Селекцията на Левски-напускащи играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи

Мнениеот delpi » 21 май 2010 12:41

THE G.A.M.E написа:При оферти над 300 хил. евро ....Жо и Дарко са пътници .....и май не само те !

Мммм... малко ми се струват 300 000, все пак според слуховете трансфера на Хичо и Сърмов е за близо милион. Мисля, че Жо и Дарко струват единия толкова...
Но все пак нека не забравяме, че цената се определя от това колко дава евентуалния купувач, а не колко искаме ние или Батков...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 май 2010 22:35

delpi написа:
THE G.A.M.E написа:При оферти над 300 хил. евро ....Жо и Дарко са пътници .....и май не само те !

Мммм... малко ми се струват 300 000, все пак според слуховете трансфера на Хичо и Сърмов е за близо милион. Мисля, че Жо и Дарко струват единия толкова...
Но все пак нека не забравяме, че цената се определя от това колко дава евентуалния купувач, а не колко искаме ние или Батков...

Цената им много ще зависи от първите кръгове в ЕКТ. Ако Левски отпадне от примерно Актобе, което не е съвсем невъзможно пред вид миналогодишното представяне на казаците(отстраниха израелския шампион), то и 300 хиляди не знам дали някой ще даде. Но ако пък влезете в групите, тогава ще е реално да им вземете по милион. Ако пък има продажба по-рано, реалната цена ще е към средата - около 500-600 хил на човек. Така си мисля.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 май 2010 23:40

Blue Mind написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=239292

ще съжеляваме за това... :roll:

Ако задържим Огнянов а пуснем Цачев... незнам. Голяма глупост! Гонзо да си носи отговорност и да му мисли ако има намерение да се гаврят с нас и следващия сезон!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 26 май 2010 07:39

Уж си говорим за налагане на наши юноши, а то какво стана - всичките на серията. Жалко.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 май 2010 13:31

medenka написа:Уж си говорим за налагане на наши юноши, а то какво стана - всичките на серията. Жалко.

Лошото е, че Ясен Петров каза, че ще разчита на юношите ......а ето какво се получава ! ?
Явно в Левски ..... дясната ръка прави едно .... е лявата съвсем друго !
Май няма диалог ..... кого заблуждаваха на пренсконференцията .... незнам.
От цялата работа ..... ще "изгорят" един куп млади и талантливи наши юноши !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 26 май 2010 15:53

Не знам кво сте седнали да ги оплаквате тия "млади и кадърни" юноши, които за пет години в Левски нямат един стабилен мач, високи по кинта и двайсе и не ставащи чеп за зеле.
На Левски му трябва изградени и класни футболисти, а ако един супер талант като Домо успее да пробие в първия отбор ще е добре, всичко друго са дрънкане на глупости и утопий, как ще правим отбор с "наши юноши".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 май 2010 11:17

bono написа:Не знам кво сте седнали да ги оплаквате тия "млади и кадърни" юноши, които за пет години в Левски нямат един стабилен мач, високи по кинта и двайсе и не ставащи чеп за зеле.
На Левски му трябва изградени и класни футболисти, а ако един супер талант като Домо успее да пробие в първия отбор ще е добре, всичко друго са дрънкане на глупости и утопий, как ще правим отбор с "наши юноши".

И как да имат читав мач ..... след като играят по 1-2 часа ..... за цял сезон ? ... :lol:
Домо беше налаган до откат ..... докато не започна да играе истински добре !
На настоящите ни юноши ...... кой дава подобен шанс ?
Само който не е играл футбол ..... той не знае, че футболист се става с мачове ...... а не на пейката !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 май 2010 15:50

bono написа:Не знам кво сте седнали да ги оплаквате тия "млади и кадърни" юноши, които за пет години в Левски нямат един стабилен мач, високи по кинта и двайсе и не ставащи чеп за зеле.

Много интересно с 5 кинта в джоба как ще направиш ти този отбор от "изградени и класни" футболисти. Я се опитай да спретнеш един такъв отбор. Все се чудя дали пък от Литекс,ЦСКА и другите отбори са яли гъбки та ще ги дадат току така техните футболисти,че да направим един "дрийм тийм".
110 години любов!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 май 2010 16:20

groti написа:

Много интересно с 5 кинта в джоба как ще направиш ти този отбор от "изградени и класни" футболисти. Я се опитай да спретнеш един такъв отбор. Все се чудя дали пък от Литекс,ЦСКА и другите отбори са яли гъбки та ще ги дадат току така техните футболисти,че да направим един "дрийм тийм".

Много си прав Гроти. Аз затова отдавна съм спрял да се ядосвам на трансферите. Докато Мустака е собственик така ще е. Затова да си обичаме отбора, да си го подкрепяме, пък ако ще и с аматьори футболисти в него и да се надяваме за скорошна продажба и нов собственик....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”