Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Ако играеше поне със малко желание и хъс за игра,нямаше да има такива остри нападки към него.Все пак излиза да играе за БЪЛГАРИЯ,не за който и да е било отбор.Излизаш да защитаваш честа на страната в която си роден,щом за него Манчестър е над БЪЛГАРИЯ да си върви там да си играе,не ни трябват такива в отбра,искам да виждам 11 човека които със самото излизане на терена да покажат че са готови да изядат тревата за да стигнат до победата независимо кой е срещу тях!
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
- bigbonusprize
- Контакти:
Ето отказването е факт. Слабохарактерните са така... Вместо в най-тежките квалификации да се покаже като лидер и да поведе отбора, той се отказва... Обяснява в момента как бил силен човек. НЕ БЕРБО. ТИ СИ СЛАБ ЧОВЕК!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Оф, хайде подуянци да решат - искат ли слабия и безполезен Бербатов да се махне от националния или смятат, че отказването му е слабохарактерна и не мъжка постъпка? Последно?

Много си промених мнението за Бербатов ,това неговото е голяма излагация

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Roger_Federer
- Контакти:
Това не е истина.И единствения играч избяга.Митко не издържа.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Постъпката на Бербатов е предателска за мен , и какво мънка , хъката-мъката , така и не казва какви са причините - бил уморен , семейство имал , алабалистики само ... Да каже - има мениджърски интереси в отбора , не харесвам Стоилов , да изтъкне сериозна причина . За пореден път доказа , че не става за лидер , и тук не става дума за злоба или завист , може ли заради критики да се отказва , нали затова е футболист

Мисля, че не тряба да сме олкова крайни в мненията си - нито че е родоостъпник, както нито че е велик футболист.
Критикувате го че бяга отговорност - ами представете си, че той е такъв човек и характер, че не обича да поема отговорност, да не би всички между Вас да са лидери и при първа възможност да поемат отговорност
Критикувате го че няма смелост да поведе отбора напред - ми няма, той никога не е претендирал че я има, не се е бутал да е капитан
Критикувате го, че такива като него историята не го помни - така е .... просто си помислете, че той не иска да бъде помнен от историята.
С една дума той си е един средно статистически българин, трудолюбив да, и огрян от много талант, знае какво и изнае какво не иска - не иска да го помни историята, не иска и не може да е лидер, не иска да е в "топа на устата", иска да печели пари от това което прави, да му доставя удоволствие и това е. Виновни сме донякъде и ние феновете, понеже заради грандиозните трансефир напоследък му приписахме роля, която той не иска да изпълнява. Имаме си един единствен футболист в момента купен за 30 милиона паунда и видите ли трябва да бъде лидер, звезда, героя, родолюбец и т.н. А той не иска да е такъв и това си е негово право.
Критикувате го че бяга отговорност - ами представете си, че той е такъв човек и характер, че не обича да поема отговорност, да не би всички между Вас да са лидери и при първа възможност да поемат отговорност
Критикувате го че няма смелост да поведе отбора напред - ми няма, той никога не е претендирал че я има, не се е бутал да е капитан
Критикувате го, че такива като него историята не го помни - така е .... просто си помислете, че той не иска да бъде помнен от историята.
С една дума той си е един средно статистически българин, трудолюбив да, и огрян от много талант, знае какво и изнае какво не иска - не иска да го помни историята, не иска и не може да е лидер, не иска да е в "топа на устата", иска да печели пари от това което прави, да му доставя удоволствие и това е. Виновни сме донякъде и ние феновете, понеже заради грандиозните трансефир напоследък му приписахме роля, която той не иска да изпълнява. Имаме си един единствен футболист в момента купен за 30 милиона паунда и видите ли трябва да бъде лидер, звезда, героя, родолюбец и т.н. А той не иска да е такъв и това си е негово право.
А някой слуша ли въобще пресконференцията?
Бербатов каза, че обидите от хора, които не познава, не са повлияли на решението му.
Бербатов каза, че обидите от хора, които не познава, не са повлияли на решението му.

Берба , благодаря ти че най накрая се махна от този нац.отбор който те изстреля в големия футбол !
Благодаря ти , че повече няма да ми тровиш нервите на Ст. Васил Левски като разхождаш нац.фланелка !
Благодаря ти , че вече "ние" феновете няма да сме ти виновни че не играеш нищо защото не си бил долюбван !
Благодаря ти , че потвърди мнението ми че си една примадона която бързо забравя от къде е тръгнала !
Благодаря ти , че повече няма да ми тровиш нервите на Ст. Васил Левски като разхождаш нац.фланелка !
Благодаря ти , че вече "ние" феновете няма да сме ти виновни че не играеш нищо защото не си бил долюбван !
Благодаря ти , че потвърди мнението ми че си една примадона която бързо забравя от къде е тръгнала !
Че много ясно че ще се откаже! Игра в националния само за да си постигне личния рекорд - 48 гола! Постигна го (20 гола в контроли!!!!) и сега си тръгва! Показва, че не му дреме за националния! И аз съм доволен - да си ходи, да си харчи милионите! Но докато Стоичков, Гунди и т.н. ще останат велики играчи за България, бербатката ще го запомнят като смешен дългокрак клоун, който показа, че е способен да изкара цял цикъл от квалификации клатейки си краката, вдигайки ръце и пропускаши 100% положения (справка Черна гора и Грузия) ПРАВ МУ ПЪТ!!!!!!!