твърде hardcore играч за Левски :mrgreen:
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2010 20:39

zahari66 написа:–Вторият вариант сподем мен се казва Илко Пиргов.Смятам че този вратар по нищо не отстъпва на Мболи-има добър рефлекс,сигурен е при центрирания и най-вече няма проблеми с далечни удари.Тук от ръководството могат да използват някой юноша за да намалят цената която ще искат за него.

:lol: :lol: :lol:
тоя зелтак ли бре? Че и чорбар... Тоя тиквеник кога играеме с тях все си вкарва сам голове на практика...
Помните ли на Герена как подаде на жоазиньо за гола ? Или после как си вкара автогол... Или неадекватното излзиане при гола на Милиев последния мач...
Да не говорим, че в 4-5 те мача който съм мярвал на черно море освен срещу нас - всеки път го прави тоя номер с некадърното боравене с топка и подаването и на противников състезател...

От бг само Райс е вратар... но с главно В
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 сеп 2010 21:21

Това, че Пиргов е чорбар не го прави слаб вратар. Напротив, за мен е един от най-качествените (ако не и най-качествения след Мболи) в България и ми е много кеф, че тъпите чорбари са го натирили в Черно море. Но той никога не би играл за нас.
Само Левски!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 21:35

siniq_fen написа:Това, че Пиргов е чорбар не го прави слаб вратар. Напротив, за мен е един от най-качествените (ако не и най-качествения след Мболи) в България и ми е много кеф, че тъпите чорбари са го натирили в Черно море. Но той никога не би играл за нас.

По-качествен от Петков?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 сеп 2010 22:12

Аз никога не съм твърдял, че Петков е слаб вратар за разлика от много други сини привърженици. Ако бях казал, че не е по-добър и от него тогава щяха да почнат да ми отговарят, че едва ли не щом е по-зле от "слабака Петков" то тогава е трагичен.
Само Левски!

Върни се в “Архив”