България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- liverpul11
- Контакти:
Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор
като махнат насю и хасковския каун и аз съм на стадиона
Все още се чудя ,но по-скоро няма да отида. Не си заслужава....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
nqkoisitam
- Контакти:
Винаги ще подкрепям националите във всеки спорт, при всевъзможни обстоятелства.
Който си мисли, че нашите са показали някаква игра на "Уембли" е мегазаблуден.
Ще стискаме палци за успех срещу Черна Гора.
На мен не ми пука дали ще паднем с 0-5 (ако си спомняте Швеция), въпроса е да играят футбол, да има мисъл, игра...
Който си мисли, че нашите са показали някаква игра на "Уембли" е мегазаблуден.
Ще стискаме палци за успех срещу Черна Гора.
На мен не ми пука дали ще паднем с 0-5 (ако си спомняте Швеция), въпроса е да играят футбол, да има мисъл, игра...
-
smart_bastard
- Контакти:
Всички, които ще присъстват на този спектакъл във вторник вечер трябва да бъдат поздравени поименно от диктора на стадиона, а на тръгване всички национали да се ръкуват с тях. Само да спомена, че щом пишем тук ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯМЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР по един или друг начин .... проблема е, че НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НЕ МУ ПУКА как се чувства обикновенния запалянко след трагична игра на терена.Но нали си имаме медии винаги може да се пусне някое открито писмо и да се поиска публика за мача.
Бате , Жилина , Дебрецен ,Тампере ,Антверпен,Аалст,Люцерн, Беверен, Олимпия - те всички победиха Левски и то срамно
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Националите ни се надяват на подкрепа във вторник
g3_ev2 написа:Спомням си какво беше през 1994 г. след мача с Нигерия - същото плюене, ругаене, първични реакции. Спомням си преди USA'94, когато загубихме там от Австрия и направихме равен с Швеция - все същите обидени, поругани, излъгани запалянковци. Пък после - друга песен! Първи в еуфориите, напълнила му се душата! Защо, и той не знае. Световният футбол не е като селската група - двама - трима каяци бабаити и един самобитен треньор да решават влизането в зоната, тук всеки иска да бие и има много идеи как да го направи, само с биткаджилък и мераклийски състав не става. Никой не казва защо не харесва Стоилов, какво точно в работата му не е добро, след като има националите на всеки три месеца само по веднаж. Как да се разбере добър или лош е? Какво не харесват на Ники Михайлов, шампионът на Холандия му има доверие, но експерта от Враца и Цалапица - не! Ами Живко Миланов - някой даде ли си труд да види в детайли как игра срещу Англия? Да не говорим за Божинов, за Попов и пр. Колко отбори имат широко скроен играч като Станислав Ангелов? Да се търсят ресурси само в състава, и то с тенденция да се вкарат лица на звук и картина, е искане на архаични хора. Искате резултати, победи - ами огледайте се, пращаме в Русия и Турция по първенюшки интереси що годе играчи, а ни ги връщат заякнали докери, със затъпен усет към тактиката. Опомнете се, не превръщайте собствената си повърхностност в куршуми, които стрелят далеч не където трябва. С амбициите си без никакво основание приличате на душевно болни, имащи нужда от спешно лечение. Обидени! На кого, извинете? Опомнете се, огледайте се, това ли е пътят от който ще се измъкнем от националното тресавище, в което сами се навлякохме с нашия мързел, простотия и хитроумност. Да не би в Аржентина, като им вкараха 4 германците, да завиха като пребити псета? Да не би австралийците да си направиха харакири, като ги биха германците с 4 - класираха си се хората! В Нова Зеландия ги обявиха за национални герои за 3 равенства с лишена от всякаква фантазия игра. Защо никой не подкрепя исканията си за оставки, конкретно обвързани с промени в играта на отбора, която да носи успех? Ако дойде Лагербак или Мортен Олсен, веднага ли ще запечелим - или и там ще захвърчат плюнките още след втория мач. Запомнете - никой в Европа и света не иска да губи и си търси начина, а ние - стани ти от синекурното място, та да седна аз или моят човек - и съответно да стане чудо. Няма да стане чудо, чудесата се изстрадват.
Колко много истина на едно място....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
p36o написа:Toва не е моят национален отбор. Това е националният отбор на семейство Михайлови. Докато играят наши и ваши такива ще са резултатите. Левскар съм ...Няма да ходя на стадиона ... Вие си решавате сами .....
еми, довиждане - може ли само като това не е вашия отбор да спрете да му пречите зад а можем тези, който си го харесваме и когато е слаб, да му се радваме. не Ви харесва - ок, събота и неделя примиера или висшата лига или каквото си искате.
Левскар съм и съм Българин и ще подкрепям отбора, защото си е наш. А, тези, който пеят само за победа... еми ваша си работа... само спрете да разрушавате и това, което имаме - нека го правят враговете ни, не самите ние. Искам да гледам Бербатов на Васил Левски, пък ако ще и да паднем... не живея в Манчестър и щях да се радвам ей така просто да го гледам на стадиона,а не по телевизията... слаби сме, слаби, ама аре поне дане се мразим?
[center]
[/center]
[/center]Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор
smart_bastard написа:Всички, които ще присъстват на този спектакъл във вторник вечер трябва да бъдат поздравени поименно от диктора на стадиона, а на тръгване всички национали да се ръкуват с тях. Само да спомена, че щом пишем тук ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯМЕ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР по един или друг начин .... проблема е, че НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НЕ МУ ПУКА как се чувства обикновенния запалянко след трагична игра на терена.Но нали си имаме медии винаги може да се пусне някое открито писмо и да се поиска публика за мача.
Изглежда му запука на Перуци и шайката хрантутници край него.Щом декларация пуснаха,в стил''Аман,заман,елате'',смятай на какво дередже са,да се молят на хората да идат и какво си мислят тези дни,след Уембли.Да заговорят за оставки,значи работата е много дебела.И защо им е този барут?Защото им е пределно ясно,на тиквите от БФС,че във вторник,пред 2-3 000 души,резулата на България-Черна гора може да е 0:1.Примерно.И тогава искам да видя дон Перуци,какво ще прави и Наско Обецата,дали ще се хили като надрусан пияница.
Само Черно море.
В момента "националния" отбор се реди на принципа от един много известен български филм :
роднина , милиционер , роднина , милиционер ...............
p.s. Докато я има тая схема , няма да има просто какво да се подкрепя .
роднина , милиционер , роднина , милиционер ...............
p.s. Докато я има тая схема , няма да има просто какво да се подкрепя .
Като подкрепяме националния отбор,така подкрепяме България,а не тези от БФС!Не можете да го разберете!
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!
Това е всичко друго , но не и български национален отбор
Който не го разбира това е дважди по - виновен и от тези , които се подиграват с България. Вън Боби , Наско , Емо и Данчо от БФС
Вън и турския депутат от изпълкома на БФС
Искаме ново начало за футбола ни. Бойко Борисов да се намеси и да спре гаврата с българския фен